Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 22
Hier is pagina 22 van 131 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.

Hier is pagina 22 van 131 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 22
BÀ rip van pe CHEF Koken met Lys 100% 5 TIGISCHE > INGREDIËNTEN: ga jij de uitdaging aan? De lente is het uitgelezen seizoen om de Belgische keuken én Belgische ingrediënten te (herontdekken. Jeroen neemt je mee op culinaire trip in eigen land en stelt zijn favoriete ingrediënten voor. JEROEN DE PAUW: “Ik maak er een prioriteit van om zo lokaal en zo seizoensvers mogelijk te koken. Da's niet alleen beter voor de planeet, maar ook voor onze boeren en voor jezelf. Elk seizoen kleuren andere groenten, fruit, vis- en vleessoorten je menu. De lente is trouwens het uitgelezen seizoen om voor lokaal en verste gaan. De eerste primeurs komen piepen and I love them. Je kunt mij altijd plezieren met een | bussel witte asperges (zie p. 26), omdat je er zoooveel lekkere dingen mee kunt maken. Denk niet alleen aan asperges op Vlaamse wijze of een klassieke aspergeroomsoep, maar ook een bouillon van aspergeschillen is verrassend lekker … en +nowaste!” “Wat is je favoriete stuk Belgisch vlees?” JEROEN: “Belgisch rundvlees staat hoog aangeschreven, maar Belgisch varkensvlees smaakt ook altijd. Varkensgehakt, -ham en -spek zijn populair, maar geef mij maar een mooie, dikke varkenskotelet. Het ribbeen en het randje vet geven de kotelet extra veel smaak. Breng op smaak met een homemade marinade en bak kort in de grillpan À of op de barbecue, zodat de binnenkant nog een beetje rozig is … Mmm, ik krijg het water al in de mond (lacht)!” WN
Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 22