Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 57
Hier is pagina 57 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
M
start to kook ®
/
T
as
Ars.
æ
2
€)
7
Jul
iu
10
A
©]
Geb
a
ie
AT
„ei
a}
(0)
N
2
AN
ne
Uen
8
ER:
de
LS
Mi
2
SE - -- - - --- 2.
gr
ker
rs
Chocolademousse
Fr
6 personen e1 u + opstijven: min. 2 u
200 g pure chocolade
(2
6 Spar eieren
100 g fijne suiker
Fr
à
375 g Spar verse room
=
=
Fıln
mf
d
2
reep melkchocolade (+ 25 g)
1
e
er
snuifje zout
1
OP. NW .mij
nspar.b
we
Ki
Ti
Smelt de pure chocolade boven een
er
Le De:
warmwaterbad
"CRE
FE
|
EB
Scheid de eieren. Klop de eidooiers in de
keukenrobot los met de suiker tot een
®
romige, bleke massa (= ruban, voor de
ni
kenners).
7
Meng de gesmolten chocolade door de
ruban
Li
u
if,
Klop de eiwitten stijf met een snuifje
zout in een propere kom
Schep het eiwitschuim voorzichtig in
a
delen door het beslag met een spatel
u
Klop de room half op en spatel door de
a LT
Ei
ii
N
chocolademousse.
Verdeel over kommetjes en laat
TE RATE
PE RE Sl
u
minstens 2 u opstijven in de koelkast.
Maak van de reep melkchocolade met
a
een fijne rasp chocoladeschaafsels en
werk de chocolademousse ermee af.
4
|
Dd
om memmen nn ER
(
kl
Welke #basistechnieken
=
wil jij leren?
Laat het ons weten via Facebook dof
Le
R
m
Instagram ©). Of stuur een mailtje naar
A.
hel
à
[email protected]!
mr
pe
4
©
et
ir
ee
Ti
kn
Er
A
4
©
(a