Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 40
Hier is pagina 40 van 131 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.

Hier is pagina 40 van 131 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 40
VANDAAG Koop IK... FA 150 6 / PERSOON Gemiddeld, behalve voor lamsbout. Daarvoor reken je best 250 g per persoon inclusief het been. raden Braden wordt ook wel een geconcentreerde bakmethode Je wilt je vlees natuurlijk niet platdrukken zodat al het sap genoemd. Het vocht concentreert zich immers in het hart uit het vlees loopt wanneer je van het vlees en zorgt zo voor meer smaak. Door het braden het snijdt. Voorzie dus een goed scherp mes. krijg je ook een heerlijk gekaramelliseerde korst. En de geur die zich verspreidt, doet je sowieso watertanden! VOOR MA LSVLEES Giet kookvocht over het vlees Wat doe tijdens het braden, maar voeg Haal je stuk vlees 30 min op voorhand uit de koelkast zodat je met de geen water toe. Water creëert het op kamertemperatuur is. stoom die het oppervlak van restjes? het vlees zacht maakt. Rund Lam Kalf Varken Bedek je gebraad met aluminiumfolie wanneer je oo © © © het uit de oven haalt en laat Je kunt ze koud eten het nog 5 à 10 min rusten 12À 15 MIN 15 MIN 20 MIN 30 MIN in een salade, in PER 500 G PER 500 G PER 5006 PER 500 G een terrine in een zodat het sap zich gelijkmatig verdeelt over het vlees, ook o o o o broodje, of warm in in de buitenlagen. Heel grote. Verwarm de oven Verwarm de oven voor Steek koud in Verwarm de oven een gegratineerde stukken gebraad draai je om voor op 160°C en op 240°C, na 15 min de oven en verwarm voor op 60°C. pastaschotel, in een halverwege deze rusttijd. bak het nog even verlaag je de temperatuur tot 180°C. langs alle kanten tot 180°C en laat je het hachis parmentier … inde pan na vlees nog 10 à 12 min/kg Met wat groenten, het braden. verder braden. eieren en bloem maak je er zelfs hartige Zo langkun je een (niet gebakken) an muffins van. stuk braadvlees in de koelkast bewaren in het koudste gedeelte > (tussen O en 4°C). Wanneer je het gebraad klaargemaakt hebt, kun jehet nog 2 à 3 dagen bewaren. Luchtledig verpakt vlees blijft 3 keer langer goed. Ne FU N zr En 2 head ot he 3 ne
Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 40