Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 37
Hier is pagina 37 van 131 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
VANDAAG Koop IK ... HPA
Bebervvor uderun, wabir da?
Wij geven de voorkeur aan lokale
Het Beter voor iedereen-label vertegenwoordigt 140
landbouw en regionale specialiteiten die
varkens- en kippenboerderijen. Het ‘Beter voor iedereen
project werd aan vijf klinische studiesonderworpen en er
werd in meer dan 160 wetenschappeljke publicaties over
met respect voor de natuur geproduceerd
worden.
geschreven. Datis bijzonder motiverend voor de landbouwers
die elke dag hun uiterste best doen voor het welzijn van hun
dieren en de kwaliteit van jouw favoriete producten.
2,
ir
ug
À
ke
A
2
a
A
Li
'
\
%
»
Bi
ji
11768
art
1,
Ae
er,
KELTISCHE
LAMSBOUT
#
7
=
Omdat er in België geen
BR
lammeren gekweekt
KIP VAN
worden, zijn we ze iets
verder gaan zoeken, maar
ROSBIEF
COQARDENNE
wel zo dicht mogelijk bij
Belgisch witblauw
Mmm, gebraden kip. Niets
huis. Wat Keltisch lamsvlees
rundvlees is de trots van
zaliger dan dat knapperige
KALFSGEBRAAD
zo anders maakt, is dat de
onze kwekers, Het is
vel en die geur die de hele
We zijn dol op het malse
lammeren in weelderige
beroemd voor zijn malse,
keuken vult … De kippen
vlees met zijn subtiele
groene weiden opgroeien
van CogArdenne worden in
sappige textuur en zijn
smaak. Het is een mager
waar ze naar hartenlust
mooie rode kleur. Het is de
openlucht grootgebracht.
stuk vlees van de bovenste
vers gras kunnen grazen.
standaardkeuze voor het
Daarom hebben ze
plank, én van Belgische
Het resultaat mag er
een fijnere en meer
zondagse gebraad dat je
en
oorsprong. Als je het in de
zijn: mals vlees met een
met veel egards aansnijdt.
uitgesproken smaak. Het
oven braadt, gebruik dan
onevenaarbare smaak.
Met een aardappelgratin
kippenvlees is lichtjes geel
niet de heteluchtstand.
_
Het komt perfect tot zijn
is dit een klassieker die je
en lekker sappig dankzij
En als je het stooft, voeg er
recht met een groentetuiltje,
nooit zal vergeten.
een 100% plantaardige
dan royaal groenten aan toe.
een puree, een ratatouille of
voeding verrijkt met mais
Zo blijft het lekker mals!
een hartige crumble.
op het einde van de kweek.
Laat het vlees braden in
een voorverwarmde oven.
er
Laat het kort in de pan
Laat het 15 min op 240°C
Reken vervolgens 15 min
Laat ze l'u/kg braden op
dichtschroeien, reken
braden in de oven, schakelde
braadrijd/1 kg op 180°C als je
210°C. Bedek de kip met
vervolgens 45 min
temperatuur vervolgens naar
het graag saignant hebt (en
aluminiumfolie als ze al
braadtijd/1 kgop 180°C
180°C en reken 10 à 12 min
anders 25 min op 160°C). Bak.
goudbruin ismaar nog niet
(of 1u/400 g op 80°O).
braadtijd/500 g.
nadien nog kort aan in de pan.
helemaal gaar vanbinnen.
37