Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 31


Hier is pagina 31 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Spar Folder 01.04.2020

Hier is pagina 31 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 31

paasspecial ® + = ii 4 ea I E { | | At El = Y Hi > 9 FA a E \ A 5, 4 d Hi “ r Aj) Dig d a je Me 16. lend van een lepel loopt. Mix de gerookte zalm met de mascar- Tine: “Van mama heb ik w Doe het deeg in een spuitzak met rond pone en room tot een glad mengsel. spuitmondje van 1 cm. 17 Schep de zalmfilet met een schuim- leren genieten van de kleine 10 Spuit niet te hoge bolletjes van 3 cm spaan uit de visfumet. Mix de zalmfilet dingen des levens. Daardoor breed en 2 cm hoog op een bakplaat onder het mascarponemengsel. Kruid kan ik zowel genieten met bakpapier. Laat plaats tussen de met zout en cayennepeper. soezen. Maak de vingers nat en druk zo 18 Doe de mousse in een spuitzak met van gewone kost, als de het puntje weg op elke soes. een spuitmondje van 1 cm en zet in de iets specialere gerechten. 1 1 Zet in de oven en verlaag onmiddellijk koelkast om op te stijven. Zolang de ingrediënten hun de temperatuur tot 175°C. 1 9 Afwerking: maak met een mesje al 12 Bak 30 min tot de soezen bruin begin- draaiend een gat in de onderkant van pure smaak maar blijven behouden.” nen worden. elke soes. 13 Haal uit de oven en laat de soezen 20, Vul ze met de spuitzak op met de zalm- afkoelen op een rooster. mousse. 14 Zalmmousse: breng de visfumet aan de 4 Werk af met een toefje zure room en kook. wat zalmeitjes. 15 Voeg de zalmfilet toe en dek af met een deksel. Laat 8 min rustig sudderen.

Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 31