Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 65
Hier is pagina 65 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.

Hier is pagina 65 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 65
5x vis ® Frittata Niçoise 4 personen e 1 u + oven: 14 min 200 g Spar vastkokende aardappelen 15 g Boni Selection ansjovisfilets 50 g Spar gemengde sla 5 Spar eieren 1el Boni Selection mosterd 10 ml witte wijnazijn 200 g Boni Selection tonijn uit blik 1 potje verse basilicum cayennepeper (uitgelekt 155 g) 20 g Boni Selection kappertjes 30 ml Boni Selection olijfolie 125 g prinsessenboontjes 50 g Parmezaanse kaas extra: 100 g kerstomaten 50 g Boni Selection zwarte olijven (ontpit) bakvorm (® 25 cm) Schil de aardappelen, snij in stukjes en kook 10 min gaar in gezouten water. Breek de uiteinden van de prinsessenbonen. Snij ze in stukjes van à 1 cm. Kook 2 min beetgaar in kokend, gezouten water. Giet af en spoel koud. Klop de eieren los met de mosterd. Kruid met cayennepeper en zout. Halveer de kerstomaten. Rasp de mk de Parmezaanse kaas. Snij de zwarte olijven in ringen. Snij de ansjovisfilets in stukken. Snipper % van de basilicum fijn. à: = Meng de kerstomaten, zwarte olijven, stukjes ansjovis, prinsessenboontjes, # gr aardappelen, uitgelekte tonijn, ® kappertjes en gesnipperde basilicum ee in een mengkom. Kruid met re, hy dr An cayennepeper en zout. a Warm de oven voor op 180°C. en fi Wrijf een bakvorm in met olijfolie. gl E 10 Verdeel de ingrediënten uit de mengkom over de bakvorm en giet di het eimengsel erover. Bestrooi met de Parmezaanse kaas. Laat 20 min in de dl 1 : voorverwarmde oven garen. 11 Zet 2 min onder de grill voor een u krokant korstje. 12 + Ar Meng de gemengde sla met de witte na _ wijnazijn en olijfolie. Kruid met Pe à cayennepeper en zout. 13. Werk de frittata af met de salade en a I 1, enkele blaadjes basilicum. = ’ > == ke a = hm Hoegaarden Rosée (4,9%) =". se. | BE a » is roze, maar blijft een echt witbier —.. ee en * met de zachte smaak van frambozen IE a, * een echte dorstlesser we = ne de Een ee nor Ze. r à ET ar eli Ten Er Fa oA Da "a += he Ee > u
Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 65