Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 49


Hier is pagina 49 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Spar Folder 01.04.2020

Hier is pagina 49 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 49

EE mijn keuken @ ‘Koken met bloemkool 66 Silvie: “Mijn dochter pleit ervoor om minder vlees te eten. Een steak van i Pr 1 bloemkool krijg ik dus zeker verkocht thuis ca Cu Fr. a De ‘o zo’ veelzijdige Ten ‘à bloemkool re 1 D AT Bloemkool is rijk aan vitamine Cen K | en zit boordevol vezels. Ze schittert in tal \ h% a | dl van Belgische klassiekers en doet het goed N hid in hippe bereidingen, als bloemkoolrijst, N A Y pizzadeeg op basis van bloemkool of … Li bloemkoolsteak. Bloemkoolsteak met oreganosalsa, en bloemkoolhummus «7 2 personen e 45 min 1 grote bloemkool 1el ciderazijn 40 g Spar boter 1 kl Boni Selection vloeibare honing En ++ 1eltahin 1 potje verse oregano 1 Boni Selection bio citroen 1 opgehoopte el Boni Selection 1 potje verse salie kappertjes m 2 uien zeezout 60 ml Boni Selection Griekse olijfolie Pluk 3 el oreganoblaadjes. w Schaaf de zeste van % citroen. Pel de uien en snipper fijn. ER Verwijder het bloemkoolblad maar laat de steel zitten. u1 B W NH Snij beide zijkanten van de bloemkool en snij van het midden 2 ‘steaks’ van hd 4 cm dik en hou deze opzij. ne yi zogen a Bloemkoolhummus: snij de rest van de bloemkool in roosjes en kook ze it gaar. Laat uitlekken. Mix tot puree en breng op smaak met tahin, vers- gemalen zwarte peper, zeezout en een kneepje citroensap. Hou warm. N Verwarm de oven voor op 190°C. a Smelt de boter in een grote braadpan en bak de bloemkoolsteaks. Bestrooi met zout, enkele blaadjes salie en de zeste van citroen. Laat de bloemkoolsteaks kleuren aan 1 kant en draai daarna om. Bak nog 5 5 min en leg op een bakplaat. Zet in de oven om verder te laten garen. 10. Oreganosalsa: giet 3 el olie in de braadpan en bak de uisnippers zacht. Laat licht karamelliseren en roer de azijn en honing erdoor. Schep de oregano- blaadjes en een mespunt zout erdoor. Haal van het vuur. i 11 Verhit 2 el olie in een steelpan en frituur de kappertjes in 1 min krokant. If) Laat uitlekken op keukenpapier. 12. Verdeel de hummus over voorverwarmde borden en strijk uit. Schik de LI bloemkoolsteak erop. Liep rh 13 Werk af met de oreganosalsa en kappertjes. er Fi co " /

Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 49