Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 36
Hier is pagina 36 van 131 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
BÀ vanpaac koop Ik …
ZOL
KOOP IK …
—
—
GEBRAAD
Het gebraad zit in de oven, er klinkt gelach aan tafel.
Het weekend is gemaakt om gezellig met het gezin
door te brengen. Liever kalf, varken, lam, rosbief of kip?
ri
7
Om het beste gebraad te kiezen in de winkel en het
ji
thuis perfect klaar te maken, volg de gids!
À
=
Bi
1
Dien
LA
x
fi
ir
x
La
[23
{3
ne
7 NC
0e
LE
%
Er
2
Af
A.
q
en
ww
hen
77
er
x
DA
pre
zi
ns”
>
x
er
je
»
AN
te
“ur
#
IN
1. LOMO IBÉRICO
(VEDEREEN
(SPAANS
BETER
cs
Dr
ES
VARKENSHAASJE)
Eu
Pe
eg
3. ORLOFFGEBRAAD
4.
SAVOURETTE-
Het bekende pata negra-
varken met zijn typisch
2. ARDEENS GEBRAAD
Met grootmoeders
GEBRAAD MET
Dit stuk varkensvlees
TRUFFELS
zwarte poten leeftin de
recept steek je het zo
openlucht in het zuiden van
dankt zijn naam aan een
in de oven. Een heerlijk
Door het pekelen blijft je
Spanje. Het varken voedt
traditionele bereidingswijze
varkensgebraad gevuld met
savourettevlees lekker
kaas en hesp dat grooten
zich met gras, granen en de
van bij ons. Het vlees
mals, zelfs als het gebakken
befaamde bellotas (eikels).
wordt lichtjes gepekeld en,
klein doet watertanden.
is. En de truffels geven
Dit levert gemarmerd en
gerookt met houtkrullen
Kies een ronde groente om
=
je gerecht een feestelijke
zeer mals vlees op waar
om het die typische smaak
erbij te serveren, gevuld
met een ‘duxelles’ (een
toets om je gasten eens
fijnproevers dol op zijn.
te geven.
goed te verwennen. Wie
Deze regionale Europese
Om van te smullen met
mengeling van fijngehakte
durft er nog zeggen dat
specialiteit is een unieke
aardappelen uit de oven en
paddenstoelen en sjalotjes)
varkensvlees geen nobel
en gegratineerd met
vlees is?
delicatesse die rosé op zijn
een champignonroomsaus,
lekkerst is.
een echte klassieker.
wat parmegiano. Niet te
versmaden!
Laat het vlees 30 à 35 min
J
a
waan
on
Bak eerst even goudbruin
MN Laatsneldichischrogienin
Laat het vlees braden in een
braden in een oven op 180°C
\
|
in depan, reken vervolgens
de pan, reken vervolgens 1u
afhankelijk van de grootte).
1u braadtijd/kg op 180°C
braadtijd/kg op 180°Cof 115 u
voorverwarmde oven. Reken
Laat daarna nog 5 min rusten
(of 115 u op 160°O.
op160°C.
45 à 55 min braadtijd/800 g.
onder een aluminiumfolie.
36