Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 33
Hier is pagina 33 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
paasspecial ®
Li
a
j
Bi
0!
d 4
1
À
pe
À
LS
be
ets
is
rie
ui
Ni
ra
Le
Hi
ii
Á
#
Fri
Le
ii
él
el
|
Te
V
d
d
DA
DC
4 personen » 25 min
1 Spar zalmfilet
100 ml ijskoud bruiswater
2 norivellen
70 g Boni Selection mayonaise
2 kl wasabi
Je a
4 el Boni Selection sojasaus
100 g bloem
1 limoen
1 Spar ei
% potje verse koriander
10 g maïzena
ke
7
Ne
1
Meng de mayonaise met wasabi. Maak
laat rusten op kamertemperatuur tot
Rt
pittiger naar smaak door extra wasabi
gebruik.
[1
toe te voegen.
oo
Meng de bloem, het ei, de maïzena en
n
Snipper de koriander fijn en roer door de
het bruiswater tot een dik ‘pannen-
wasabimayonaise. Breng op smaak met
koekenbeslag.
©
3
enkele druppels limoensap.
Wentel de zalmrol door het beslag en
Studio by Miraval rosé
Warm de friteuse voor op 180°C.
frituur 1 min op 180°C.
©
(Provence, Frankrijk)
Snij de zalmfilet in 2 lange repen.
Laat uitlekken op keukenpapier.
+ fruitige neus met toetsen van
u
Leg telkens een strook zalmfilet op de
mn
Snij de zalmrol in schijven van
citrus en kleine rode vruchten
2 cm breed en serveer met de wasabi-
onderzijde van een norivel.
+ charmant met terugkerende
Strijk het norivel in met sojasaus.
mayonaise.
witte bloemen en frisse,
so
Rol het norivel rond de zalmfilet en
ziltige finale in de mond