Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 103


Hier is pagina 103 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Spar Folder 01.04.2020

Hier is pagina 103 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 103

brouwerij ® a Il ya en u. 5 zu 7 = bc à 1 2» E£ L = dr en h Mi ET = | N ST. m ce ee sd nt fi m BIT 1m: MECHELE El = - Al meer dan 500 jaar geleden brouwden Op die temperatuur treedt versuikering de Mechelse begijnen bier in hun be- op. Dat beslag reist door naar de wortfil- giijnhof. Op die plek staat vandaag een ter, die de graanvezels buitenspel zet. De topbrouwerij die gouden zaken doet. De vezels worden verwerkt tot veevoeder. Maneblussers zijn terecht fier op het bier De volgende bestemming van het meng- uit eigen stad. Ook buiten de landsgren- sel is de kookketel. Hop en specerijen zen krijgt Gouden Carolus veel lof. In 2013 vervoegen zich bij de vloeibare wort en de voegde Charles Leclef een single malt temperatuur stijgt naar 100°C. Een whirl- whisky toe aan het assortiment. Die was pool verwijdert de overgebleven vaste zo lekker dat zijn smaak al snel inspiratie deeltjes. Om de temperatuur opnieuw te bracht voor een schitterend huwelijk tus- laten afnemen tot 21°C, komt de warmte- sen hun bier en whisky. wisselaar op het toneel. Als het brouwsel de juiste temperatuur heeft, vertrekt het naar de gistingstanks. De hoofdgisting duurt zeven dagen. Daarna daalt de temperatuur opnieuw, dit keer tot -1°C. Dit betekent de start van het “ À rijpingsproces. Acht weken, zo lang neemt her de weg van mout tot bier in beslag. a EEE | Voor het bier in flesjes gaat, krijgt het nog Van mout tot goud een filterbeurt. Er wordt nog een kleine Om te garanderen dat elk flesje Gouden hoeveelheid gist en suiker toegevoegd u Carolus zijn verwachtingen waarmaakt, zodat het bier hergist op de fles. Voor- hanteert de brouwerij een specifiek dat het bier vertrekt naar horecazaken brouwproces. Alles begint in de beslag- en supermarkten, verblijft het nogeen kuip: verschillende mouten vermengen drietal weken in de warme kamers van de zich met water en worden verhit tot 72°C. brouwerij.

Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 103