Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 40
Hier is pagina 40 van 131 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
VANDAAG Koop IK... FA
150 6 / PERSOON
Gemiddeld, behalve voor
lamsbout. Daarvoor reken je
best 250 g per persoon inclusief
het been.
raden
Braden wordt ook wel een geconcentreerde bakmethode
Je wilt je vlees natuurlijk niet
platdrukken zodat al het sap
genoemd. Het vocht concentreert zich immers in het hart
uit het vlees loopt wanneer je
van het vlees en zorgt zo voor meer smaak. Door het braden
het snijdt. Voorzie dus een goed
scherp mes.
krijg je ook een heerlijk gekaramelliseerde korst. En de geur
die zich verspreidt, doet je sowieso watertanden!
VOOR MA
LSVLEES
Giet kookvocht over het vlees
Wat doe
tijdens het braden, maar voeg
Haal je stuk vlees 30 min op voorhand uit de koelkast zodat
je met de
geen water toe. Water creëert
het op kamertemperatuur is.
stoom die het oppervlak van
restjes?
het vlees zacht maakt.
Rund
Lam Kalf
Varken
Bedek je gebraad met
aluminiumfolie wanneer je
oo
©
©
©
het uit de oven haalt en laat
Je kunt ze koud eten
het nog 5 à 10 min rusten
12À 15 MIN
15 MIN
20 MIN
30 MIN
in een salade, in
PER 500 G
PER 500 G
PER 5006
PER 500 G
een terrine in een
zodat het sap zich gelijkmatig
verdeelt over het vlees, ook
o
o
o
o
broodje, of warm in
in de buitenlagen. Heel grote.
Verwarm de oven
Verwarm de oven voor
Steek koud in
Verwarm de oven
een gegratineerde
stukken gebraad draai je om
voor op 160°C en
op 240°C, na 15 min
de oven en verwarm
voor op 60°C.
pastaschotel, in een
halverwege deze rusttijd.
bak het nog even
verlaag je de temperatuur
tot 180°C.
langs alle kanten
tot 180°C en laat je het
hachis parmentier …
inde pan na
vlees nog 10 à 12 min/kg
Met wat groenten,
het braden.
verder braden.
eieren en bloem maak
je er zelfs hartige
Zo langkun je een (niet gebakken)
an
muffins van.
stuk braadvlees in de koelkast
bewaren in het koudste gedeelte
>
(tussen O en 4°C). Wanneer je het
gebraad klaargemaakt hebt, kun
jehet nog 2 à 3 dagen bewaren.
Luchtledig verpakt vlees blijft 3 keer
langer goed.
Ne
FU
N
zr
En
2
head
ot
he
3
ne