Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 18
Hier is pagina 18 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Aardappelgalette
4 personen » 35 min
800 g Spar Nicola-aardappelen
fleur de sel
50 geendenvet (op kamertemperatuur) *
extra:
Krokante
2 el geraspte Parmezaanse kaas
ronde ovenschaal ( 25 cm)
nootmuskaat
aardappellamellen
met slaatje en
Verwarm de oven voor op 200°C.
7. Bak de aardappelgalette gaar en goud-
Bekleed de ovenschaal met bakpapier.
bruin in de oven in + 1 u 15 min.
kiprollade
Spoel de aardappelen.
8. Haal de aardappelgalette uit de oven
BWuUNH
Schil de aardappelen en snij in dunne
en kruid met peper en fleur de sel.
4 personen + 1 u 35 min
schijfjes. Dat gaat het makkelijkst met
een snijmachine of mandoline. Spoel de
1 kg Spar Nicola-aardappelen
aardappelschijfjes niet.
125 g eendenvet (op kamertemperatuur) *
Meng het eendenvet samen met de kaas
1 kl grof zeezout
onder de schijfjes aardappel. Kruid met
La
1kl gemalen zwarte peper
peper, zout en nootmuskaat.
% kl gedroogde oregano
Verdeel de aardappelschijfjes over de
Lel verse oreganoblaadjes
ovenschaal.
4 enkele Spar kipfilets
1 bol Spar mozzarella
20 sneetjes Spar gerookt spek
4 el Boni Selection rode pesto
Spar jonge slablaadjes
Boni Selection olijfolie
Sen
1
Bekleed een ovenschaal met bak-
papier.
Verwarm de oven voor op 200°C.
Spoel de ongeschilde aardappelen.
Schil de aardappelen en snij in dunne
schijfjes.
a
F
Hak de verse oregano fijn en meng
Ze
| De
met zeezout, peper en gedroogde
en
oregano.
‚er
Meng het eendenvet op kamertempe-
ratuur onder de schijfjes aardappelen.
Vul de ovenschaal met de schijfjes
”
aardappel. Zet de aardappelschijfjes
ed
ne
4
rechtop.
Strooi de kruiden over de aardappel-
schotel.
Bak de aardappelschotel gaar, krokant
_
en goudbruin in de voorverwarmde
oven in + 1 u. Bak desnoods iets
>
langer tot de aardappelen gaar zijn.
10.
Snij de kipfilets open tot een lap.
Kruid met peper en zout.
11
Besmeer elke kipfilet met 1 el rode
pesto.
12
Snij de mozzarella in blokjes en
verdeel over de kipfilets.
13
Vouw de kipfilets dicht.
a
:
14.
Leg 5 sneetjes spek overlappend op