Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 57




Hier is pagina 57 van 131 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ONZE PRODUCENTEN ACHTERNA vi

..

Welkom in de b

ag

ZUURDESEM

ke,

De huisbereide zuurdesem van

Belgische bloem geeft het brood

smaak, zorgt voor rijke aroma's

en maakt het langer houdbaar

(we hebben de desem geproefd …



N

en hij is Echt zuur!).

a

I

u -

8

vater en zuurdesem worden

€,

gemengd en vervolgens twee keer

langzaam gekneed om er een

elastische deegmassa van te maken.

ii



RUSTEN

Het deeg moet dan 1 uur rusten

in een trog, zodat de desem zijn

+

werk kan doen en de aroma's zicl

TOMATE

=

eine luchtbellen openspatten aan

u

ppervlakte).

Fe

LS

MT

à

Se à

Het deeg wordt met bloem

nn

À

4

bestrooid en vervolgens

ee

LEONE NOTE

u

verdeeld. De uiteindelijke

>

deegbollen worden nog vakkundig

2

met de hand gevormd door

LA

onze bakkers.

>.

(7111

>

evormde deegbollen moeten

a

à.

a

s rijzen in een warme of

rer

koud

a

er. Naargelang het soort

ee

Te kan dittot 24 uur duren.

en

Æ

TAN

I

»

vaste hand ME

tin de deegbollen

fect kan bakken.

x

zodai

(EE

cs

et ziet ernog eens mooi uit ook!

OA

den worden zo’n 45 minuten

An

itionele wijze gebakken op

ische steen. Het bakproces _—

1

Mee

an dichtbij opgevolgd door

Es

GEN

Surf IE ze

ee

RJ