Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 28


Hier is pagina 28 van 131 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.



Delhaize Folder 15.04.2021

Hier is pagina 28 van 131 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 28

HA PROEF HET SEIZOEN ‘NO WASTE” ASPERGESOEP ASPERGESALADE W W ASPERGES, MOUSSELINESAUS W MET VERSE KRUIDEN P128 MET WATERKERS EN P128 EN GEPOCHEERDE EIEREN P128 © 25 MIN + 20 MIN KOOKTUD @ GEMAKKELIJK GEGRILDE MAKREEL 25 MIN © GEMIDDELD AA PERS. GESTEIGERT Vetten:30g - Koolhydraten:5g oe Vezels: 2 Eiwitten: 98 ‘verten:28 g Koolhydraten: 9g ‘verten:55 g Koolhydraten 7g ©® Vezels: 4g- Eiwitten: 48 Go) Vezels 3g - Eiwitten: 258 Verwijder het harde uiteinde van Breek het harde uiteinde van Verwijder het harde uiteinde van 2 bussels witte asperges en schil ze. 2 bussels witte asperges en schil ze. 2 bussels witte asperges, schil ze en Kook ze : 10 min in kokend gezouten Smelt 40 g boter in een kookpot water of stoom ze. Bekleed 4 kleine en doe er de uiteinden bij. Fruit ze snijd ze in schuine stukken. Houd de punten apart en dompel de rest in een kommen met een vierkant stuk 2 min op een hoog vuur, samen met kookpot kokend gezouten water. Voeg vershoudfolie en smeer ze lichtjes in 1 grote gehakte ui, 1 laurierblaadje de aspergepunten na 3 min toe en laat met olie. Breek er 4 eieren in en knoop en 2 takjes tijm. Overgiet met nog 2 min koken. Giet de asperges af en de hoekjes van de vershoudfolie dicht 11 water, voeg 2 verkruimelde laat ze in ijskoud water schrikken. Houd tot bundeltjes. Verwarm een kookpot groentebouillonblokjes toe, breng aan de blaadjes van 2 bussels waterkers water tot net onder het kookpunt. Doe de kook en laat 20 min sudderen. Mix fijn apart. Mix het bovenste deel van de intussen 1 eidooier, 5 cl witte wijn, en filter door een zeef met fijn rooster. 2,5 cl witte azijn, peper en zout in Giet de soep terug in de kookpot, breng stengels met 2,5 dl slaolie, 4 gehakte salieblaadjes en 1 geperst klein een steelpan. Verwarm ze op een heel ze aan de kook en dompel er de asperges teentje knoflook. Kruid met peper, zacht vuurtje, terwijl je voortdurend in kleine stukjes in (houd 1 ongesneden met zout en voeg naar eigen smaak een klopt in de vorm van een 8 net als een asperge apart voor de afwerking). Laat beetje geraspte citroenzeste toe. Schil sabayon. Voeg dan beetje bij beetje en al 5 min pruttelen, voeg 20 g boter en 1biocitroen à vif en snijd de partjes kloppend 100 g gesmolten boter toe. 2 dl room toe. Breng verder op smaak. tussen de vliezen uit. Dresseer de borden Let erop dat de saus niet kookt! Dompel Snijd de laatste asperge met een met de waterkersblaadjes, de asperges, de bundeltjes met de eieren in het dunschiller in fijne slierten. Schik een warme water en pocheer ze 3 min. Laat hoopje verse kruiden naar keuze de citroenpartjes, 480 g gegrilde makreelfilets in olijfolie (4 blikjes) en ze meteen in koud water schrikken om (kervel, dille, bieslook, waterkers … 8 takjes dille. Besprenkel met dressing het kookproces te stoppen. Dresseer de in totaal + 20 g) in elk bord. Voeg de en serveer. asperges en de saus op warme borden. aspergeslierten toe en giet er voorzichtig Haal de gepocheerde eieren voorzichtig de soep rond. Dien meteen op. uit hun bundeltjes en leg ze op de asperges. Prik elk ei open, kruid met GEGRILDE ASPERGES peper en smul meteen. MET GEDROOGDE TOMATEN P128 ASPERGEKROKETTEN EN PARMIGIANO EEE A4 PERS, Vetten: 298 - Koolhydraten:32g Vetten: 17g- Koolhydraten: 9g ©® Vezeis.3g- Eiwitten.&g ©o0® Vezeis: 5g - Eiwitten:8g Breek het harde uiteinde van 1bussel witte asperges en schil ze. Smelt 25 gboter in een kookpot en voeg de restjes toe. Fruit ze gedurende 2 min op een hoog vuur, samen met 1 kleine gehakte ui, 1 laurierblaadje en 2 takjes tijm. Overgiet met Verwarm een grill(pan). Verwijder het 5 dl water, voeg 1 verkruimeld groentebouillonblokje toe, breng aan de kook en harde uiteinde van 2 bussels witte laat 20 min sudderen. Mix fijn en filter door een fijne zeef. Je hebt 5 dl nodig (voeg asperges en schil ze. Bestrijk ze langs indien nodig een beetje water toe). Snijd de asperges in kleine blokjes en kook ze alle kanten met 3 el olie uit 1 schaaltje 4 min in kokend gezouten water. Giet ze af en laat ze schrikken onder koud water. halfgedroogde tomaten met olie Smelt 100 g boter in een kookpot, bestuif met 100 g bloem en meng tot je een lichte Sud’n’Sol (220 g). Kruid met peper, koekjesgeur ruikt. Giet er beetje bij beetje en al kloppend de soep bij. en zout en bestrooi met 4 takjes tijm. Laat 2 min op een zacht vuurtje inkoken en haal de pan van het vuur. Roer er een Leg de asperges op de hete grill en bak scheutje citroensap en Y gehakte bussel bieslook onder. Voeg de uitgelekte ze rondom. Snijd de tomaten in kleine aspergeblokjes toe, meng en breng verder op smaak. Bedek een grote schaal met stukjes en rasp 50 g parmigiano. Schik bakpapier, verdeel er de bereiding over met een ijsschep (12 stuks), dek af en laat de gegrilde asperges op borden of op een 12 u in de koelkast rusten. Klop 2 eieren met peper en zout. Rol de balletjes in bloem, dienschotel, bestrooi ze met de stukjes haal ze door de losgeklopte eieren en rol ze ten slotte in 100 g paneermeel. Laat tomaat, de parmigiano, en besprenkel ze minstens 2 u in de koelkast rusten. Bak de kroketjes goudbruin in hete frituurolie ze met een scheutje olie. Serveer als van 180°C. Laat ze op keukenpapier uitlekken en serveer ze met citroenpartjes voorgerecht of als bijgerecht met vis. en peterselie. 28

Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 28