Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 22




Hier is pagina 22 van 131 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

BÀ rip van pe CHEF

Koken met

Lys

100% 5 TIGISCHE

>

INGREDIËNTEN:

ga jij de uitdaging aan?

De lente is het uitgelezen

seizoen om de Belgische

keuken én Belgische

ingrediënten te

(herontdekken. Jeroen

neemt je mee op culinaire

trip in eigen land en stelt zijn

favoriete ingrediënten voor.

JEROEN DE PAUW: “Ik maak er een prioriteit van om zo

lokaal en zo seizoensvers mogelijk te koken. Da's

niet alleen beter voor de planeet, maar ook voor onze

boeren en voor jezelf. Elk seizoen kleuren andere

groenten, fruit, vis- en vleessoorten je menu. De lente

is trouwens het uitgelezen seizoen om voor lokaal

en verste gaan. De eerste primeurs komen piepen

and I love them. Je kunt mij altijd plezieren met een

|

bussel witte asperges (zie p. 26), omdat je er zoooveel

lekkere dingen mee kunt maken. Denk niet alleen

aan asperges op Vlaamse wijze of een klassieke

aspergeroomsoep, maar ook een bouillon van

aspergeschillen is verrassend lekker … en +nowaste!”

“Wat is je favoriete stuk Belgisch vlees?”

JEROEN: “Belgisch rundvlees staat hoog

aangeschreven, maar Belgisch varkensvlees smaakt

ook altijd. Varkensgehakt, -ham en -spek zijn

populair, maar geef mij maar een mooie, dikke

varkenskotelet. Het ribbeen en het randje vet geven

de kotelet extra veel smaak. Breng op smaak met

een homemade marinade en bak kort in de grillpan

À

of op de barbecue, zodat de binnenkant nog een

beetje rozig is … Mmm, ik krijg het water al in de

mond (lacht)!”

WN