Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 74
Hier is pagina 74 van 131 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.

Hier is pagina 74 van 131 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 74
2, = ÜKENCHAL GE - 2 an, { ans pe ze) _% rw Gravad lax, gravlax of 3 ‘begraven zalm’ is een ant Noord-Europese techniek om zalm te garen in een mix van zout, suiker en ma kruiden (waaronder dille) De eeuwenoude techniek houdt het midden tussen ne marineren en pekelen. ae De zout-zoete marinade droogt de zalm een beetje er uit, waardoor hij gaat garen. De vuistregel bij deze techniek? Bedek de zalm met een dikke laag PLEN smaakmakers om ervoor te zorgen dat hij niet ME ES se helemaal uitdroogt. Dek de 4 gemarineerde zalm af met plasticfolie en zet ereen à deksel met extra gewicht 1 op, zodat de smaakmakers Dot TE extra contact maken met je zalm tijdens hun a 4 overnachting in de koelkast. ie AN PRÈS > DE TECHNI EK ij. dit gerecht! u a * A Je BR — ug 5 x NEN N An + QE SN ‘ ee S IN AL À tief è +, jd I I en ER: #5 NI Muak un je voor de zalm. D joe aan h I fi met propere et, zodat ! à A di 14 pre ve
Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 74