Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 117
Hier is pagina 117 van 131 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.

Hier is pagina 117 van 131 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 117
DE ZOETE BLADZIJDEN Pi EE MET ZOUTE KARAMEL EN 2 UKDELTUD) © GEMIDDELD © €: A B PERS. x 4 Vetten:51g - Koolhydraten :45 Vezels: 4g- Elwirien:6g N = ze x m > pm er Z | |— en Rol het zanddeeg met een deegrol uit en snijd het in de vorm van de = bodem van de taartvorm. mdk > ed — en ne \ ee À Bekleed de bakvorm met bakpapier, leg er het deeg op en x bekleed de randen met strookjes deeg. Maak de voeg nat en strijk ze met de vingers glad om alles goed te hechten. Laat 30 min in de koelkast rusten en schuif dan PE 15 min in een voorverwarmde oven van 180°C. Laat op een rooster afkoelen. ww. B Ai >. er a = Giet de karamel op de bodem van detaart en bedek met de ganache. Laat minstens 2 u in de koelkast CA opstijven en serveer. Fi FE LIL HET RECEPT en = 2 me" 117 En B a" re ni me FR:
Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 117