Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 37


Hier is pagina 37 van 131 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.



Delhaize Folder 15.04.2021

Hier is pagina 37 van 131 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 37

VANDAAG Koop IK ... HPA Bebervvor uderun, wabir da? Wij geven de voorkeur aan lokale Het Beter voor iedereen-label vertegenwoordigt 140 landbouw en regionale specialiteiten die varkens- en kippenboerderijen. Het ‘Beter voor iedereen project werd aan vijf klinische studiesonderworpen en er werd in meer dan 160 wetenschappeljke publicaties over met respect voor de natuur geproduceerd worden. geschreven. Datis bijzonder motiverend voor de landbouwers die elke dag hun uiterste best doen voor het welzijn van hun dieren en de kwaliteit van jouw favoriete producten. 2, ir ug À ke A 2 a A Li ' \ % » Bi ji 11768 art 1, Ae er, KELTISCHE LAMSBOUT # 7 = Omdat er in België geen BR lammeren gekweekt KIP VAN worden, zijn we ze iets verder gaan zoeken, maar ROSBIEF COQARDENNE wel zo dicht mogelijk bij Belgisch witblauw Mmm, gebraden kip. Niets huis. Wat Keltisch lamsvlees rundvlees is de trots van zaliger dan dat knapperige KALFSGEBRAAD zo anders maakt, is dat de onze kwekers, Het is vel en die geur die de hele We zijn dol op het malse lammeren in weelderige beroemd voor zijn malse, keuken vult … De kippen vlees met zijn subtiele groene weiden opgroeien van CogArdenne worden in sappige textuur en zijn smaak. Het is een mager waar ze naar hartenlust mooie rode kleur. Het is de openlucht grootgebracht. stuk vlees van de bovenste vers gras kunnen grazen. standaardkeuze voor het Daarom hebben ze plank, én van Belgische Het resultaat mag er een fijnere en meer zondagse gebraad dat je en oorsprong. Als je het in de zijn: mals vlees met een met veel egards aansnijdt. uitgesproken smaak. Het oven braadt, gebruik dan onevenaarbare smaak. Met een aardappelgratin kippenvlees is lichtjes geel niet de heteluchtstand. _ Het komt perfect tot zijn is dit een klassieker die je en lekker sappig dankzij En als je het stooft, voeg er recht met een groentetuiltje, nooit zal vergeten. een 100% plantaardige dan royaal groenten aan toe. een puree, een ratatouille of voeding verrijkt met mais Zo blijft het lekker mals! een hartige crumble. op het einde van de kweek. Laat het vlees braden in een voorverwarmde oven. er Laat het kort in de pan Laat het 15 min op 240°C Reken vervolgens 15 min Laat ze l'u/kg braden op dichtschroeien, reken braden in de oven, schakelde braadrijd/1 kg op 180°C als je 210°C. Bedek de kip met vervolgens 45 min temperatuur vervolgens naar het graag saignant hebt (en aluminiumfolie als ze al braadtijd/1 kgop 180°C 180°C en reken 10 à 12 min anders 25 min op 160°C). Bak. goudbruin ismaar nog niet (of 1u/400 g op 80°O). braadtijd/500 g. nadien nog kort aan in de pan. helemaal gaar vanbinnen. 37

Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 37