Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 103
Hier is pagina 103 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
brouwerij ®
a
Il
ya
en
u.
5
zu
7
=
bc
à
1
2»
E£
L
=
dr
en
h
Mi
ET
=
|
N
ST.
m
ce
ee
sd
nt
fi
m
BIT
1m:
MECHELE
El
=
-
Al meer dan 500 jaar geleden brouwden
Op die temperatuur treedt versuikering
de Mechelse begijnen bier in hun be-
op. Dat beslag reist door naar de wortfil-
giijnhof. Op die plek staat vandaag een
ter, die de graanvezels buitenspel zet. De
topbrouwerij die gouden zaken doet. De
vezels worden verwerkt tot veevoeder.
Maneblussers zijn terecht fier op het bier
De volgende bestemming van het meng-
uit eigen stad. Ook buiten de landsgren-
sel is de kookketel. Hop en specerijen
zen krijgt Gouden Carolus veel lof. In 2013
vervoegen zich bij de vloeibare wort en de
voegde Charles Leclef een single malt
temperatuur stijgt naar 100°C. Een whirl-
whisky toe aan het assortiment. Die was
pool verwijdert de overgebleven vaste
zo lekker dat zijn smaak al snel inspiratie
deeltjes. Om de temperatuur opnieuw te
bracht voor een schitterend huwelijk tus-
laten afnemen tot 21°C, komt de warmte-
sen hun bier en whisky.
wisselaar op het toneel.
Als het brouwsel de juiste temperatuur
heeft, vertrekt het naar de gistingstanks.
De hoofdgisting duurt zeven dagen.
Daarna daalt de temperatuur opnieuw, dit
keer tot -1°C. Dit betekent de start van het
“
À
rijpingsproces. Acht weken, zo lang neemt
her
de weg van mout tot bier in beslag.
a
EEE
|
Voor het bier in flesjes gaat, krijgt het nog
Van mout tot goud
een filterbeurt. Er wordt nog een kleine
Om te garanderen dat elk flesje Gouden
hoeveelheid gist en suiker toegevoegd
u
Carolus zijn verwachtingen waarmaakt,
zodat het bier hergist op de fles. Voor-
hanteert de brouwerij een specifiek
dat het bier vertrekt naar horecazaken
brouwproces. Alles begint in de beslag-
en supermarkten, verblijft het nogeen
kuip: verschillende mouten vermengen
drietal weken in de warme kamers van de
zich met water en worden verhit tot 72°C.
brouwerij.