Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 77
Hier is pagina 77 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.

Hier is pagina 77 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 77
kookduel ® Flamiche aux Maroilles ( ) 6 personen e 1u ie 1 verpakking Spar bladerdeeg 200 g Fauquet Maroilles andrlon kandeacenten ww 50 g Spar boter zachte kaas 1 el Boni Selection olijfolie espelettepeper 16 stuks e 1 u + opstijven 4 grote preien nootmuskaat 150 g Spar gerookte extra: 200 g Spar boter (op kamer- 200 g Flandrien grand cru spekblokjes bakpapier temperatuur) espelettepeper 3 grote Spar eieren taartvorm (® 24 cm) 200 g Boni Selection bloem nootmuskaat 1 dl Boni Selection room bakparels/steunvulling 11 Boni Selection melk 200 g paneermeel 6 Spar eieren extra: 1 dl Boni Selection room bloem Spoel de prei grondig. Snij het witte en lichtgroene gedeelte van de prei in fijne ringen. 200 g Spar gemalen frituurolie emmentaler 1 citroen Verwarm de boter samen met de olie in een pot en stoof de preiringen hierin zacht. Voeg de spekblokjes toe en laat nog 5 min bakken. Kruid met peper en zout. Rasp de Flandrien-kaas fijn. Verwarm de oven voor op 180°C. Smelt de boter in een ruime pot. Roer de bloem met een Bekleed een bakvorm met het deeg. garde door de gesmolten boter tot een stevige roux. Blijf Prik met een vork gaatjes in de bodem. Leg het bakpapier roeren en laat bakken en een beetje uitdrogen. erover en vul met bakparels. Voeg de melk toe en roer met de garde stevig tot een dikke Bak 15 min in de voorverwarmde oven (= blind bakken). Haal bechamelsaus. Haal van het vuur en laat de 2 kazen er al roerend in smelten. uit de oven en verwijder de bakparels. Klop de eieren los met de room en kruid met espelettepeper, Scheid de eieren. Klop de dooiers los met de room en voeg bij nootmuskaat, peper en zout. het kaasmengsel. Hou het eiwit opzij voor het paneren van de Schraap de korst van de Maroilles en snij de kaas in fijne plakjes. kroketten. Verdeel het preimengsel over de taartbodem en schenk het Breng op smaak met espelettepeper, zout en nootmuskaat. eimengsel erover. Schik de plakken kaas erop. Wrijf een ruime, rechthoekige ovenschaal in met olie en giet 10. Bak goudbruin en gaar in 30 min. het mengsel erin. Strijk de bovenzijde glad met een spatel en 11. Snij in stukken en serveer. druk er een vel bakpapier op. Strijk de lucht eruit. Laat hele- maal afkoelen en opstijven. (*) Snij het beslag in vierkantjes. Fauguet Mavoilles is een Zet een schaaltje bloem, kom met losgeklopt eiwit en een kom met paneermeel klaar. 10 genassenkorstkaas, dat wil zeggen Haal de kroketten eerst door de bloem en zorg ervoor dat ze volledig bedekt zijn, ook de zijkanten. Schud de overtollige dat hij eerst gewassen wovdt en dan bloem eraf en haal aan alle zijden door het eiwit. mag vijpen — zo'n 2 tot 3 maanden. 4 Dompel ze vervolgens aan alle kanten in het paneermeel. 12 Bak per 2 stuks goudbruin en gaar in hete frituurolie van 170°C. 13 Laat uitlekken op keukenpapier en serveer met een kwartje citroen. ae a Ag X) (*) Dit kan je perfect de dag voordien doen. I (A N ve, CS Le "en É ke Rodenbach Grand Cru (6%) - roodbruin bier Chimay Tripel (8%) - friszure smaak en complexe fruitigheid « blond, amberkleurig bier * gedeeltelijke rijping in eikenhouten vaten * smaakt zacht met een frisse bitterheid nn
Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 77