Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 74


Hier is pagina 74 van 131 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.



Delhaize Folder 15.04.2021

Hier is pagina 74 van 131 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 74

2, = ÜKENCHAL GE - 2 an, { ans pe ze) _% rw Gravad lax, gravlax of 3 ‘begraven zalm’ is een ant Noord-Europese techniek om zalm te garen in een mix van zout, suiker en ma kruiden (waaronder dille) De eeuwenoude techniek houdt het midden tussen ne marineren en pekelen. ae De zout-zoete marinade droogt de zalm een beetje er uit, waardoor hij gaat garen. De vuistregel bij deze techniek? Bedek de zalm met een dikke laag PLEN smaakmakers om ervoor te zorgen dat hij niet ME ES se helemaal uitdroogt. Dek de 4 gemarineerde zalm af met plasticfolie en zet ereen à deksel met extra gewicht 1 op, zodat de smaakmakers Dot TE extra contact maken met je zalm tijdens hun a 4 overnachting in de koelkast. ie AN PRÈS > DE TECHNI EK ij. dit gerecht! u a * A Je BR — ug 5 x NEN N An + QE SN ‘ ee S IN AL À tief è +, jd I I en ER: #5 NI Muak un je voor de zalm. D joe aan h I fi met propere et, zodat ! à A di 14 pre ve

Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 74