Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 33




Hier is pagina 33 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

paasspecial ®

Li

a

j

Bi

0!

d 4

1

À

pe

À

LS

be

ets

is

rie

ui

Ni

ra

Le

Hi

ii

Á

#

Fri

Le

ii

él

el

|

Te

V

d

d

DA

DC

4 personen » 25 min

1 Spar zalmfilet

100 ml ijskoud bruiswater

2 norivellen

70 g Boni Selection mayonaise

2 kl wasabi

Je a

4 el Boni Selection sojasaus

100 g bloem

1 limoen

1 Spar ei

% potje verse koriander

10 g maïzena

ke

7

Ne

1

Meng de mayonaise met wasabi. Maak

laat rusten op kamertemperatuur tot

Rt

pittiger naar smaak door extra wasabi

gebruik.

[1

toe te voegen.

oo

Meng de bloem, het ei, de maïzena en

n

Snipper de koriander fijn en roer door de

het bruiswater tot een dik ‘pannen-

wasabimayonaise. Breng op smaak met

koekenbeslag.

©

3

enkele druppels limoensap.

Wentel de zalmrol door het beslag en

Studio by Miraval rosé

Warm de friteuse voor op 180°C.

frituur 1 min op 180°C.

©

(Provence, Frankrijk)

Snij de zalmfilet in 2 lange repen.

Laat uitlekken op keukenpapier.

+ fruitige neus met toetsen van

u

Leg telkens een strook zalmfilet op de

mn

Snij de zalmrol in schijven van

citrus en kleine rode vruchten

2 cm breed en serveer met de wasabi-

onderzijde van een norivel.

+ charmant met terugkerende

Strijk het norivel in met sojasaus.

mayonaise.

witte bloemen en frisse,

so

Rol het norivel rond de zalmfilet en

ziltige finale in de mond