Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 64
Hier is pagina 64 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
4 personen
35 min
300 g Spar bloemige aardappelen
1 Boni Selection kruidentuiltje
125 g Spar gerookte forel
2 preiwitten
200 ml Boni Selection melk
100 g broccoliroosjes (= % broccoli)
1 ui
100 ml Boni Selection room (40% VG)
2/4 potje verse bieslook
2 tenen look
20 ml worcestersaus
50 g geklaarde boter
11 kippenbouillon
250 g Spar minikrieltjes
cayennepeper
Pel de ui en snipper fijn. Pel de look en
Verwijder het kruidentuiltje en mix de
Snij de roosjes van de broccoli en kook
pers fijn.
soep fijn.
of stoom ze 5 min.
Was het preiwit en snij fijn.
Roer de worcestersaus erdoor en kruid
Serveer de soep koud in een bord.
Schil de aardappelen en snij in stukken.
met witte peper en zout.
Verdeel de krieltjes, stukjes forel en
Smelt 30 g geklaarde boter in een kook-
Laat afkoelen.
broccoli erover. Werk af met wat slag-
pot. Bak de ui en look glazig.
Klop de room tot yoghurtdikte en plaats
room, enkele druppels gesmolten en
Roer het preiwit erdoor. Voeg de aardap-
koel tot gebruik.
geklaarde boter, wat cayennepeper en
pelen en het kruidentuiltje toe. Blus met
Boen de aardappelen schoon. Stoom of
takjes bieslook.
de kippenbouillon en melk.
kook ze in 15 min gaar.
Breng aan de kook en laat 15 min rustig
Snij de gerookte forel in stukken.
sudderen.
=
=
=
re
EEn
u
ES
En
ihr
EE
rt
ps
Se:
En
ee
en
„if
A
kn
=
Be
d
=
=
EE
en
mn
=
ge
Be
re
4
a en
nz
nn
sE
u
ij
ii
=
|
Á
ik
1
À
N
Fs
5
À
D
Des
Ci
5
u
)
Kr
pe à
F
er
ne
Fa
el
+
ir
N
x