Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 29
Hier is pagina 29 van 131 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.

Hier is pagina 29 van 131 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 29
EP 1 N > 5 à Us x Di ” 7 A 4 > = #LESSWASTE -TIPS IE RGESCHIL Helaas geen heerlijke aspergegerechten zonder asperge-afval. Maar wat doe je met de afgesneden . stelen en de schillen? Het antwoord ad je hier. „ZOETE. BOUILLON - MINIFL Fruit een beetje knoflook à Mix 100 gvan je gekookte witte CHIPS _ en sjalot met 1 el olijfolie in aspergerestjes t 100 g zoete x een snelkookpan, Bak er je ui, 4 eieren, 20 dl vloeibare Breng Ya lwater met room en een sngifje peper. 500 g suiker aan de kook. aspergeresten (+ 250 g) in met Giet de kokende siroop over een paar korianderzaadjes Woeg et vervol: ns fijngehakte de aspergeschilten en laat ze en giet er vervolgens 1 l water « bieslook aan toe en giet het “ x bij. Voeg 40 cl witbier toe, mengsel in muffinvormpjes. Bak + afkoelen in de vloeistof. Leg Lel ciderazijn, 1 kl heldere 30 min in een voorverwarmde ze vervolgens op een bakplaat sojasaus en 1 kl brandy. Sluit en laat ze + lü op 90°C drogen Oven Op BES, “inde oven. O zo lekker.en het deksel enlaathetluop . wf superkrokant! een hoog vuur koken. Laat - de-bouillon afkoelen en filter = hem. Dan is hij klaar voor onmiddellijk gebruik of bewaar hem tot 3 maanden in de diepvries, Ideaal als basis voor, sd je saus of risotto. * wisk de Er wordt gezegd dat het kookproces zorgt voor meer bestanddelen met een antioxiderende werking, maar als je de asperges te lang Hat garen heeft dat net het omgekeerde effect. Na 1 u koken verliezen ze ONTDEK HOE DELHAIZE ZICH bijvoorbeeld 45% van die bestanddelen. Daarom is het belangrijk om 8 je asperges in niet te veel water te koken of te stomen, of maak ze in de INZET VOOR HET KLIMAAT EN ONZE TOEKOMST. oven of de microgolf Kst, net lang genoeg tot ze zacht zijn. ë delhaize.be/thelionsfootprint A x RX 29
Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 29