Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 31




Hier is pagina 31 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

paasspecial ®

+

=

ii

4

ea

I

E

{

|

|

At

El

=

Y

Hi >

9

FA

a

E

\

A

5,

4

d

Hi



r

Aj)

Dig

d

a

je

Me

16.

lend van een lepel loopt.

Mix de gerookte zalm met de mascar-

Tine: “Van mama heb ik

w

Doe het deeg in een spuitzak met rond

pone en room tot een glad mengsel.

spuitmondje van 1 cm.

17

Schep de zalmfilet met een schuim-

leren genieten van de kleine

10

Spuit niet te hoge bolletjes van 3 cm

spaan uit de visfumet. Mix de zalmfilet

dingen des levens. Daardoor

breed en 2 cm hoog op een bakplaat

onder het mascarponemengsel. Kruid

kan ik zowel genieten

met bakpapier. Laat plaats tussen de

met zout en cayennepeper.

soezen. Maak de vingers nat en druk zo

18

Doe de mousse in een spuitzak met

van gewone kost, als de

het puntje weg op elke soes.

een spuitmondje van 1 cm en zet in de

iets specialere gerechten.

1

1

Zet in de oven en verlaag onmiddellijk

koelkast om op te stijven.

Zolang de ingrediënten hun

de temperatuur tot 175°C.

1

9

Afwerking: maak met een mesje al

12

Bak 30 min tot de soezen bruin begin-

draaiend een gat in de onderkant van

pure smaak maar blijven

behouden.”

nen worden.

elke soes.

13

Haal uit de oven en laat de soezen

20,

Vul ze met de spuitzak op met de zalm-

afkoelen op een rooster.

mousse.

14

Zalmmousse: breng de visfumet aan de

4

Werk af met een toefje zure room en

kook.

wat zalmeitjes.

15

Voeg de zalmfilet toe en dek af met

een deksel. Laat 8 min rustig sudderen.