Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 12




Hier is pagina 12 van 131 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Pi suuneuvs

RE

N

RG

ZN UNTAES

GS

Deze vissalades met krab, zalm,

=

en

kabeljauw, forel of garnalen

Smulnieuws

worden gemaakt in Oostende. De

producenten gaan aan de slag met

Nieuw of van het seizoen.

5

de meest verse producten uit de

N

No

A

S

zee die ze op smaak brengen met

Allemaal overheerlijk!

/

N

huisbereide dressings.

£

“7

Ontdek de smaak

d

En

Ey

TE

u

2

Ke

van £) [lgië

PEN

A

ER

WE ZIJN TROTS OP ONS GROTE AANBOD

=

der

Ee

>

LOKALE PRODUCTEN. WIST JE DAT

3 PRODUCTEN VAN ONS EIGEN HUISMERK

WERDEN VERKOZEN TOT ‘PRODUCT VAN

We vangen, verwerken en

HET JAAR’? THANKS TO YOU!

verpakken onze garnalen vlakbij

de Noordzee, waardoor er geen

5

bewaarmiddelen aan te pas

Meurisse, het oudste

komen én ze verser dan vers in

à

oo

chocolademerk van België,

jouw winkelkar belanden.

si

LE

vindt smaak, lokale productie én

er",

Ps

duurzaamheid erg belangrijk. Draag

es

je steentje bij door één van hun

chocoladetabletten in je winkelkar

te leggen. Heerlijk eerlijk!

ee

ze



9 EERE

at

R

we

Y

RS

D ge on

EURISg,

en

au en

wl

SUPERROMIG ROOMS

\

De abdij van Averbode en

I

Heideatelier slaan de handen

2)

Het assortiment

in elkaar om artisanaal roomijs

te maken met de melk van de

(io

=

=

Delhaize salades breidt

abdij. 14% van de opbrengst

in

oeh

in

uit en bevat vanaf nu

wordt opnieuw geïnvesteerd in

CHOCOL A}

Se

ook 3 BIO salades.

de projecten van Heideatelier.

Spirelli mozzarella

Nu nog kiezen voor.

pesto, penne geitenkaas

welke smaak je gaat:

en bulgur kip, drie

bourbon-vanille,

biologische toppers voor

honing-noten of

je volgende picknick!

mokka-speculoos.

si

6

Deze tasty

je

tomatensoep

Belmio maakt koffie in aluminium

BUDDHA FALAFEL SALAD

met basilicum is

capsules die compatibel zijn met je

Vers van het veld in je bowl! Ontdek

gemaakt met 100%

Nespresso machine. Maak je keuze uit

de salades van Foodmaker. Op hun

Belgische ‘gekke’

7 varianten, waaronder deze Belmio

velden in Vlaams-Brabant kweken ze

groenten. Verkrijgbaar

French Caramel Geniet er warm van

o.a. zoete aardappel die daarna in hun

in verschillende

of koud in een heerlijke iced coffee.

eigen keuken verwerkt wordt in heerlijke

varianten, afhankelijk

Sit back, relax …

verse seizoensgebonden gerechten.

van het seizoen.

12)