Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 57
Hier is pagina 57 van 131 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ONZE PRODUCENTEN ACHTERNA vi
..
Welkom in de b
ag
ZUURDESEM
ke,
De huisbereide zuurdesem van
Belgische bloem geeft het brood
smaak, zorgt voor rijke aroma's
en maakt het langer houdbaar
(we hebben de desem geproefd …
—
N
en hij is Echt zuur!).
a
I
u -
8
vater en zuurdesem worden
€,
gemengd en vervolgens twee keer
langzaam gekneed om er een
elastische deegmassa van te maken.
ii
’
RUSTEN
Het deeg moet dan 1 uur rusten
in een trog, zodat de desem zijn
+
werk kan doen en de aroma's zicl
TOMATE
=
eine luchtbellen openspatten aan
u
ppervlakte).
Fe
LS
MT
à
Se à
Het deeg wordt met bloem
nn
À
4
bestrooid en vervolgens
ee
LEONE NOTE
u
verdeeld. De uiteindelijke
>
deegbollen worden nog vakkundig
2
met de hand gevormd door
LA
onze bakkers.
>.
(7111
>
evormde deegbollen moeten
a
à.
a
s rijzen in een warme of
rer
koud
a
er. Naargelang het soort
ee
Te kan dittot 24 uur duren.
en
Æ
TAN
I
»
vaste hand ME
tin de deegbollen
fect kan bakken.
x
zodai
(EE
cs
et ziet ernog eens mooi uit ook!
OA
den worden zo’n 45 minuten
An
itionele wijze gebakken op
ische steen. Het bakproces _—
1
Mee
an dichtbij opgevolgd door
Es
GEN
Surf IE ze
ee
RJ