Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 36


Hier is pagina 36 van 131 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.



Delhaize Folder 15.04.2021

Hier is pagina 36 van 131 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 36

BÀ vanpaac koop Ik … ZOL KOOP IK … — — GEBRAAD Het gebraad zit in de oven, er klinkt gelach aan tafel. Het weekend is gemaakt om gezellig met het gezin door te brengen. Liever kalf, varken, lam, rosbief of kip? ri 7 Om het beste gebraad te kiezen in de winkel en het ji thuis perfect klaar te maken, volg de gids! À = Bi 1 Dien LA x fi ir x La [23 {3 ne 7 NC 0e LE % Er 2 Af A. q en ww hen 77 er x DA pre zi ns” > x er je » AN te “ur # IN 1. LOMO IBÉRICO (VEDEREEN (SPAANS BETER cs Dr ES VARKENSHAASJE) Eu Pe eg 3. ORLOFFGEBRAAD 4. SAVOURETTE- Het bekende pata negra- varken met zijn typisch 2. ARDEENS GEBRAAD Met grootmoeders GEBRAAD MET Dit stuk varkensvlees TRUFFELS zwarte poten leeftin de recept steek je het zo openlucht in het zuiden van dankt zijn naam aan een in de oven. Een heerlijk Door het pekelen blijft je Spanje. Het varken voedt traditionele bereidingswijze varkensgebraad gevuld met savourettevlees lekker kaas en hesp dat grooten zich met gras, granen en de van bij ons. Het vlees mals, zelfs als het gebakken befaamde bellotas (eikels). wordt lichtjes gepekeld en, klein doet watertanden. is. En de truffels geven Dit levert gemarmerd en gerookt met houtkrullen Kies een ronde groente om = je gerecht een feestelijke zeer mals vlees op waar om het die typische smaak erbij te serveren, gevuld met een ‘duxelles’ (een toets om je gasten eens fijnproevers dol op zijn. te geven. goed te verwennen. Wie Deze regionale Europese Om van te smullen met mengeling van fijngehakte durft er nog zeggen dat specialiteit is een unieke aardappelen uit de oven en paddenstoelen en sjalotjes) varkensvlees geen nobel en gegratineerd met vlees is? delicatesse die rosé op zijn een champignonroomsaus, lekkerst is. een echte klassieker. wat parmegiano. Niet te versmaden! Laat het vlees 30 à 35 min J a waan on Bak eerst even goudbruin MN Laatsneldichischrogienin Laat het vlees braden in een braden in een oven op 180°C \ | in depan, reken vervolgens de pan, reken vervolgens 1u afhankelijk van de grootte). 1u braadtijd/kg op 180°C braadtijd/kg op 180°Cof 115 u voorverwarmde oven. Reken Laat daarna nog 5 min rusten (of 115 u op 160°O. op160°C. 45 à 55 min braadtijd/800 g. onder een aluminiumfolie. 36

Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 36