Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 67
Hier is pagina 67 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
5x vis ®
À, !
nn na
u
>
=
pe
me:
Dr a
+
=
ne
x
4 personen » 45 min + oven: 30 min
"
=
.
4 zeebaarsfilets
1 kg Laurette-aardappelen
CA |
2 tenen look
br
*
3
be
200 g sugar snaps
Pf
200 g kerstomaten
ne
2 el Italiaanse kruiden
_
jf
= ml Boni Selection olijfolie
2 smaaktomaten
w-
"à
% potje verse platte peterselie
1 sjalot
7
ar
% potje verse bieslook
2
zeste en sap van bio citroen
er
20 g Boni Selection kappertjes
100 ml Boni Selection Griekse olijfolie
Verwarm de oven voor op 220°C.
ij
Schil de aardappelen en snij in dobbel-
we
à
stenen.
je
|
Leg ze in een ovenschotel en bespren-
kel met 2 el olijfolie. Kruid met zwarte
m
a
24
peper en zout.
ss
Zet 10 min in de voorverwarmde oven
rd
2
Te
:
ven
Pel de look en pers fijn.
“3
Snij de kerstomaten in 4 en roer de
pes
=
look, Italiaanse kruiden en 2 el olijfolie
„e
5
5
eronder.
Verwijder de puntjes en eventueel
draadjes van de sugar snaps en roer
Pel de sjalot en snipper fijn. Spoel de
g: warm de sauce vierge op
onder de tomaten. Kruid met zwarte
sjalot even in een fijne zeef onder koud
een zacht vuur op. Laat niet koken.
peper en zout.
water om de smaak te verzachten. Laat
Verhit 4 el olijfolie in een antikleefpan.
Voeg na baktijd de kerstomaten en
goed uitlekken.
Bak de zeebaarsfilets 4 min op de velkant.
sugar snaps toe aan de ovenschotel
Snipper de peterselie en bieslook fijn.
Draai om en bak nog 2 min aan de
met aardappelen en zet nog 14 min in
Meng de olijfolie met de tomaten-
andere kant. Kruid met zwarte peper
de oven. Roer af en toe.
brunoise, sjalot, peterselie, bieslook,
en zout.
erge: ontvel de tomaten, ver-
kappertjes en de zeste en het sap van
Schik de aardappelen en groenten uit
wijder de pitjes en snij het vruchtvlees
% citroen. Kruid de sauce vierge met
de oven op het bord. Leg de vis erop en
zwarte peper en zout.
in fijne brunoise.
lepel de sauce vierge erover.