Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 74




Hier is pagina 74 van 131 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

2,

=

ÜKENCHAL

GE

-

2

an,

{

ans pe

ze)

_%

rw

Gravad lax, gravlax of

3

‘begraven zalm’ is een

ant

Noord-Europese techniek

om zalm te garen in een

mix van zout, suiker en

ma

kruiden (waaronder dille)

De eeuwenoude techniek

houdt het midden tussen

ne

marineren en pekelen.

ae

De zout-zoete marinade

droogt de zalm een beetje

er

uit, waardoor hij gaat

garen. De vuistregel bij

deze techniek? Bedek de

zalm met een dikke laag

PLEN

smaakmakers om ervoor

te zorgen dat hij niet

ME ES

se

helemaal uitdroogt. Dek de

4

gemarineerde zalm af met

plasticfolie en zet ereen

à

deksel met extra gewicht

1

op, zodat de smaakmakers

Dot TE

extra contact maken

met je zalm tijdens hun

a

4

overnachting in de koelkast.

ie AN PRÈS >

DE TECHNI

EK

ij. dit gerecht!

u

a

*

A

Je

BR



ug

5

x

NEN

N

An

+

QE

SN

‘ ee

S

IN

AL

À

tief

è

+,

jd

I

I

en

ER:

#5

NI

Muak un

je voor

de zalm. D

joe aan

h

I

fi

met propere

et, zodat

!

à

A

di

14

pre

ve