Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 57


Hier is pagina 57 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Spar Folder 01.04.2020

Hier is pagina 57 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 57

M start to kook ® / T as Ars. æ 2 €) 7 Jul iu 10 A ©] Geb a ie AT „ei a} (0) N 2 AN ne Uen 8 ER: de LS Mi 2 SE - -- - - --- 2. gr ker rs Chocolademousse Fr 6 personen e1 u + opstijven: min. 2 u 200 g pure chocolade (2 6 Spar eieren 100 g fijne suiker Fr à 375 g Spar verse room = = Fıln mf d 2 reep melkchocolade (+ 25 g) 1 e er snuifje zout 1 OP. NW .mij nspar.b we Ki Ti Smelt de pure chocolade boven een er Le De: warmwaterbad "CRE FE | EB Scheid de eieren. Klop de eidooiers in de keukenrobot los met de suiker tot een ® romige, bleke massa (= ruban, voor de ni kenners). 7 Meng de gesmolten chocolade door de ruban Li u if, Klop de eiwitten stijf met een snuifje zout in een propere kom Schep het eiwitschuim voorzichtig in a delen door het beslag met een spatel u Klop de room half op en spatel door de a LT Ei ii N chocolademousse. Verdeel over kommetjes en laat TE RATE PE RE Sl u minstens 2 u opstijven in de koelkast. Maak van de reep melkchocolade met a een fijne rasp chocoladeschaafsels en werk de chocolademousse ermee af. Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 57