Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 117


Hier is pagina 117 van 131 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.



Delhaize Folder 15.04.2021

Hier is pagina 117 van 131 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 117

DE ZOETE BLADZIJDEN Pi EE MET ZOUTE KARAMEL EN 2 UKDELTUD) © GEMIDDELD © €: A B PERS. x 4 Vetten:51g - Koolhydraten :45 Vezels: 4g- Elwirien:6g N = ze x m > pm er Z | |— en Rol het zanddeeg met een deegrol uit en snijd het in de vorm van de = bodem van de taartvorm. mdk > ed — en ne \ ee À Bekleed de bakvorm met bakpapier, leg er het deeg op en x bekleed de randen met strookjes deeg. Maak de voeg nat en strijk ze met de vingers glad om alles goed te hechten. Laat 30 min in de koelkast rusten en schuif dan PE 15 min in een voorverwarmde oven van 180°C. Laat op een rooster afkoelen. ww. B Ai >. er a = Giet de karamel op de bodem van detaart en bedek met de ganache. Laat minstens 2 u in de koelkast CA opstijven en serveer. Fi FE LIL HET RECEPT en = 2 me" 117 En B a" re ni me FR:

Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 117