Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 65
Hier is pagina 65 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
5x vis ®
Frittata Niçoise
4 personen e 1 u + oven: 14 min
200 g Spar vastkokende aardappelen
15 g Boni Selection ansjovisfilets
50 g Spar gemengde sla
5 Spar eieren
1el Boni Selection mosterd
10 ml witte wijnazijn
200 g Boni Selection tonijn uit blik
1 potje verse basilicum
cayennepeper
(uitgelekt 155 g)
20 g Boni Selection kappertjes
30 ml Boni Selection olijfolie
125 g prinsessenboontjes
50 g Parmezaanse kaas
extra:
100 g kerstomaten
50 g Boni Selection zwarte olijven (ontpit)
bakvorm (® 25 cm)
Schil de aardappelen, snij in stukjes en
kook 10 min gaar in gezouten water.
Breek de uiteinden van de
prinsessenbonen. Snij ze in stukjes van
à
1 cm. Kook 2 min beetgaar in kokend,
gezouten water. Giet af en spoel koud.
Klop de eieren los met de mosterd.
Kruid met cayennepeper en zout.
Halveer de kerstomaten. Rasp de
mk de
Parmezaanse kaas.
Snij de zwarte olijven in ringen. Snij de
ansjovisfilets in stukken.
Snipper % van de basilicum fijn.
à:
=
Meng de kerstomaten, zwarte olijven,
stukjes ansjovis, prinsessenboontjes,
#
gr
aardappelen, uitgelekte tonijn,
®
kappertjes en gesnipperde basilicum
ee
in een mengkom. Kruid met
re,
hy dr
An
cayennepeper en zout.
a
Warm de oven voor op 180°C.
en
fi
Wrijf een bakvorm in met olijfolie.
gl
E
10
Verdeel de ingrediënten uit de
mengkom over de bakvorm en giet
di
het eimengsel erover. Bestrooi met de
Parmezaanse kaas. Laat 20 min in de
dl
1
:
voorverwarmde oven garen.
11
Zet 2 min onder de grill voor een
u
krokant korstje.
12
+
Ar
Meng de gemengde sla met de witte
na _
wijnazijn en olijfolie. Kruid met
Pe
à
cayennepeper en zout.
13.
Werk de frittata af met de salade en
a
I
1,
enkele blaadjes basilicum.
=
’
>
==
ke
a
=
hm
Hoegaarden Rosée (4,9%)
=".
se. |
BE
a
» is roze, maar blijft een echt witbier
—..
ee
en
* met de zachte smaak van frambozen
IE
a,
* een echte dorstlesser
we
=
ne
de
Een
ee
nor
Ze.
r à
ET
ar eli
Ten
Er
Fa
oA Da
"a
+= he
Ee
>
u