Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 40




Hier is pagina 40 van 131 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

VANDAAG Koop IK... FA

150 6 / PERSOON

Gemiddeld, behalve voor

lamsbout. Daarvoor reken je

best 250 g per persoon inclusief

het been.

raden

Braden wordt ook wel een geconcentreerde bakmethode

Je wilt je vlees natuurlijk niet

platdrukken zodat al het sap

genoemd. Het vocht concentreert zich immers in het hart

uit het vlees loopt wanneer je

van het vlees en zorgt zo voor meer smaak. Door het braden

het snijdt. Voorzie dus een goed

scherp mes.

krijg je ook een heerlijk gekaramelliseerde korst. En de geur

die zich verspreidt, doet je sowieso watertanden!

VOOR MA

LSVLEES

Giet kookvocht over het vlees

Wat doe

tijdens het braden, maar voeg

Haal je stuk vlees 30 min op voorhand uit de koelkast zodat

je met de

geen water toe. Water creëert

het op kamertemperatuur is.

stoom die het oppervlak van

restjes?

het vlees zacht maakt.

Rund

Lam Kalf

Varken

Bedek je gebraad met

aluminiumfolie wanneer je

oo

©

©

©

het uit de oven haalt en laat

Je kunt ze koud eten

het nog 5 à 10 min rusten

12À 15 MIN

15 MIN

20 MIN

30 MIN

in een salade, in

PER 500 G

PER 500 G

PER 5006

PER 500 G

een terrine in een

zodat het sap zich gelijkmatig

verdeelt over het vlees, ook

o

o

o

o

broodje, of warm in

in de buitenlagen. Heel grote.

Verwarm de oven

Verwarm de oven voor

Steek koud in

Verwarm de oven

een gegratineerde

stukken gebraad draai je om

voor op 160°C en

op 240°C, na 15 min

de oven en verwarm

voor op 60°C.

pastaschotel, in een

halverwege deze rusttijd.

bak het nog even

verlaag je de temperatuur

tot 180°C.

langs alle kanten

tot 180°C en laat je het

hachis parmentier …

inde pan na

vlees nog 10 à 12 min/kg

Met wat groenten,

het braden.

verder braden.

eieren en bloem maak

je er zelfs hartige

Zo langkun je een (niet gebakken)

an

muffins van.

stuk braadvlees in de koelkast

bewaren in het koudste gedeelte

>

(tussen O en 4°C). Wanneer je het

gebraad klaargemaakt hebt, kun

jehet nog 2 à 3 dagen bewaren.

Luchtledig verpakt vlees blijft 3 keer

langer goed.

Ne

FU

N

zr

En

2

head

ot

he

3

ne