Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 57
Hier is pagina 57 van 131 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.

Hier is pagina 57 van 131 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 57
ONZE PRODUCENTEN ACHTERNA vi .. Welkom in de b ag ZUURDESEM ke, De huisbereide zuurdesem van Belgische bloem geeft het brood smaak, zorgt voor rijke aroma's en maakt het langer houdbaar (we hebben de desem geproefd … — N en hij is Echt zuur!). a I u - 8 vater en zuurdesem worden €, gemengd en vervolgens twee keer langzaam gekneed om er een elastische deegmassa van te maken. ii ’ RUSTEN Het deeg moet dan 1 uur rusten in een trog, zodat de desem zijn + werk kan doen en de aroma's zicl TOMATE = eine luchtbellen openspatten aan u ppervlakte). Fe LS MT à Se à Het deeg wordt met bloem nn À 4 bestrooid en vervolgens ee LEONE NOTE u verdeeld. De uiteindelijke > deegbollen worden nog vakkundig 2 met de hand gevormd door LA onze bakkers. >. (7111 > evormde deegbollen moeten a à. a s rijzen in een warme of rer koud a er. Naargelang het soort ee Te kan dittot 24 uur duren. en Æ TAN I » vaste hand ME tin de deegbollen fect kan bakken. x zodai (EE cs et ziet ernog eens mooi uit ook! OA den worden zo’n 45 minuten An itionele wijze gebakken op ische steen. Het bakproces _— 1 Mee an dichtbij opgevolgd door Es GEN Surf IE ze ee RJ
Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 57