Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 45
Hier is pagina 45 van 131 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.

Hier is pagina 45 van 131 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 45
VANDAAG koop IK... HPA u BEGINT IN … Lene » u T Al 47 jaar steekt boer Raf De Gusseme de handen uit de mouwen op zijn boerderij ondertussen met de hulp van wat zijn zoon. Elke dag genieten ze van de stiel én de prachtige omgeving waarin an À ze werken. in Là a “Wat is specifiek aan de Belgische rundveehouderij?” a A RAF DE GUSSEME: “Onze dieren zijn rustig van À { karakter omdat ze met veel kennis van zaken worden opgekweekt. Wij geven onze dieren zo lokaal mogelijke voeding en laten ze grazen é op eigen gewassen. Daarnaast krijgen ze soms ook reststromen als mais, voordroog (een. N grasproduct) en krachtvoer. Het is echt de À In # A f expertise van de Belgische boer die het verschil ." maakt op je bord.” As B > “En dat smaak je ook.” RAF: “Jazeker. Belgisch rundsvlees heeft alles in A huis om de consument te verleiden. Het vlees is sappig, mals én vol van smaak. Ik ben fier op het duurzame karakter van onze veeteelt: RS à “Waarom lokaal?” el a RAF: “Je geeft op die manier de lokale economie en de Belgische boer een welverdiend duwtje in x er RR = de rug, Het siert Delhaize dat ze het voortouw ie Sa EN neemt binnen de Belgische retail om zich in te Er heef zetten voor de korte keten. De consument kan DR ks zo resoluut kiezen voor vlees van eigen bodem.” PS > ER à ur it; on “Welke tip zou je aan de klant geven over de Bs 5 a M = ES Ne a ” bereidingswijze van het rundvlees?” 6 ptite À 5 RAF: “Ik kan je twee eenvoudige tips & tricks Km, M“ pe ar a Tj AT 7 ue Pr meegeven: haal het vlees tijdig uit de koelkast x EN Le: AN zodat het op kamertemperatuur kan komen 5 hj Li Pate as en kruid het lekker af, zowel in de pan als vlak heid NET or is 2 74 w [OB wa nn voor het opdienen. Mijn favoriet stukje is minder wis La zi 24 LES bekend, maar daarom niet minder bemind: het a" en tt Let 2: DE REPORTAGE zenuwstuk. Ideaal om een heerlijk stoofpotje of 7 ZN ’ > À Sn LR MET ir « m steak op tafel te toveren.” Li 2 ke É Ee ed, à à \ u, ie Le vs EN var er 1 45 EN LE > 4 bar Me as Le LM COS
Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 45