Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 20
Hier is pagina 20 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Open lasagne met groene groenten en venkelroom 7
4 personen » 35 min
u
1 venkel
4 vellen verse lasagne
100 g fijne, groene boontjes
250 ml Spar room
Boni Selection olijfolie
100 g Boni Selection
Parmezaanse kaas
100 g sugar snaps
diepgevroren erwtjes
nootmuskaat
% broccoli
verse kruiden
1
Snij de venkel in kleine stuk-
6
Blancheer de erwtjes
met peper en zout.
5 min in kokend water. Laat
11
jes en laat garen onder deksel
Giet een beetje venkel-
in 2 el olijfolie en 1 dl water.
de erwtjes daarna onmid-
saus in een diep bord.
Kruid met peper en zout.
dellijk afkoelen in ijswater.
12
Leg op de saus een vel la-
3
Voeg de room en 50 g kaas
4
Snij de broccoliroosjes fijn
sagne wat geplooid met
bij de venkel en laat een
tot rijststructuur.
wat saus en groenten.
8
13,
paar min inkoken. Kruid met
Kook de pasta al dente in
Werk het gerecht af met
peper, zout en nootmus-
gezouten water met een
snippers Parmezaanse
Ee ef
kaat. Mix met een staaf-
kaas en verse kruiden.
beetje olijfolie.
mixer tot een saus.
Haal de pasta uit het water
Kook de boontjes al dente
en leg onmiddellijk in ijs-
en koel ze onmiddellijk af in
koud water.
#
ijswater.
10.
Verwarm de groenten in
Overgiet de sugar snaps
een beetje olijfolie en Kruid
met kokend water en laat
ie
5 min staan.
a
Haal de sugar snaps uit het
water en koel onmiddellijk
T:
af in ijswater.
Ee
>
AN
me
ga
ri
7
ns?
Kr
je
2
S
hon
SA
5
sé
rh
ir
B
er)
\
{
En nn nn ln ln an nn nn an en lan a nn nn ann an nn an an nn an nn nn ran
|"
m
Pr el
f