Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 54




Hier is pagina 54 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

N

5

r)

x

rt

Zo maak je

194

fe,

D.

chocolademouss

u

2

De basis voor chocomousse is lekkere, kwalitatieve chocolade.

zi

En als de paasklokken iets te gul zijn geweest, kan je hun restjes

eventueel nog in je mousse verwerken. Moeilijk? Met een goed rec

ept = A

1

hi

kan het niet fout lopen! Leef je gerust uit qua vulling en topping

want er zijn heel wat onweerstaanbare combo's te bedenken.

*



|

M

>

ed

Variaties:

-

xy

+

à

1

Vervang de room door mascavpone voor een Italiaanse toets. —

v

ns

Zorg ervoor dat die op kamertemperatuur is, dat mengt

makkelijker.

ed

Zr

Voeg oploskoffie toe in je chocolademousse voor een

koffiesmaakje.

Als je enkel volwassenen aan tafel hebt, geef je met een

TA

er

Fr.

kk

{

scheutje amaretto of cognac een verrassende twist ca

Wei

ll

je mousse.

Pen

ak

he

Voeg wat crunch toe met gepofte vijst of

chocoladestukies.

eld

+=

Het oog wil ook wat. Werk je chocolademousse af met

Ss

fn

:

kleurige suikerbolletjes, hagelslag, vanillesaus,

be

>

+

amandelschilfers, gekonfijt fruit of slagroom.

À #44

ei

Eet je liever witte chocolade? Dat werkt heel goed op een

Cn

bedje van verbrokkelde speculaas. Versier het geheel

©

eventueel met frambozencoulis.

aa

u

Br

Wil je een supersmeuige

mousse? Klop de room dan

|

/

niet té veel op, het mag

ed

Le

geen slagroom zijn.

;

4):

u

se

Dr

aid

deg

A

5

ed