Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 67




Hier is pagina 67 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

5x vis ®

À, !

nn na

u

>

=

pe

me:

Dr a

+

=

ne

x

4 personen » 45 min + oven: 30 min

"

=

.

4 zeebaarsfilets

1 kg Laurette-aardappelen

CA |

2 tenen look

br

*

3

be

200 g sugar snaps

Pf

200 g kerstomaten

ne

2 el Italiaanse kruiden

_

jf

= ml Boni Selection olijfolie

2 smaaktomaten

w-



% potje verse platte peterselie

1 sjalot

7

ar

% potje verse bieslook

2

zeste en sap van bio citroen

er

20 g Boni Selection kappertjes

100 ml Boni Selection Griekse olijfolie

Verwarm de oven voor op 220°C.

ij

Schil de aardappelen en snij in dobbel-

we

à

stenen.

je

|

Leg ze in een ovenschotel en bespren-

kel met 2 el olijfolie. Kruid met zwarte

m

a

24

peper en zout.

ss

Zet 10 min in de voorverwarmde oven

rd

2

Te

:

ven

Pel de look en pers fijn.

“3

Snij de kerstomaten in 4 en roer de

pes

=

look, Italiaanse kruiden en 2 el olijfolie

„e

5

5

eronder.

Verwijder de puntjes en eventueel

draadjes van de sugar snaps en roer

Pel de sjalot en snipper fijn. Spoel de

g: warm de sauce vierge op

onder de tomaten. Kruid met zwarte

sjalot even in een fijne zeef onder koud

een zacht vuur op. Laat niet koken.

peper en zout.

water om de smaak te verzachten. Laat

Verhit 4 el olijfolie in een antikleefpan.

Voeg na baktijd de kerstomaten en

goed uitlekken.

Bak de zeebaarsfilets 4 min op de velkant.

sugar snaps toe aan de ovenschotel

Snipper de peterselie en bieslook fijn.

Draai om en bak nog 2 min aan de

met aardappelen en zet nog 14 min in

Meng de olijfolie met de tomaten-

andere kant. Kruid met zwarte peper

de oven. Roer af en toe.

brunoise, sjalot, peterselie, bieslook,

en zout.

erge: ontvel de tomaten, ver-

kappertjes en de zeste en het sap van

Schik de aardappelen en groenten uit

wijder de pitjes en snij het vruchtvlees

% citroen. Kruid de sauce vierge met

de oven op het bord. Leg de vis erop en

zwarte peper en zout.

in fijne brunoise.

lepel de sauce vierge erover.