Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 31
Hier is pagina 31 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
paasspecial ®
+
=
ii
4
ea
I
E
{
|
|
At
El
=
Y
Hi >
9
FA
a
E
\
A
5,
4
d
Hi
“
r
Aj)
Dig
d
a
je
Me
16.
lend van een lepel loopt.
Mix de gerookte zalm met de mascar-
Tine: “Van mama heb ik
w
Doe het deeg in een spuitzak met rond
pone en room tot een glad mengsel.
spuitmondje van 1 cm.
17
Schep de zalmfilet met een schuim-
leren genieten van de kleine
10
Spuit niet te hoge bolletjes van 3 cm
spaan uit de visfumet. Mix de zalmfilet
dingen des levens. Daardoor
breed en 2 cm hoog op een bakplaat
onder het mascarponemengsel. Kruid
kan ik zowel genieten
met bakpapier. Laat plaats tussen de
met zout en cayennepeper.
soezen. Maak de vingers nat en druk zo
18
Doe de mousse in een spuitzak met
van gewone kost, als de
het puntje weg op elke soes.
een spuitmondje van 1 cm en zet in de
iets specialere gerechten.
1
1
Zet in de oven en verlaag onmiddellijk
koelkast om op te stijven.
Zolang de ingrediënten hun
de temperatuur tot 175°C.
1
9
Afwerking: maak met een mesje al
12
Bak 30 min tot de soezen bruin begin-
draaiend een gat in de onderkant van
pure smaak maar blijven
behouden.”
nen worden.
elke soes.
13
Haal uit de oven en laat de soezen
20,
Vul ze met de spuitzak op met de zalm-
afkoelen op een rooster.
mousse.
14
Zalmmousse: breng de visfumet aan de
4
Werk af met een toefje zure room en
kook.
wat zalmeitjes.
15
Voeg de zalmfilet toe en dek af met
een deksel. Laat 8 min rustig sudderen.