Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 22
Hier is pagina 22 van 131 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
BÀ rip van pe CHEF
Koken met
Lys
100% 5 TIGISCHE
>
INGREDIËNTEN:
ga jij de uitdaging aan?
De lente is het uitgelezen
seizoen om de Belgische
keuken én Belgische
ingrediënten te
(herontdekken. Jeroen
neemt je mee op culinaire
trip in eigen land en stelt zijn
favoriete ingrediënten voor.
JEROEN DE PAUW: “Ik maak er een prioriteit van om zo
lokaal en zo seizoensvers mogelijk te koken. Da's
niet alleen beter voor de planeet, maar ook voor onze
boeren en voor jezelf. Elk seizoen kleuren andere
groenten, fruit, vis- en vleessoorten je menu. De lente
is trouwens het uitgelezen seizoen om voor lokaal
en verste gaan. De eerste primeurs komen piepen
and I love them. Je kunt mij altijd plezieren met een
|
bussel witte asperges (zie p. 26), omdat je er zoooveel
lekkere dingen mee kunt maken. Denk niet alleen
aan asperges op Vlaamse wijze of een klassieke
aspergeroomsoep, maar ook een bouillon van
aspergeschillen is verrassend lekker … en +nowaste!”
“Wat is je favoriete stuk Belgisch vlees?”
JEROEN: “Belgisch rundvlees staat hoog
aangeschreven, maar Belgisch varkensvlees smaakt
ook altijd. Varkensgehakt, -ham en -spek zijn
populair, maar geef mij maar een mooie, dikke
varkenskotelet. Het ribbeen en het randje vet geven
de kotelet extra veel smaak. Breng op smaak met
een homemade marinade en bak kort in de grillpan
À
of op de barbecue, zodat de binnenkant nog een
beetje rozig is … Mmm, ik krijg het water al in de
mond (lacht)!”
WN