Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 16
Hier is pagina 16 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
u
+
dn
Bladerdeegtaartje
#
met witte asperges
en waterkerscrême 47
4 personen » 45 min
2 verpakkingen Spar bladerdeeg
1 schaaltje witte asperges
5
1 zakje waterkers
PT 1
Gi
2 el Boni Selection zure room
Bu
100 g Spar zachte geitenkaas
Boni Selection olijfolie
bieslook
1 Spar ei
extra:
al
hakmolen
Doe de waterkers, zure room en
geitenkaas in de hakmolen. Hak
|
tot een crème. Kruid met peper en
zout.
Leg de vellen bladerdeeg op elkaar.
Snij een zo groot mogelijke recht-
hoek uit het bladerdeeg.
Château Les Vergnes
(Bordeaux, Frankrijk)
Leg het bladerdeeg op een bakplaat
met bakpapier.
* sterk aroma van de sauvignondruif,
Maak een ondiepe, rechthoekige in-
fruitig en toetsen van bloemen
« fris, evenwichtig en aromatisch van smaak
snijding in het bladerdeeg op 2 cm
van de rand.
Verwarm de oven voor op 200°C.
Schil de asperges met een dunschil-
Courgetterolletjes met makreel en gekookt eitje
ler maar schil de kopjes niet. Snij de
4 personen e 15 min
onderkant van de asperges bij.
1 hardgekookt ei
Strijk de waterkerscrème uit over
2 grote courgetten
2 el Boni Selection mayonaise
het bladerdeeg binnen de insnij-
250 g Boni Selection makreel uit blik
sap van % citroen
ding.
op olijfolie
paar takjes verse dille
Schik de asperges bovenop de
crème. Druk de asperges een beetje
Snij met een dunschiller lange repen
4.
Prak de makreel en het hardgekookt ei
aan in de crème. Kruid met peper
van de courgetten. Stop met snijden
fijn met een vork.
en zout en druppel een beetje olijf-
waar de zaadjes tevoorschijn komen
Meng de mayonaise onder de makreel
olie over de asperges.
10.
in de courgette.
en het ei. Kruid met peper en zout.
Klop de eidooier los met 1 el water
Meng het sap van de citroen met
Leg wat makreelcrème op de repen
en bestrijk de randen bladerdeeg
2 el olie uit het blik makreel. Laat de
courgette en rol op.
met het dooiermengsel.
courgette 10 min marineren in de
Werk de courgetterolletjes af met
11
Bak de taart in 30 à 40 min gaar in
dressing.
verse dille.
de voorverwarmde oven.
Giet de olie uit het blik makreel.
12
Haal de taart uit de oven en werk af
met bieslook en enkele waterkers-
sausen vermenesansevzaessrevenernssrrgmea sens nr ervmsersesmend diaree swr venspenwE RK
blaadjes.