Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 86




Hier is pagina 86 van 131 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

M io sporuicur

Ardense boter

3 SUPERTROEVEN

Boter heeft superkrachten die

veel verder reiken dan je

=

4

boterham. Ze is de koningin van

het bakken en braden, ze zorg!

mt

AK om

RR

voor een afwerking als geen

ander en ze bindt alje soepen

en sauzen. En om er met voll

teugen van te genieten, rad

ER

En

we je de crème de la crème a

\

van de boters welteverstaan:

onze Ardense boter

met Beschermde

Oorsprongsbenaming

N all N

2

Belgisch goud!

In de Ardennen is de productie van boter een serieuze

Nine

aangelegenheid. De weiden zijn er niet weg te denken

uit de landschappen en de koeien maken onlosmakelijk —

deel uit van het Ardense leven. En de flora die er groeit

en bloeit, geeft de melk — en bijgevolg ook de boter —

een uitzonderlijke en unieke smaak (van hazelnoot,

wordt wel eens gezegd). Voeg daar nog het eeuwenoude

arnen’, wat is dat?

vakmanschap aan toe van de Ardense botermakers

Karnen verwijst naar het kloppen of stampen van de melkroom om er boter

en je krijgt boter van de bovenste plank. In 1984 gaf

van te maken. Dat gebeurt in een karnton. Hét bereidingsproces van onze

België deze delicatesse bovendien een Beschermde

Ardense boter met Beschermde Oorsprongsbenaming is nog een tikkeltje

Oorsprongsbenaming (erkend door Europain 1996).

specialer: voor de zuivelboeren de room tot boter karnen, laten ze de room

Je herkent het label op de verpakking al van ver.

eerst rijpen. Het resultaat? Een boter van topkwaliteit boordevol smaak.

86