Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 102
Hier is pagina 102 van 131 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Pi KOMEN ETEN
3
=
LAUWE SOEP MET COURGETTES EN WATERKERS
SALADE VAN RAUWE EN GEROOSTERDE
Bl
KERSTOMATEN, AARDBEIEN EN MOZZARELLA #2
Vetten:15g - Koolhydraten:8 g
P128
oane
Vezels:3g-Elwitten:6g
‘Vetten: 39 g „ Koolhydraten: 21g
» 1 bussel waterkers
oo
Vezels:4g - Eiwitten: 30g
+ 2 courgettes
Peper en zout
+ 100g gekookte
+ 100 g verse geitenkaas
« Ys bussel Thaise
biominibietjes met
Le Larry
+ 500 g kerstomaten
+ 25 g parmigiano
balsamico
+ 25 grucola
basilicum
+ 2el balsamicoazin
+ del olifolie
+ 25 gjonge
+ X bussel koriander
« Vakl + Lel kristalsuiker
© Snijd de courgettes in grote stukken en kook ze 10 min in
spinazieblaadjes
+ Atakjes oregano
+ 5el olifolie
+ 500 g aardbeien
+ 4 bollen mozzarella di
+ Espelettepeper
kokend gezouten water. Giet ze af en laat ze meteen in koud
« Lcîtroen
bufala
- Peper en zout
water schrikken.
© Verwijder de dikste stengels van de waterkers en doe
© Verwarm de oven voor op 220°C. Doe de helft van de
de rest in de beker van de mixer of de blender (houd enkele
tomaten in een ovenschaal, prik er gaatjes in en meng ze met
blaadjes apart voor de afwerking). Mix de waterkers fijn met
Lel olijfolie, zout en % kl suiker. Schuif ze 25 min in de oven.
de uitgelekte courgettes, 2 dl koud water, 3 el olijfolie, peper
en zout.
© Mix 4 aardbeien met het sap van de citroen, l el suiker,
de azijn, 4 el olijfolie, Espelettepeper naar eigen smaak, peper
© Dien de soep lauw op in diepe borden. Voeg de rode bieten
en zout.
in blokjes toe en de grof verkruimelde geitenkaas. Besprenkel
© snijd de aardbeien en de rest van de tomaten in 2. Dresseer
met een scheutje olijfolie en werk af met de waterkersblaadjes.
ze in een grote schaal met de geroosterde tomaten, de rucola,
de jonge spinazieblaadjes, plukjes koriander en plukjes
basilicum. Leg er de mozzarellabollen bovenop en snijd ze
BARON VAN KABELJAUW MET KREEFTENSAUS
oppervlakkig in 4 open. Kruid met peper en zout. Werk af met
parmigianoschilfers, besprenkel met dressing en serveer.
EN WORTELEN UIT DE OVEN
30 MIN © GEMAKKELUK
Ex
4 PERS.
P130
>W- Netiedereen lust de dragonachtige arijssmaak van Thaise basilicum.
Au:
ORE
Vervang het gewoon door Klassieke basilicum voor een zachtere versie van
Verten:73g - Koolhydraten: 19g
9
Vezels: 7g-Ehwitten: 498
dit recept.
+ 700 g baron van
« 2 takjes rozemarijn
« 2 dl droge witte wijn
kabeljauw
« 2 takjes oregano
+ 4 di kreeftenfond
LAYERCAKE MET RODE VRUCHTEN
+ 1 bussel wortelen
© 45 MIN + 45 MIN BAKTIJD + 3U AFKOELTIJD
W
« 100 g gepelde
+ 40 g bloem
P130
+ 2 sjalotten
pistachenoten
+ 1,5di +4 el olijfolie
© GEMIDDELD © €
A 10 PERS.
» 2 bussels basilicum
+ 100 g parmigiano
+ 30 g boter
+ 1dl room
‘Vetten: 21 g Koolhydraten:66g
+ 4 takjes tijm
Peper en zout
©
Vezels: 2g - Eiwitten:8g
© Verwarm de oven voor op 220°C en bedek de ovenplaat met
Voor de cake:
Voor de garnituu
+ Sdi room
bakpapier. Borstel de wortelen, snijd de dikste in 2 (in de lengte)
+ eieren
+ 200 rode vruchten
+ Lel bloemsuiker
en schik ze op de ovenplaat. Besprenkel ze met 2 el olijfolie,
+ 230 gbloem
naar keuze: aardbeien,
+ 340 g lemon curd
bestrooi met de tijm, de rozemarijn en de oregano. Schuif ze
+ 230 g bloemsuiker
frambozen, blauwe
(pot)
20 min in de oven.
« 1 snufje zout
bessen, rode bessen
@ Hak de sjalotten en fruit ze 5 min op een zacht vuurtje, met
2 el olijfolie. Besprenkel ze met de witte wijn en laat op een vrij
© Verwarm de oven voor op 160°C. Splits de eiwitten van de
eidooiers. Klop de eiwitten en het zout 5 min op middelmatige
hoog vuur bijna volledig inkoken. Voeg de kreeftenfond toe en
laat voor de helft inkoken. Giet de bereiding door een puntzeef,
snelheid en dan 10 min op hoge snelheid. Blijf op lage snelheid
kloppen en voeg beetje bij beetje eerst de eidooiers toe, daarna
voeg de room toe en verwarm de saus op een heel zacht
vuurtje. Breng verder op smaak.
de suiker. Spatel er voorzichtig de gezeefde bloem onder.
@ Bekleed de bodem en de randen van een ronde springvorm
© Hak de pistachenoten in de elektrische hakmolen tot grof
poeder. Houd de helft van het wortelloof apart en verwijder de
van 18 cm diameter met een brede strook bakpapier. De cake
dikste stengels. Voeg de rest in de hakmolen toe, samen met het
wordt meer dan 10 cm hoog, dus moet het bakpapier voldoende
basilicum en 1,5 dl olijfolie. Mix alles fijn, giet de pesto in een
uitsteken! Giet het deeg in de bakvorm en schuif 45 min in de
kom en meng er de parmigiano onder.
oven. Laat 10 min rusten, ontvorm op een taartrooster en laat
© snijd de kabeljauw in 4 stukken en haal ze door de bloem.
volledig afkoelen (+ 3 u).
Tik er de overtollige bloem af en bak ze 3 min per kant op
© Klop de room stijf met de bloemsuiker. Snijd de cake in
een matig vuurtje goudbruin, in een grote braadpan met de
3 lagen. Besmeer de eerste 2 met een dikke laag lemon curd en
gesmolten boter. Kruid met peper en zout.
dan met slagroom. Leg de 2 lagen op elkaar, leg er de 3de laag
@ Mix de saus kort met een staafmixer zodat ze lichtjes
taart bovenop en bedek ze met slagroom.
schuimt. Serveer ze op de vis met de wortelen en de pesto. Werk
@ Werk af met de rode vruchten (snijd de aardbeien in 2)
en serveer.
af met enkele plukjes wortelloof.
102