Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 95
Hier is pagina 95 van 131 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.

Hier is pagina 95 van 131 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 95
DO IT YOURSELF HA x ROLLEN, SNIJDEN, KORSTDEEG BAKKEN VOOR TAARTBODEM Meng alle ingrediënten en kneed met de Rol het deeg uit op een licht bebloemd ‘hand of de keukenmachine, totdat je een werkblad tot een lap van : 4 mm dik. gebonden, egaal deeg hebt. Sommige Bekleed een ronde springvorm of gekartelde m \ degen moeten rusten vooraleer je ze quichevorm’ met het deeg en snijd het Weren: 12 Kooliydraten: 248 NUTRI-SCORE © uitrolt, andere niet. Als je gist gebruikt, overhangende deeg af. Gebruik de restjes Vezels1g- Eiwkten Ag moet je deeg eerst rusten. Je kunt kiezen deeg om je taart te versieren. Goed om te voor verse of droge gist. De smaak van weten: je hoeft klassiek taartdeeg niet altijd KT verse gist is iets intenser dan die van, eerst blind te bakken, zoals het geval is bij de droge variant. Let op: verse gist is bladerdeeg, Bedek je taartbodem met je 7 gevoeliger voor dat mespuntje zout. Zorg favoriete vulling en schuif voor minstens RE À ervoor dat beide niet direct met elkaar in 40 min in een voorverwarmde oven van be aanraking komen. Verwerk eerst je gist 180°C. Je taart is klaar als het deeg een en voeg het zout pas op het einde toe. mooie goudbruine kleur heeft. Bol het deeg op na het kneden en laat het minstens 1 u rijzen op een warme, + De meesterecepten gaan uit van een taart vorm meteen. diameter van 25 am. Heb jeeen kleinere af een grotere vorm? Kneed 140 g boter op tochtvrije plek. Herbereken dan de hoeveelheden van je basisingredi£nten. kamertemperatuur, 75 g bloemsuiker en 1 snufje zout in een slakom tot een homogeen mengsel. Voeg lei toe, samen met 25 g amandelpoeder, en 3 baktips van onze chef kneed opnieuw. BOTER VERSUS VOORKOM SCHEURTJES BEBLOEMEN: Alsje deeg te koud of 12 BLOEM YES OR NO? te warm is, kun je het Hoe meer boter je moeilijk uitrollen. Last van Je hoeft je taartvorm niet / gebruikt, hoe krokanter te bekleden met bakpapier à scheurtjes? Zet je deeg dan je taartbodem … maar even in de koelkast. Nog. of te bebloemen als je ook hoe gevoeliger je steeds last van scheurtjes? een deeg gebruikt dat je taartbodem wordt voor Je kunt ze herstellen door er kunt uitrollen. Een laagje ——— vocht. Als je een taart met een stukje deeg bovenop te (karne-) boter of margarine een vochtige vulling maakt leggen en weer uit te rollen. in de vorm is voldoende. Voeg beetje bij beetje 250 g bloem toe en kneed tot een homogeen en soepel = bijvoorbeeld op basis Vouw je deeg vervolgens Het deeg plakt zo iets beter 2 van banketbakkersroom of dubbel over je deegrol, zodat tegen de randen van je deeg, Haal het deeg uit de slakom en fruitmoes) - gebruik je dus je het beter kunt oppakken, vorm en de korst wordt zo voeg indien nodig een beetje bloem. beter iets meer bloem. ook mooi bruin. toe: het deeg mag niet meer plakkerig, en ontvouwen in de vorm. zijn. Wikkel het in vershoudfolie en laat 2 u in de koelkast rusten (of 30 min in de diepvriezer). wr DE BASIS vu1 je taartbodem met je favoriete vulling. De meest gebruikte vullingen zijn banketbakkersroom, sis fruitmoes),frangipane … of een afgeleide daarvan. Zo is rijsttaart eigenlijk een taart op basis van banketbakkersroom met dessertrijst. à DE SMAAKMAKER Breng je basisvulling op smaak met verrassende smaakmakers zoals citrus (voor een fris zuurtje), specerijen (voor extra kruidigheid) of drank (voor extra diepte Verwarm de oven voor op 200°C. Bestrooi in de smaak). Tip: laat ze meekoken tijdens de bereiding van je Zanddeeg - het werkvlak met bloem. Rol het deeg vulling voor een extra intense smaak. Delhaize met een deegrol uit en bekleedt er een DE TOPPING werk je taart tenslotte af met een fine Vers deeg opgerold rond grote taartvorm mee (of 2 middelmatige). een bakpapier, zodat jijje Snijd de randen weg, prik wat gaatjes in finishing touch. Je kunt hiervoor restjes deeg gebruiken die je deeg meteen kunt uitrollen de bodem met een vork en schuif 15 min eerst in repen snijdt en vervolgens kruislings over je taart legt. in je favriete bakvorm. in de oven. Laat de taartbodem afkoelen Je kunt ook kiezen voor een topping die je pas na het bakken vóór je hem garneert. toevoegt, zoals gehakte noten of vers fruit. | ZUIVELAFDELNG | 95
Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 95