Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 64




Hier is pagina 64 van 131 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

BÀ oerer (WETEN

MIMOSA-EIEREN MET GEROOKTE FOREL

Vetten:23 g - Koolhydraten:1g

©®

Vezels: 0g- Eiwitten: 68

+ 140 g gerookte Ardense foreflets taste of Inspirations

@ Dompel de eieren voorzichtig in een

+ 50g foreleitjes

© Meng de jonge spinazieblaadjes met

grote steelpan kokend water en reken

de olie, de azijn en een beetje zout. Serveer

« Beieren

7 min kooktijd zodra het water opnieuw

+ 100 g jonge spinazieblaadjes

kookt. Laat de eieren meteen in koud water

als voorgerecht, bij de mimosa- eieren.

« Vs bussel bieslook

schrikken.

Serveer de mimosa-eieren bij het apertif, op

» Ya bussel koriander

+ 100g volle verse kaas (plattekaas)

© Pel de eieren en snijd ze in 2. Plet de

een bedje jonge spinazieblaadjes. Besmeer kleine

+ 1el Xerösaziin

eidooiers met de verse kaas, de forelfilets,

toastjes met de rest van de forelvulling.

+ 3. olifolie

peper, gehakte bieslook en gehakte

- Peper en zout

koriander fijn in een slakom tot een

homogeen mengsel. Vul er de eiwitten mee

en werk af met foreleieren.

COCOTTE-EIEREN MET DÉLICE %

BLADERDEEGTAART MET COCOTTE-EIEREN VE)

VAL-DIEU EN GROENTEN

P128

P128

verten: 32 -Koolhydraten:30g

©®

Vezeis: 1g-Elwitten. 16g

Vetten: 33g- Koalhydraten: 39g

+ Geieren

+ 2 plakken bladerdeeg

©

Vezeis.äg- Eiwitten.i7g

« 1dlroom

« 4 groene asperges

+ deieren

+ 1 stokbrood

+ 4 sugar snaps

+ 50 g parmigiano

+ Ys kaas ‘Délice’ Val-Dieu

6 lente-uitjes

+ Peperen zout

+ 2rapen

+ 50 g entra fine

« 25clroom

- zelenwijes

sperzieboontjes

« Letolifole

«4 lente-uitjes

= Peper en zout

© Verwarm de ovenvoor op 180°C. Snijd grote rechthoeken uit

+ 2radizen

de plakken bladerdeeg (laat ze op hun bakpapier liggen en snijd

dit ook een beetje weg). Plooi de randen op Icm

© Snijd de geschilde rapen, de lente-uitjes EN

‘om en bevochtig ze. Prik wat gaatjes in het vlakke

en de sperzieboontjes in kleine stukjes.

deel. Bedek het geheel met bakpapier en strooi

Fruit ze 5 min in een braadpan, met de

bakparels (of droge bonen) op het vlakke deel van

olijfolie. Kruid met peper en zout.

de taartbodems. Schuif 10 min in de oven.

@ Snijd 4 kleine sneetjes stokbrood in

@ Verwijder het harde uiteinde van de asperges en

blokjes en verdeel ze over 4 vuurvaste potjes.

schil ze. Kort de lente-uitjes in. Dompel alles in een

Leg er de groenten bovenop en dan de

kookpot kokend gezouten water. Voeg na 2 min de

kaas in blokjes. Giet er de room bij en laat

erwtjes en de sugar snaps toe. Laat nog 1 min koken,

minstens 1 u in de koelkast rusten.

giet af en dompel de groenten in ijskoud water.

® Voeg de eiwitten in de potjes toe (houd

Picpo

© Meng de room met de geraspte parmigiano.

de eidooiers apart in hun halve schaal). Zet

KE} Dc PIN

Verdeel het mengsel over de taartbodems. Breek

ze in een grote sauteerpan, giet warm water

de eieren boven de taarten om de garnituur met de

in de pan tot % van de hoogte van de potjes,

eiwitten te bedekken (houd de eidooiers apart in

dek af en breng op een zacht vuurtje aan de

hun halve schaal). Laat de groenten goed uitlekken,

kook. Laat gedurende 20 min net onder het

verdeel ze over de taarten en schuif 10 min in de

PICPOUL

kookpunt pruttelen.

DE PINET BOB

oven.

© Giet er voorzichtig de eidooiers

2018

© Giet de eidooiers voorzichtig op de taarten

MUSCADET DE

SÈVRE ETMAINE

bovenop, kruid met peper en werk af met

Frankrijk

zonder ze te breken, kruid met peper en zout.

2019

radijsschijfjes. Dien meteen op, met de rest

Languedoc-

Roussillon

Serveer als voorgerecht met een slaatje.

van het stokbrood.

Frankrijk -Loire

Droge, fisseen

x

:

.

Droge, frise en

fruitige wite wijn

fruitige witte

met hintsvan

@

E

,

Geen verspiling

rijd de resten bladerdeeg in reepjes en

\- Restiesgetraden kp, gekookte groenten, kaas of iets

bak ze + 15 min goudbruin inde oven. Laat ze op een

wijn met hints

anders? Recycleer ze in cocotte-eieren, het ideale

witte vruchten

rooster afkoelen. Serveer ze bi het aperitief (je kunt ze een

van vruchten

“empty-the-fridge’-recept!

en citrus.

paar dagen in een metalen doos bewaren).

en bloemen.

64 ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.