Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 29
Hier is pagina 29 van 131 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
EP
1
N > 5 à
Us
x
Di
”
7
A
4
>
=
#LESSWASTE
-TIPS
IE
RGESCHIL
Helaas geen heerlijke aspergegerechten zonder
asperge-afval. Maar wat doe je met de afgesneden .
stelen en de schillen? Het antwoord ad je hier.
„ZOETE.
BOUILLON -
MINIFL
Fruit een beetje knoflook
à
Mix 100 gvan je gekookte witte
CHIPS _
en sjalot met 1 el olijfolie in
aspergerestjes
t 100 g zoete
x
een snelkookpan, Bak er je
ui, 4 eieren, 20 dl vloeibare
Breng Ya lwater met
room en een sngifje peper.
500 g suiker aan de kook.
aspergeresten (+ 250 g) in met
Giet de kokende siroop over
een paar korianderzaadjes
Woeg et vervol:
ns fijngehakte
de aspergeschilten en laat ze
en giet er vervolgens 1 l water «
bieslook aan toe en giet het
“
x
bij. Voeg 40 cl witbier toe,
mengsel in muffinvormpjes. Bak
+
afkoelen in de vloeistof. Leg
Lel ciderazijn, 1 kl heldere
30 min in een voorverwarmde
ze vervolgens op een bakplaat
sojasaus en 1 kl brandy. Sluit
en laat ze + lü op 90°C drogen
Oven Op BES,
“inde oven. O zo lekker.en
het deksel enlaathetluop .
wf
superkrokant!
een hoog vuur koken. Laat
-
de-bouillon afkoelen en filter
=
hem. Dan is hij klaar voor
onmiddellijk gebruik of bewaar
hem tot 3 maanden in de
diepvries, Ideaal als basis voor,
sd
je saus of risotto.
*
wisk de
Er wordt gezegd dat het kookproces zorgt voor meer bestanddelen
met een antioxiderende werking, maar als je de asperges te lang Hat
garen heeft dat net het omgekeerde effect. Na 1 u koken verliezen ze
ONTDEK HOE DELHAIZE ZICH
bijvoorbeeld 45% van die bestanddelen. Daarom is het belangrijk om
8
je asperges in niet te veel water te koken of te stomen, of maak ze in de
INZET VOOR HET KLIMAAT
EN ONZE TOEKOMST.
oven of de microgolf Kst, net lang genoeg tot ze zacht zijn.
ë
delhaize.be/thelionsfootprint
A
x
RX
29