Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 64


Hier is pagina 64 van 131 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.



Delhaize Folder 15.04.2021

Hier is pagina 64 van 131 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 64

BÀ oerer (WETEN MIMOSA-EIEREN MET GEROOKTE FOREL Vetten:23 g - Koolhydraten:1g ©® Vezels: 0g- Eiwitten: 68 + 140 g gerookte Ardense foreflets taste of Inspirations @ Dompel de eieren voorzichtig in een + 50g foreleitjes © Meng de jonge spinazieblaadjes met grote steelpan kokend water en reken de olie, de azijn en een beetje zout. Serveer « Beieren 7 min kooktijd zodra het water opnieuw + 100 g jonge spinazieblaadjes kookt. Laat de eieren meteen in koud water als voorgerecht, bij de mimosa- eieren. « Vs bussel bieslook schrikken. Serveer de mimosa-eieren bij het apertif, op » Ya bussel koriander + 100g volle verse kaas (plattekaas) © Pel de eieren en snijd ze in 2. Plet de een bedje jonge spinazieblaadjes. Besmeer kleine + 1el Xerösaziin eidooiers met de verse kaas, de forelfilets, toastjes met de rest van de forelvulling. + 3. olifolie peper, gehakte bieslook en gehakte - Peper en zout koriander fijn in een slakom tot een homogeen mengsel. Vul er de eiwitten mee en werk af met foreleieren. COCOTTE-EIEREN MET DÉLICE % BLADERDEEGTAART MET COCOTTE-EIEREN VE) VAL-DIEU EN GROENTEN P128 P128 verten: 32 -Koolhydraten:30g ©® Vezeis: 1g-Elwitten. 16g Vetten: 33g- Koalhydraten: 39g + Geieren + 2 plakken bladerdeeg © Vezeis.äg- Eiwitten.i7g « 1dlroom « 4 groene asperges + deieren + 1 stokbrood + 4 sugar snaps + 50 g parmigiano + Ys kaas ‘Délice’ Val-Dieu 6 lente-uitjes + Peperen zout + 2rapen + 50 g entra fine « 25clroom - zelenwijes sperzieboontjes « Letolifole «4 lente-uitjes = Peper en zout © Verwarm de ovenvoor op 180°C. Snijd grote rechthoeken uit + 2radizen de plakken bladerdeeg (laat ze op hun bakpapier liggen en snijd dit ook een beetje weg). Plooi de randen op Icm © Snijd de geschilde rapen, de lente-uitjes EN ‘om en bevochtig ze. Prik wat gaatjes in het vlakke en de sperzieboontjes in kleine stukjes. deel. Bedek het geheel met bakpapier en strooi Fruit ze 5 min in een braadpan, met de bakparels (of droge bonen) op het vlakke deel van olijfolie. Kruid met peper en zout. de taartbodems. Schuif 10 min in de oven. @ Snijd 4 kleine sneetjes stokbrood in @ Verwijder het harde uiteinde van de asperges en blokjes en verdeel ze over 4 vuurvaste potjes. schil ze. Kort de lente-uitjes in. Dompel alles in een Leg er de groenten bovenop en dan de kookpot kokend gezouten water. Voeg na 2 min de kaas in blokjes. Giet er de room bij en laat erwtjes en de sugar snaps toe. Laat nog 1 min koken, minstens 1 u in de koelkast rusten. giet af en dompel de groenten in ijskoud water. ® Voeg de eiwitten in de potjes toe (houd Picpo © Meng de room met de geraspte parmigiano. de eidooiers apart in hun halve schaal). Zet KE} Dc PIN Verdeel het mengsel over de taartbodems. Breek ze in een grote sauteerpan, giet warm water de eieren boven de taarten om de garnituur met de in de pan tot % van de hoogte van de potjes, eiwitten te bedekken (houd de eidooiers apart in dek af en breng op een zacht vuurtje aan de hun halve schaal). Laat de groenten goed uitlekken, kook. Laat gedurende 20 min net onder het verdeel ze over de taarten en schuif 10 min in de PICPOUL kookpunt pruttelen. DE PINET BOB oven. © Giet er voorzichtig de eidooiers 2018 © Giet de eidooiers voorzichtig op de taarten MUSCADET DE SÈVRE ETMAINE bovenop, kruid met peper en werk af met Frankrijk zonder ze te breken, kruid met peper en zout. 2019 radijsschijfjes. Dien meteen op, met de rest Languedoc- Roussillon Serveer als voorgerecht met een slaatje. van het stokbrood. Frankrijk -Loire Droge, fisseen x : . Droge, frise en fruitige wite wijn fruitige witte met hintsvan @ E , Geen verspiling rijd de resten bladerdeeg in reepjes en \- Restiesgetraden kp, gekookte groenten, kaas of iets bak ze + 15 min goudbruin inde oven. Laat ze op een wijn met hints anders? Recycleer ze in cocotte-eieren, het ideale witte vruchten rooster afkoelen. Serveer ze bi het aperitief (je kunt ze een van vruchten “empty-the-fridge’-recept! en citrus. paar dagen in een metalen doos bewaren). en bloemen. 64 ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.

Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 64