Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 85
Hier is pagina 85 van 131 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
IGLO GREEN CUISINE — PUBLIREPORTAGE |
Gglo7.
ONTDEK GREEN CUISINE VAN IGLO EN
pe
N
>.
OF MEE ME
>
5
GREEN CUISINE IS
DE STUW
il
DE PLANTAARDIGE REVOLUTIE
. GA
IN HET VRIESVAK VAN JE'FAVORIETE
ua ak nd: 7]
TOFASSORTIMENT, TERWIL JE'GENIE
VOORDELEN VÀN EEN VEGETARISCH DIEET.
2
”
Da UT ed Ki EENTIE
ANAAL DT
zin
is
er
ie
0
UT U
F4
EE
FA
CS
EE
4
Zin om (nog) gevarieerder en
CAESAR SALADE MET 1610 GREEN
ee
Elo cp
gezonder te eten? Probeer
CUISINE SPINAZIE STICKS
Green Cuisine van Iglo eens.
Het is een nieuw gamma
15 MIN « GEMAKKELIJK
2 PERS.
diepgevroren vegetarische
À
1krop romeinse sla + 80 g kerstomaatjes + 50 g parmigiano + rode ui « Ys bosje bieslook + 1 yoghurt + citroen -
alternatieven op basis van
1 Kl mosterd(zaadjes) « teentje knoflook « peper en zout
erwtenproteïnen of heerlijke
groenten. Ideaal voor iedereen
1. Was de sla, bieslook en kerstomaatjes. Hak ver volgens de sla grof, hak de bieslook fijn en snijd de
kerstomaatjes in 2. Snijd tot slot de ui in dunne reepjes.
die makkelijk en snel lekker
2. Schik de salade in een slakom of op 2 borden, voeg de kerstomaatjes, de parmigiano, een paar
wil eten met minder vlees en
reepjes rode ui toe en verdeel de spinazie sticks. Breng op smaak met de dressing en bestrooi met
meer groenten.
de resterende bieslook.
3. Bereid de Iglo Green Cuisine Spinazie Sticks zoals aangegeven op de verpakking.
Lekker duurzaam
%. Maak de saladedressing: pel het Y teentje knoflook, verwijder de kiem en hak deze fijn. Meng in
ss
een kom de yoghurt met de mosterd, knoflook, de helft van de bieslook en het citroensap. Meng en
Het Green Cuisine-assortiment
breng op smaak met peper en zout.
met erwteneiwit leidt tot
80% minder uitstoot
ATIE
est
gak
fi
vergeleken met rood vlees“.
“Vlees is natuurlijk een
Lekker gevarieerd
ue
(D
EN
mogelijke leverancier van
Maak je keuze uit meer
Cn
een
eiwitten, maar veel
dan 10 smakelijke
vegetarische opties zijn dat
producten! Vegetarische
SN
à
ook en zitten boordevol
burgers op basis van
B
ingrediënten met veel
quinoa of zoete
ami
vts ARD
En
(2:20)
N
nutritionele voordelen, zoals
aardappel, falafels op
plantaardig eiwit, ijzer,
basis van kikkererwten,
ki
vezels …”, legt Michael Sels,
vegetarische lasagne of
hin
voedingsdeskundige, spreker,
vegetarische nuggets: wat
À
chef en auteur van het boek
staat er straks bij jou op
Bi)
u
‘Lekker Lang Leven! uit.
tafel? Oh ja: al deze
“Het Green Cuisine-gamma,
delicatessen zijn gemaakt
AD
Tr
waarvan de recepten
zonder kleurstoffen.
je
gebaseerd zijn op erwteneiwit,
Geen wonder dat ze
Dean
biedt alle voedingsstoffen die
Nutri-Score A ofB
=
4
het lichaam nodig heeft”.
dragen. Top, toch?
"Gebaseerd op een milieu-levenscyclusanalyse (LCA). Specifieke
gegevens van Nomad Foods worden gebruikt voor de productie van
Start de plantaardige revolutie in het vriesvak
producten uit het Green Cuisine assortiment - alle andere gegevens zijn
van je favoriete Delhaize supermarkt!
algemene gegevens. De LCA voldoet niet aan ISO-norm 14040/14044
85