Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 37




Hier is pagina 37 van 131 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

VANDAAG Koop IK ... HPA

Bebervvor uderun, wabir da?

Wij geven de voorkeur aan lokale

Het Beter voor iedereen-label vertegenwoordigt 140

landbouw en regionale specialiteiten die

varkens- en kippenboerderijen. Het ‘Beter voor iedereen

project werd aan vijf klinische studiesonderworpen en er

werd in meer dan 160 wetenschappeljke publicaties over

met respect voor de natuur geproduceerd

worden.

geschreven. Datis bijzonder motiverend voor de landbouwers

die elke dag hun uiterste best doen voor het welzijn van hun

dieren en de kwaliteit van jouw favoriete producten.

2,

ir

ug

À

ke

A

2

a

A

Li

'

\

%

»

Bi

ji

11768

art

1,

Ae

er,

KELTISCHE

LAMSBOUT

#

7

=

Omdat er in België geen

BR

lammeren gekweekt

KIP VAN

worden, zijn we ze iets

verder gaan zoeken, maar

ROSBIEF

COQARDENNE

wel zo dicht mogelijk bij

Belgisch witblauw

Mmm, gebraden kip. Niets

huis. Wat Keltisch lamsvlees

rundvlees is de trots van

zaliger dan dat knapperige

KALFSGEBRAAD

zo anders maakt, is dat de

onze kwekers, Het is

vel en die geur die de hele

We zijn dol op het malse

lammeren in weelderige

beroemd voor zijn malse,

keuken vult … De kippen

vlees met zijn subtiele

groene weiden opgroeien

van CogArdenne worden in

sappige textuur en zijn

smaak. Het is een mager

waar ze naar hartenlust

mooie rode kleur. Het is de

openlucht grootgebracht.

stuk vlees van de bovenste

vers gras kunnen grazen.

standaardkeuze voor het

Daarom hebben ze

plank, én van Belgische

Het resultaat mag er

een fijnere en meer

zondagse gebraad dat je

en

oorsprong. Als je het in de

zijn: mals vlees met een

met veel egards aansnijdt.

uitgesproken smaak. Het

oven braadt, gebruik dan

onevenaarbare smaak.

Met een aardappelgratin

kippenvlees is lichtjes geel

niet de heteluchtstand.

_

Het komt perfect tot zijn

is dit een klassieker die je

en lekker sappig dankzij

En als je het stooft, voeg er

recht met een groentetuiltje,

nooit zal vergeten.

een 100% plantaardige

dan royaal groenten aan toe.

een puree, een ratatouille of

voeding verrijkt met mais

Zo blijft het lekker mals!

een hartige crumble.

op het einde van de kweek.

Laat het vlees braden in

een voorverwarmde oven.

er

Laat het kort in de pan

Laat het 15 min op 240°C

Reken vervolgens 15 min

Laat ze l'u/kg braden op

dichtschroeien, reken

braden in de oven, schakelde

braadrijd/1 kg op 180°C als je

210°C. Bedek de kip met

vervolgens 45 min

temperatuur vervolgens naar

het graag saignant hebt (en

aluminiumfolie als ze al

braadtijd/1 kgop 180°C

180°C en reken 10 à 12 min

anders 25 min op 160°C). Bak.

goudbruin ismaar nog niet

(of 1u/400 g op 80°O).

braadtijd/500 g.

nadien nog kort aan in de pan.

helemaal gaar vanbinnen.

37