Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 67
Hier is pagina 67 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.

Hier is pagina 67 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 67
5x vis ® À, ! nn na u > = pe me: Dr a + = ne x 4 personen » 45 min + oven: 30 min " = . 4 zeebaarsfilets 1 kg Laurette-aardappelen CA | 2 tenen look br * 3 be 200 g sugar snaps Pf 200 g kerstomaten ne 2 el Italiaanse kruiden _ jf = ml Boni Selection olijfolie 2 smaaktomaten w- "à % potje verse platte peterselie 1 sjalot 7 ar % potje verse bieslook 2 zeste en sap van bio citroen er 20 g Boni Selection kappertjes 100 ml Boni Selection Griekse olijfolie Verwarm de oven voor op 220°C. ij Schil de aardappelen en snij in dobbel- we à stenen. je | Leg ze in een ovenschotel en bespren- kel met 2 el olijfolie. Kruid met zwarte m a 24 peper en zout. ss Zet 10 min in de voorverwarmde oven rd 2 Te : ven Pel de look en pers fijn. “3 Snij de kerstomaten in 4 en roer de pes = look, Italiaanse kruiden en 2 el olijfolie „e 5 5 eronder. Verwijder de puntjes en eventueel draadjes van de sugar snaps en roer Pel de sjalot en snipper fijn. Spoel de g: warm de sauce vierge op onder de tomaten. Kruid met zwarte sjalot even in een fijne zeef onder koud een zacht vuur op. Laat niet koken. peper en zout. water om de smaak te verzachten. Laat Verhit 4 el olijfolie in een antikleefpan. Voeg na baktijd de kerstomaten en goed uitlekken. Bak de zeebaarsfilets 4 min op de velkant. sugar snaps toe aan de ovenschotel Snipper de peterselie en bieslook fijn. Draai om en bak nog 2 min aan de met aardappelen en zet nog 14 min in Meng de olijfolie met de tomaten- andere kant. Kruid met zwarte peper de oven. Roer af en toe. brunoise, sjalot, peterselie, bieslook, en zout. erge: ontvel de tomaten, ver- kappertjes en de zeste en het sap van Schik de aardappelen en groenten uit wijder de pitjes en snij het vruchtvlees % citroen. Kruid de sauce vierge met de oven op het bord. Leg de vis erop en zwarte peper en zout. in fijne brunoise. lepel de sauce vierge erover.
Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 67