Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 16




Hier is pagina 16 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

u

+

dn

Bladerdeegtaartje

#

met witte asperges

en waterkerscrême 47

4 personen » 45 min

2 verpakkingen Spar bladerdeeg

1 schaaltje witte asperges

5

1 zakje waterkers

PT 1

Gi

2 el Boni Selection zure room

Bu

100 g Spar zachte geitenkaas

Boni Selection olijfolie

bieslook

1 Spar ei

extra:

al

hakmolen

Doe de waterkers, zure room en

geitenkaas in de hakmolen. Hak

|

tot een crème. Kruid met peper en

zout.

Leg de vellen bladerdeeg op elkaar.

Snij een zo groot mogelijke recht-

hoek uit het bladerdeeg.

Château Les Vergnes

(Bordeaux, Frankrijk)

Leg het bladerdeeg op een bakplaat

met bakpapier.

* sterk aroma van de sauvignondruif,

Maak een ondiepe, rechthoekige in-

fruitig en toetsen van bloemen

« fris, evenwichtig en aromatisch van smaak

snijding in het bladerdeeg op 2 cm

van de rand.

Verwarm de oven voor op 200°C.

Schil de asperges met een dunschil-

Courgetterolletjes met makreel en gekookt eitje

ler maar schil de kopjes niet. Snij de

4 personen e 15 min

onderkant van de asperges bij.

1 hardgekookt ei

Strijk de waterkerscrème uit over

2 grote courgetten

2 el Boni Selection mayonaise

het bladerdeeg binnen de insnij-

250 g Boni Selection makreel uit blik

sap van % citroen

ding.

op olijfolie

paar takjes verse dille

Schik de asperges bovenop de

crème. Druk de asperges een beetje

Snij met een dunschiller lange repen

4.

Prak de makreel en het hardgekookt ei

aan in de crème. Kruid met peper

van de courgetten. Stop met snijden

fijn met een vork.

en zout en druppel een beetje olijf-

waar de zaadjes tevoorschijn komen

Meng de mayonaise onder de makreel

olie over de asperges.

10.

in de courgette.

en het ei. Kruid met peper en zout.

Klop de eidooier los met 1 el water

Meng het sap van de citroen met

Leg wat makreelcrème op de repen

en bestrijk de randen bladerdeeg

2 el olie uit het blik makreel. Laat de

courgette en rol op.

met het dooiermengsel.

courgette 10 min marineren in de

Werk de courgetterolletjes af met

11

Bak de taart in 30 à 40 min gaar in

dressing.

verse dille.

de voorverwarmde oven.

Giet de olie uit het blik makreel.

12

Haal de taart uit de oven en werk af

met bieslook en enkele waterkers-

sausen vermenesansevzaessrevenernssrrgmea sens nr ervmsersesmend diaree swr venspenwE RK

blaadjes.