Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 6
Hier is pagina 6 van 131 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
APRIL — MEI 2021
Inhoud
&
Lokaal lekkers en het beste van het seizoen.
Tips en trucjes voor Goebezigers.
+42
>
Een paar keukenchallenges voor het weekend.
EXCLUSIEVE
RECEPTEN
; R
Superhandige boodschappenlijstjes.
5
je
FOOD TREND
m
Lokaal zoets: wafels met aardbeien.
hg Ee
EN
LOKAAL LEKKERS
62
5
België, subliem lekkerland.
43
SMULNIEUWS
12
OP HET WEB
17
KEUKENCHALLENGE
’TIS KLAAR!
19
L|
Curry-taboule.
VAN ’T SEIZOEN!
DE VOORRAADKAST
20
te
Wat sla je in om deze lente lekker lokaal te eten?
(Cl
TIP VAN DE CHEF
22
Koken met 100% Belgische ingrediënten?
hef
PROEF HET SEIZOEN
24
Een superlokale en superverse selectie
MOET JE PROEVEN!
32
Ne,
Biokruiden in pot
VANDAAG KOOP IK
36
Gebraad.
LEKKERS VAN BIJ ONS!
Producten van Belgische bodem smaken als
geen ander. Ze maken het verschil voor jouw
dl
gerechten, maar ook voor de planeet
ONZE PRODUCENTEN ACHTERNA
52
A
x
RUSTIK-brood, de smaak van Belgische tarwe.
60
BETER (WJETEN
Eieren van de bovenste plank!
1 PRODUCT IN AL Z'N VORMEN
66
|
Een topselectie Belgische kazen
1
ZET DIE KOKSMUTS MAAR OP!
A Sed
D
KEUKENCHALLENGE
10
HOU
Boost je brunch met 5 technieken van de chef.
BIO SMAAKT NAAR MEER
80
Tr
cu
N
l
B van Bio, Brunch en Beste.
=.
.
€
er
WT
IN DE SPOTLIGHT
86
De 3 supertroeven van Ardense boter.
|
DO IT YOURSELF
94
En
Taartdeeg
KOMEN ETEN
96
=
Koken voor Moederdag,
IN DE SPOTLIGHT
mist |
=
De 3 suj Te
n
TOEMAATJE
van Ardense
boter.
FOCUS BIER
104
Patience.
zl
LATEN WE KLINKEN
106
As
Ir
Ontdekkingstocht langs Belgische wijngaarden.
Reportage Château Bon Baron
DE ZOETE BLADZIJDEN
112
Chocolade, chocolade en nog eens chocolade.
THE LION'S FOOTPRINT
123
86
6