Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 86
Hier is pagina 86 van 131 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.

Hier is pagina 86 van 131 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 86
M io sporuicur Ardense boter 3 SUPERTROEVEN Boter heeft superkrachten die veel verder reiken dan je = 4 boterham. Ze is de koningin van het bakken en braden, ze zorg! mt AK om RR voor een afwerking als geen ander en ze bindt alje soepen en sauzen. En om er met voll teugen van te genieten, rad ER En we je de crème de la crème a \ van de boters welteverstaan: onze Ardense boter met Beschermde Oorsprongsbenaming N all N 2 Belgisch goud! In de Ardennen is de productie van boter een serieuze Nine aangelegenheid. De weiden zijn er niet weg te denken uit de landschappen en de koeien maken onlosmakelijk — deel uit van het Ardense leven. En de flora die er groeit en bloeit, geeft de melk — en bijgevolg ook de boter — een uitzonderlijke en unieke smaak (van hazelnoot, wordt wel eens gezegd). Voeg daar nog het eeuwenoude arnen’, wat is dat? vakmanschap aan toe van de Ardense botermakers Karnen verwijst naar het kloppen of stampen van de melkroom om er boter en je krijgt boter van de bovenste plank. In 1984 gaf van te maken. Dat gebeurt in een karnton. Hét bereidingsproces van onze België deze delicatesse bovendien een Beschermde Ardense boter met Beschermde Oorsprongsbenaming is nog een tikkeltje Oorsprongsbenaming (erkend door Europain 1996). specialer: voor de zuivelboeren de room tot boter karnen, laten ze de room Je herkent het label op de verpakking al van ver. eerst rijpen. Het resultaat? Een boter van topkwaliteit boordevol smaak. 86
Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 86