Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 65




Hier is pagina 65 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

5x vis ®

Frittata Niçoise

4 personen e 1 u + oven: 14 min

200 g Spar vastkokende aardappelen

15 g Boni Selection ansjovisfilets

50 g Spar gemengde sla

5 Spar eieren

1el Boni Selection mosterd

10 ml witte wijnazijn

200 g Boni Selection tonijn uit blik

1 potje verse basilicum

cayennepeper

(uitgelekt 155 g)

20 g Boni Selection kappertjes

30 ml Boni Selection olijfolie

125 g prinsessenboontjes

50 g Parmezaanse kaas

extra:

100 g kerstomaten

50 g Boni Selection zwarte olijven (ontpit)

bakvorm (® 25 cm)

Schil de aardappelen, snij in stukjes en

kook 10 min gaar in gezouten water.

Breek de uiteinden van de

prinsessenbonen. Snij ze in stukjes van

à

1 cm. Kook 2 min beetgaar in kokend,

gezouten water. Giet af en spoel koud.

Klop de eieren los met de mosterd.

Kruid met cayennepeper en zout.

Halveer de kerstomaten. Rasp de

mk de

Parmezaanse kaas.

Snij de zwarte olijven in ringen. Snij de

ansjovisfilets in stukken.

Snipper % van de basilicum fijn.

à:

=

Meng de kerstomaten, zwarte olijven,

stukjes ansjovis, prinsessenboontjes,

#

gr

aardappelen, uitgelekte tonijn,

®

kappertjes en gesnipperde basilicum

ee

in een mengkom. Kruid met

re,

hy dr

An

cayennepeper en zout.

a

Warm de oven voor op 180°C.

en

fi

Wrijf een bakvorm in met olijfolie.

gl

E

10

Verdeel de ingrediënten uit de

mengkom over de bakvorm en giet

di

het eimengsel erover. Bestrooi met de

Parmezaanse kaas. Laat 20 min in de

dl

1

:

voorverwarmde oven garen.

11

Zet 2 min onder de grill voor een

u

krokant korstje.

12

+

Ar

Meng de gemengde sla met de witte

na _

wijnazijn en olijfolie. Kruid met

Pe

à

cayennepeper en zout.

13.

Werk de frittata af met de salade en

a

I

1,

enkele blaadjes basilicum.

=



>

==

ke

a

=

hm

Hoegaarden Rosée (4,9%)

=".

se. |

BE

a

» is roze, maar blijft een echt witbier

—..

ee

en

* met de zachte smaak van frambozen

IE

a,

* een echte dorstlesser

we

=

ne

de

Een

ee

nor

Ze.

r à

ET

ar eli

Ten

Er

Fa

oA Da

"a

+= he

Ee

>

u