Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 45


Hier is pagina 45 van 131 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.



Delhaize Folder 15.04.2021

Hier is pagina 45 van 131 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 45

VANDAAG koop IK... HPA u BEGINT IN … Lene » u T Al 47 jaar steekt boer Raf De Gusseme de handen uit de mouwen op zijn boerderij ondertussen met de hulp van wat zijn zoon. Elke dag genieten ze van de stiel én de prachtige omgeving waarin an À ze werken. in Là a “Wat is specifiek aan de Belgische rundveehouderij?” a A RAF DE GUSSEME: “Onze dieren zijn rustig van À { karakter omdat ze met veel kennis van zaken worden opgekweekt. Wij geven onze dieren zo lokaal mogelijke voeding en laten ze grazen é op eigen gewassen. Daarnaast krijgen ze soms ook reststromen als mais, voordroog (een. N grasproduct) en krachtvoer. Het is echt de À In # A f expertise van de Belgische boer die het verschil ." maakt op je bord.” As B > “En dat smaak je ook.” RAF: “Jazeker. Belgisch rundsvlees heeft alles in A huis om de consument te verleiden. Het vlees is sappig, mals én vol van smaak. Ik ben fier op het duurzame karakter van onze veeteelt: RS à “Waarom lokaal?” el a RAF: “Je geeft op die manier de lokale economie en de Belgische boer een welverdiend duwtje in x er RR = de rug, Het siert Delhaize dat ze het voortouw ie Sa EN neemt binnen de Belgische retail om zich in te Er heef zetten voor de korte keten. De consument kan DR ks zo resoluut kiezen voor vlees van eigen bodem.” PS > ER à ur it; on “Welke tip zou je aan de klant geven over de Bs 5 a M = ES Ne a ” bereidingswijze van het rundvlees?” 6 ptite À 5 RAF: “Ik kan je twee eenvoudige tips & tricks Km, M“ pe ar a Tj AT 7 ue Pr meegeven: haal het vlees tijdig uit de koelkast x EN Le: AN zodat het op kamertemperatuur kan komen 5 hj Li Pate as en kruid het lekker af, zowel in de pan als vlak heid NET or is 2 74 w [OB wa nn voor het opdienen. Mijn favoriet stukje is minder wis La zi 24 LES bekend, maar daarom niet minder bemind: het a" en tt Let 2: DE REPORTAGE zenuwstuk. Ideaal om een heerlijk stoofpotje of 7 ZN ’ > À Sn LR MET ir « m steak op tafel te toveren.” Li 2 ke É Ee ed, à à \ u, ie Le vs EN var er 1 45 EN LE > 4 bar Me as Le LM COS

Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 45