Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 57




Hier is pagina 57 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

M

start to kook ®

/

T

as

Ars.

æ

2

€)

7

Jul

iu

10

A

©]

Geb

a

ie

AT

„ei

a}

(0)

N

2

AN

ne

Uen

8

ER:

de

LS

Mi

2

SE - -- - - --- 2.

gr

ker

rs

Chocolademousse

Fr

6 personen e1 u + opstijven: min. 2 u

200 g pure chocolade

(2

6 Spar eieren

100 g fijne suiker

Fr

à

375 g Spar verse room

=

=

Fıln

mf

d

2

reep melkchocolade (+ 25 g)

1

e

er

snuifje zout

1

OP. NW .mij

nspar.b

we

Ki

Ti

Smelt de pure chocolade boven een

er

Le De:

warmwaterbad

"CRE

FE

|

EB

Scheid de eieren. Klop de eidooiers in de

keukenrobot los met de suiker tot een

®

romige, bleke massa (= ruban, voor de

ni

kenners).

7

Meng de gesmolten chocolade door de

ruban

Li

u

if,

Klop de eiwitten stijf met een snuifje

zout in een propere kom

Schep het eiwitschuim voorzichtig in

a

delen door het beslag met een spatel

u

Klop de room half op en spatel door de

a LT

Ei

ii

N

chocolademousse.

Verdeel over kommetjes en laat

TE RATE

PE RE Sl

u

minstens 2 u opstijven in de koelkast.

Maak van de reep melkchocolade met

a

een fijne rasp chocoladeschaafsels en

werk de chocolademousse ermee af.


4

|

Dd

om memmen nn ER

(

kl

Welke #basistechnieken

=

wil jij leren?

Laat het ons weten via Facebook dof

Le

R

m

Instagram ©). Of stuur een mailtje naar

A.

hel

à

[email protected]!

mr

pe

4

©

et

ir

ee

Ti

kn

Er

A

4

©

(a