Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 66




Hier is pagina 66 van 131 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

| 1 PRODUCT IN AL Z'N VORMEN

EEN SUBELIEME SELECTIE

GROOTSE KAZEN

Onze Belgische kaasmakers zijn vaklui die verder bouwen op een stevige kaastraditie.

Liever zacht of pittig? Fris of kruidig? Reis het land rond op een enkel kaasplankje.

een

mad

per

À

1 5 L



A

Le

à

En

=

AE

V,

B

ae



5

ri

a |

ee: ia

en

4

ah

AVER

=

Anni

Se”

1. HERBIE LATINO

2. MOERENGOUD

3. AVERBODE

4. BRUGGE DENTELLE

Een boerengouda met rauwe melk uit

De Moerenaar is een familiebedrijf uit

We houden van de uitgesproken

Hij mag dan de achtste kaas uithet

de Westhoek. Ze

en een kaas vol

kruidige smaak van deze authentieke,

Brugge-gamma zijn,

eelt zo de

dromen. Hi

de streek van Gent die je van Italië doet

ordt bereid met tomaat,

contrasten gecreë

jn donkere

romige abdijkaas. Zijn genereuze

‘show op je kaasplank!

bitterzoete

rode paprika en basilicum.

korst verbergt een licht hart met

karakter past perfect

een glas

aroma en zijn fijne korst die een heerlik

Niet te versmaden

typische, maar subtiele smaken.

abdijbier (wat anders?) of een zwarte.

smeuïg hart herbergt, deden ons

Puur natuur, met een ciabatta of een

Niet te versmaden

Darjeeling-isthee.

overstag gaan.

Met noten of gedroogde vruchten

Niet teversmaden

Niet te versmaden

rucolasalade met balsamicoazijn.

zoals abrikozen, vijgen of krenten.

Met peperkoek van dezelfde abdij of

Royaal op een stuk traditionele,

zelfgebakken zuurdesembrood dat nog

baguette, met een glas rosé of

een beetje warm is.

prosecco.