Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 18




Hier is pagina 18 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Aardappelgalette

4 personen » 35 min

800 g Spar Nicola-aardappelen

fleur de sel

50 geendenvet (op kamertemperatuur) *

extra:

Krokante

2 el geraspte Parmezaanse kaas

ronde ovenschaal ( 25 cm)

nootmuskaat

aardappellamellen

met slaatje en

Verwarm de oven voor op 200°C.

7. Bak de aardappelgalette gaar en goud-

Bekleed de ovenschaal met bakpapier.

bruin in de oven in + 1 u 15 min.

kiprollade

Spoel de aardappelen.

8. Haal de aardappelgalette uit de oven

BWuUNH

Schil de aardappelen en snij in dunne

en kruid met peper en fleur de sel.

4 personen + 1 u 35 min

schijfjes. Dat gaat het makkelijkst met

een snijmachine of mandoline. Spoel de

1 kg Spar Nicola-aardappelen

aardappelschijfjes niet.

125 g eendenvet (op kamertemperatuur) *

Meng het eendenvet samen met de kaas

1 kl grof zeezout

onder de schijfjes aardappel. Kruid met

La

1kl gemalen zwarte peper

peper, zout en nootmuskaat.

% kl gedroogde oregano

Verdeel de aardappelschijfjes over de

Lel verse oreganoblaadjes

ovenschaal.

4 enkele Spar kipfilets

1 bol Spar mozzarella

20 sneetjes Spar gerookt spek

4 el Boni Selection rode pesto

Spar jonge slablaadjes

Boni Selection olijfolie

Sen

1

Bekleed een ovenschaal met bak-

papier.

Verwarm de oven voor op 200°C.

Spoel de ongeschilde aardappelen.

Schil de aardappelen en snij in dunne

schijfjes.

a

F

Hak de verse oregano fijn en meng

Ze

| De

met zeezout, peper en gedroogde

en

oregano.

‚er

Meng het eendenvet op kamertempe-

ratuur onder de schijfjes aardappelen.

Vul de ovenschaal met de schijfjes



aardappel. Zet de aardappelschijfjes

ed

ne

4

rechtop.

Strooi de kruiden over de aardappel-

schotel.

Bak de aardappelschotel gaar, krokant

_

en goudbruin in de voorverwarmde

oven in + 1 u. Bak desnoods iets

>

langer tot de aardappelen gaar zijn.

10.

Snij de kipfilets open tot een lap.

Kruid met peper en zout.

11

Besmeer elke kipfilet met 1 el rode

pesto.

12

Snij de mozzarella in blokjes en

verdeel over de kipfilets.

13

Vouw de kipfilets dicht.

a

:

14.

Leg 5 sneetjes spek overlappend op