Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 45




Hier is pagina 45 van 131 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

VANDAAG koop IK... HPA

u

BEGINT IN …

Lene

»

u

T

Al 47 jaar steekt boer Raf De Gusseme

de handen uit de mouwen op zijn

boerderij ondertussen met de hulp van

wat

zijn zoon. Elke dag genieten ze van de

stiel én de prachtige omgeving waarin

an

À

ze werken.

in



a

“Wat is specifiek aan de Belgische rundveehouderij?”

a

A

RAF DE GUSSEME: “Onze dieren zijn rustig van

À

{

karakter omdat ze met veel kennis van zaken

worden opgekweekt. Wij geven onze dieren

zo lokaal mogelijke voeding en laten ze grazen

é

op eigen gewassen. Daarnaast krijgen ze soms

ook reststromen als mais, voordroog (een.

N

grasproduct) en krachtvoer. Het is echt de

À

In

#

A

f

expertise van de Belgische boer die het verschil

."

maakt op je bord.”

As

B

>

“En dat smaak je ook.”

RAF: “Jazeker. Belgisch rundsvlees heeft alles in

A

huis om de consument te verleiden. Het vlees is

sappig, mals én vol van smaak. Ik ben fier op het

duurzame karakter van onze veeteelt:

RS

à

“Waarom lokaal?”

el

a

RAF: “Je geeft op die manier de lokale economie

en de Belgische boer een welverdiend duwtje in

x

er

RR

=

de rug, Het siert Delhaize dat ze het voortouw

ie

Sa

EN

neemt binnen de Belgische retail om zich in te

Er

heef

zetten voor de korte keten. De consument kan

DR

ks

zo resoluut kiezen voor vlees van eigen bodem.”

PS

>

ER

à

ur

it;

on

“Welke tip zou je aan de klant geven over de

Bs

5

a M

=

ES

Ne

a



bereidingswijze van het rundvlees?”

6

ptite

À

5

RAF: “Ik kan je twee eenvoudige tips & tricks

Km,

M“

pe

ar

a

Tj

AT

7

ue

Pr

meegeven: haal het vlees tijdig uit de koelkast

x

EN

Le:

AN

zodat het op kamertemperatuur kan komen

5

hj

Li

Pate

as

en kruid het lekker af, zowel in de pan als vlak

heid

NET

or

is

2

74

w

[OB

wa

nn

voor het opdienen. Mijn favoriet stukje is minder

wis

La

zi

24

LES

bekend, maar daarom niet minder bemind: het

a"

en

tt

Let

2:

DE REPORTAGE

zenuwstuk. Ideaal om een heerlijk stoofpotje of

7

ZN



>

À Sn

LR

MET ir

«

m

steak op tafel te toveren.”

Li 2

ke

É

Ee

ed,

à

à

\

u,

ie

Le

vs

EN

var

er

1

45

EN

LE

>

4

bar

Me

as

Le

LM

COS