Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 64
Hier is pagina 64 van 131 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
BÀ oerer (WETEN
MIMOSA-EIEREN MET GEROOKTE FOREL
Vetten:23 g - Koolhydraten:1g
©®
Vezels: 0g- Eiwitten: 68
+ 140 g gerookte Ardense foreflets taste of Inspirations
@ Dompel de eieren voorzichtig in een
+ 50g foreleitjes
© Meng de jonge spinazieblaadjes met
grote steelpan kokend water en reken
de olie, de azijn en een beetje zout. Serveer
« Beieren
7 min kooktijd zodra het water opnieuw
+ 100 g jonge spinazieblaadjes
kookt. Laat de eieren meteen in koud water
als voorgerecht, bij de mimosa- eieren.
« Vs bussel bieslook
schrikken.
Serveer de mimosa-eieren bij het apertif, op
» Ya bussel koriander
+ 100g volle verse kaas (plattekaas)
© Pel de eieren en snijd ze in 2. Plet de
een bedje jonge spinazieblaadjes. Besmeer kleine
+ 1el Xerösaziin
eidooiers met de verse kaas, de forelfilets,
toastjes met de rest van de forelvulling.
+ 3. olifolie
peper, gehakte bieslook en gehakte
- Peper en zout
koriander fijn in een slakom tot een
homogeen mengsel. Vul er de eiwitten mee
en werk af met foreleieren.
COCOTTE-EIEREN MET DÉLICE %
BLADERDEEGTAART MET COCOTTE-EIEREN VE)
VAL-DIEU EN GROENTEN
P128
P128
verten: 32 -Koolhydraten:30g
©®
Vezeis: 1g-Elwitten. 16g
Vetten: 33g- Koalhydraten: 39g
+ Geieren
+ 2 plakken bladerdeeg
©
Vezeis.äg- Eiwitten.i7g
« 1dlroom
« 4 groene asperges
+ deieren
+ 1 stokbrood
+ 4 sugar snaps
+ 50 g parmigiano
+ Ys kaas ‘Délice’ Val-Dieu
6 lente-uitjes
+ Peperen zout
+ 2rapen
+ 50 g entra fine
« 25clroom
- zelenwijes
sperzieboontjes
« Letolifole
«4 lente-uitjes
= Peper en zout
© Verwarm de ovenvoor op 180°C. Snijd grote rechthoeken uit
+ 2radizen
de plakken bladerdeeg (laat ze op hun bakpapier liggen en snijd
dit ook een beetje weg). Plooi de randen op Icm
© Snijd de geschilde rapen, de lente-uitjes EN
‘om en bevochtig ze. Prik wat gaatjes in het vlakke
en de sperzieboontjes in kleine stukjes.
deel. Bedek het geheel met bakpapier en strooi
Fruit ze 5 min in een braadpan, met de
bakparels (of droge bonen) op het vlakke deel van
olijfolie. Kruid met peper en zout.
de taartbodems. Schuif 10 min in de oven.
@ Snijd 4 kleine sneetjes stokbrood in
@ Verwijder het harde uiteinde van de asperges en
blokjes en verdeel ze over 4 vuurvaste potjes.
schil ze. Kort de lente-uitjes in. Dompel alles in een
Leg er de groenten bovenop en dan de
kookpot kokend gezouten water. Voeg na 2 min de
kaas in blokjes. Giet er de room bij en laat
erwtjes en de sugar snaps toe. Laat nog 1 min koken,
minstens 1 u in de koelkast rusten.
giet af en dompel de groenten in ijskoud water.
® Voeg de eiwitten in de potjes toe (houd
Picpo
© Meng de room met de geraspte parmigiano.
de eidooiers apart in hun halve schaal). Zet
KE} Dc PIN
Verdeel het mengsel over de taartbodems. Breek
ze in een grote sauteerpan, giet warm water
de eieren boven de taarten om de garnituur met de
in de pan tot % van de hoogte van de potjes,
eiwitten te bedekken (houd de eidooiers apart in
dek af en breng op een zacht vuurtje aan de
hun halve schaal). Laat de groenten goed uitlekken,
kook. Laat gedurende 20 min net onder het
verdeel ze over de taarten en schuif 10 min in de
PICPOUL
kookpunt pruttelen.
DE PINET BOB
oven.
© Giet er voorzichtig de eidooiers
2018
© Giet de eidooiers voorzichtig op de taarten
MUSCADET DE
SÈVRE ETMAINE
bovenop, kruid met peper en werk af met
Frankrijk
zonder ze te breken, kruid met peper en zout.
2019
radijsschijfjes. Dien meteen op, met de rest
Languedoc-
Roussillon
Serveer als voorgerecht met een slaatje.
van het stokbrood.
Frankrijk -Loire
Droge, fisseen
x
:
.
Droge, frise en
fruitige wite wijn
fruitige witte
met hintsvan
@
E
,
Geen verspiling
rijd de resten bladerdeeg in reepjes en
\- Restiesgetraden kp, gekookte groenten, kaas of iets
bak ze + 15 min goudbruin inde oven. Laat ze op een
wijn met hints
anders? Recycleer ze in cocotte-eieren, het ideale
witte vruchten
rooster afkoelen. Serveer ze bi het aperitief (je kunt ze een
van vruchten
“empty-the-fridge’-recept!
en citrus.
paar dagen in een metalen doos bewaren).
en bloemen.
64 ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.