Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 6




Hier is pagina 6 van 131 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

APRIL — MEI 2021

Inhoud

&

Lokaal lekkers en het beste van het seizoen.

Tips en trucjes voor Goebezigers.

+42

>

Een paar keukenchallenges voor het weekend.

EXCLUSIEVE

RECEPTEN

; R

Superhandige boodschappenlijstjes.

5

je

FOOD TREND

m

Lokaal zoets: wafels met aardbeien.

hg Ee

EN

LOKAAL LEKKERS

62

5

België, subliem lekkerland.

43

SMULNIEUWS

12

OP HET WEB

17

KEUKENCHALLENGE

’TIS KLAAR!

19

L|

Curry-taboule.

VAN ’T SEIZOEN!

DE VOORRAADKAST

20

te

Wat sla je in om deze lente lekker lokaal te eten?

(Cl

TIP VAN DE CHEF

22

Koken met 100% Belgische ingrediënten?

hef

PROEF HET SEIZOEN

24

Een superlokale en superverse selectie

MOET JE PROEVEN!

32

Ne,

Biokruiden in pot

VANDAAG KOOP IK

36

Gebraad.

LEKKERS VAN BIJ ONS!

Producten van Belgische bodem smaken als

geen ander. Ze maken het verschil voor jouw

dl

gerechten, maar ook voor de planeet

ONZE PRODUCENTEN ACHTERNA

52

A

x

RUSTIK-brood, de smaak van Belgische tarwe.

60

BETER (WJETEN

Eieren van de bovenste plank!

1 PRODUCT IN AL Z'N VORMEN

66

|

Een topselectie Belgische kazen

1

ZET DIE KOKSMUTS MAAR OP!

A Sed

D

KEUKENCHALLENGE

10

HOU

Boost je brunch met 5 technieken van de chef.

BIO SMAAKT NAAR MEER

80

Tr

cu

N

l

B van Bio, Brunch en Beste.

=.

.



er

WT

IN DE SPOTLIGHT

86

De 3 supertroeven van Ardense boter.

|

DO IT YOURSELF

94

En

Taartdeeg

KOMEN ETEN

96

=

Koken voor Moederdag,

IN DE SPOTLIGHT

mist |

=

De 3 suj Te

n

TOEMAATJE

van Ardense

boter.

FOCUS BIER

104

Patience.

zl

LATEN WE KLINKEN

106

As

Ir

Ontdekkingstocht langs Belgische wijngaarden.

Reportage Château Bon Baron

DE ZOETE BLADZIJDEN

112

Chocolade, chocolade en nog eens chocolade.

THE LION'S FOOTPRINT

123

86

6