Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 74
Hier is pagina 74 van 131 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
2,
=
ÜKENCHAL
GE
-
2
an,
{
ans pe
ze)
_%
rw
Gravad lax, gravlax of
3
‘begraven zalm’ is een
ant
Noord-Europese techniek
om zalm te garen in een
mix van zout, suiker en
ma
kruiden (waaronder dille)
De eeuwenoude techniek
houdt het midden tussen
ne
marineren en pekelen.
ae
De zout-zoete marinade
droogt de zalm een beetje
er
uit, waardoor hij gaat
garen. De vuistregel bij
deze techniek? Bedek de
zalm met een dikke laag
PLEN
smaakmakers om ervoor
te zorgen dat hij niet
ME ES
se
helemaal uitdroogt. Dek de
4
gemarineerde zalm af met
plasticfolie en zet ereen
à
deksel met extra gewicht
1
op, zodat de smaakmakers
Dot TE
extra contact maken
met je zalm tijdens hun
a
4
overnachting in de koelkast.
ie AN PRÈS >
DE TECHNI
EK
ij. dit gerecht!
u
a
*
A
Je
BR
—
ug
5
x
NEN
N
An
+
QE
SN
‘ ee
S
IN
AL
À
tief
è
+,
jd
I
I
en
ER:
#5
NI
Muak un
je voor
de zalm. D
joe aan
h
I
fi
met propere
et, zodat
!
à
A
di
14
pre
ve