Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 49
Hier is pagina 49 van 131 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.

Hier is pagina 49 van 131 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 49
VANDAAG koop IK... HPA VARKENSGEBRAAD MET APPELS EN LUIKSE Snor BEL Vetten:7 g- Koalhydraten: 44g P130 BEGINT IN a0@ Vezeis.8g- Ehwitten: 53g « 1 varkensfiletgebraad van « 3takjes salie + 2elciderazijn © KOEKELARE Ike « takjes tij + 130 g Luikse siroop + Z'uien + Liaurierbleadie « 1 bolle el mosterd op « 2 rode uien « Lel olijfolie oude wijze + 4 grote verse teentjes Voor de marinade: + Peper en zout knoflook + 5 cm gember rl «4 appels + 1 di blanke kalfsfond Fundo CT ELLY BRYON © Maak de marinade: rasp de gember grof en pers met de vingers het sap uit de pulp, boven een kom. Meng het gembersap met de andere ingrediënten. Leg het gebraad in een kleine schaal, overgiet het met de marinade, dek af en laat 1u in de koelkast marineren. Draai het vlees Kelly groeide op op de familieboerderij om en zet het nog 1 u in de koelkast Van kleins af aan deed ze niets liever dan © Verwarm de oven voor op 160°C. Laat het gebraad uitlekken en leg het in een grote ovenschaal. Snijd alle uien in 4, zonder ze te pellen. Schik met de biggen bezig te zijn. In 2007 nam de hele ongeschilde teentjes knoflook en de 2 soorten ui rond het vlees. ze met haar man een boerderij over waar Besmeer ze met l el olijfolie en schuif 30 min in de oven. ze een varkensstal bijbouwde. Zo werkt ze © snijd de ongeschilde appels in 2 en leg ze ook in de schaal, samen voortaan in tandem met de kwekerij van met de takjes salie, de tijm en het laurierblaadje. Bak nog 45 min. haar ouders. @ Snijd het gebraad in sneetjes en serveer het met de saus en de garnituren. Geef er puree bij Hoe zie je aan je boerderij dat ze het label ‘Beter voor iedereen’ heeft?” = KELLY BRYON: “Om te beginnen zijn onze stallen heel m KALFSGEBRAAD OP LAGE TEMPERATUUR MET recent en beantwoorden ze aan de strengste normen P130 wat betreft dierenwelzijn. Mijn man en ik verzorgen WATERKERSSAUS EN LENTEGROENTIES onze varkens persoonlijk. Ik ben vooral met de zeugen en biggen bezig, terwijl mijn man en mijn Vetten:37g- Koolhydraten: Mg ouders zich over de gespeende varkens ontfermen. © Vezeis.7g- Eiwitten: ABg We besteden extra aandacht aan de kwaliteit van het voer en de opvolging door de dierenarts. + L kalfsgebraad van 800 g « Ya bussel salie « 2 sjalotten + 600 g lentegroentjes naar « Aelolfole + 1,5dlroom “Vinden jullie de korte keten en circulaire economie keuze: erwtjes, luimererwten + 40 gboter » 4,4 dl blanke kalfsfond sugarsnaps, rapen, lente- + Paper en zut + 2elolifolie belangrijk?” KELLY: “We kweken varkens voor Delhaize. Hierdoor uitjes, wortelen met loof Voor de waterkerssaus: + Peperen zout « 1 biocitroen » 2 bussels waterkers wordt ons vlees in België verbruikt en niet geëxporteerd. We vinden het belangrijk om te weten @ Verwarm de oven voor op 80°C. Schil de citroen zo dun mogelijk voor wie we produceren. Ons vlees wordt op amper en snijd de schil in fijne staafjes. Fruit ze 1 min op een zacht vuurtje met 15 km van onze boerderij versneden. Bovendien de salieblaadjes, in een braadpan met de boter en 1 el olijfolie. Leg het wordt de mest van onze dieren rechtstreeks op onze kalfsgebraad in de braadpan en bak het op een vrij hoog vuur rondom eigen velden gebruikt om groenten, tarwe en mais goudbruin. Doe alles in een ovenschaal en schuif 2 u in de oven. te telen voor hun voer. De rest van de voeding komt @ Blancheer de groenten kort in kokend gezouten water en laat ze meteen van leveranciers uit de buurt (15-20 km). in koud water schrikken. © Hak de sjalotten en fruit ze 5 min op een zacht vuurtje, in een steelpan “Werken jullie ook aan je ecologische voetafdruk?” KELLY: “Ja, alle elektriciteit voor onze stallen, met de olijfolie. Giet er de kalfsfond bij en laat voor de helft inkoken op een zacht vuurtje. Filter de saus door een zeef met fijn rooster en voeg de room de verlichting, de ventilatie en de voedersystemen toe. Laat nog 5 min pruttelen. is afkomstig van onze zonnepanelen. © Verwijder de dikste stengels van de waterkers en dompel de rest 1 min in “En hoe eet jij je varkensvlees liefst?” kokend water. Giet af en laat in ijskoud water schrikken. Laat goed uitlekken KELLY: “Gebraad met zelfgemaakte frieten, of gegrild en mix fijn. Meng deze puree onder de saus en breng verder op smaak. op de barbecue.” © Fruit de uitgelekte groenten enkele minuten in een grote braadpan, met 3el olijfolie. Kruid met peper en zout. Serveer de groenten met het gebraad HER CS in sneetjes, zijn braadvocht en de waterkerssaus. Geef er puree of krieltjes IEDEREEN uitde oven bij pere] 49
Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 49