Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 36




Hier is pagina 36 van 131 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

BÀ vanpaac koop Ik …

ZOL

KOOP IK …





GEBRAAD

Het gebraad zit in de oven, er klinkt gelach aan tafel.

Het weekend is gemaakt om gezellig met het gezin

door te brengen. Liever kalf, varken, lam, rosbief of kip?

ri

7

Om het beste gebraad te kiezen in de winkel en het

ji

thuis perfect klaar te maken, volg de gids!

À

=

Bi

1

Dien

LA

x

fi

ir

x

La

[23

{3

ne

7 NC

0e

LE

%

Er

2

Af

A.

q

en

ww

hen

77

er

x

DA

pre

zi

ns”

>

x

er

je

»

AN

te

“ur

#

IN

1. LOMO IBÉRICO

(VEDEREEN

(SPAANS

BETER

cs

Dr

ES

VARKENSHAASJE)

Eu

Pe

eg

3. ORLOFFGEBRAAD

4.

SAVOURETTE-

Het bekende pata negra-

varken met zijn typisch

2. ARDEENS GEBRAAD

Met grootmoeders

GEBRAAD MET

Dit stuk varkensvlees

TRUFFELS

zwarte poten leeftin de

recept steek je het zo

openlucht in het zuiden van

dankt zijn naam aan een

in de oven. Een heerlijk

Door het pekelen blijft je

Spanje. Het varken voedt

traditionele bereidingswijze

varkensgebraad gevuld met

savourettevlees lekker

kaas en hesp dat grooten

zich met gras, granen en de

van bij ons. Het vlees

mals, zelfs als het gebakken

befaamde bellotas (eikels).

wordt lichtjes gepekeld en,

klein doet watertanden.

is. En de truffels geven

Dit levert gemarmerd en

gerookt met houtkrullen

Kies een ronde groente om

=

je gerecht een feestelijke

zeer mals vlees op waar

om het die typische smaak

erbij te serveren, gevuld

met een ‘duxelles’ (een

toets om je gasten eens

fijnproevers dol op zijn.

te geven.

goed te verwennen. Wie

Deze regionale Europese

Om van te smullen met

mengeling van fijngehakte

durft er nog zeggen dat

specialiteit is een unieke

aardappelen uit de oven en

paddenstoelen en sjalotjes)

varkensvlees geen nobel

en gegratineerd met

vlees is?

delicatesse die rosé op zijn

een champignonroomsaus,

lekkerst is.

een echte klassieker.

wat parmegiano. Niet te

versmaden!

Laat het vlees 30 à 35 min

J

a

waan

on

Bak eerst even goudbruin

MN Laatsneldichischrogienin

Laat het vlees braden in een

braden in een oven op 180°C

\

|

in depan, reken vervolgens

de pan, reken vervolgens 1u

afhankelijk van de grootte).

1u braadtijd/kg op 180°C

braadtijd/kg op 180°Cof 115 u

voorverwarmde oven. Reken

Laat daarna nog 5 min rusten

(of 115 u op 160°O.

op160°C.

45 à 55 min braadtijd/800 g.

onder een aluminiumfolie.

36