Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 22


Hier is pagina 22 van 131 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.



Delhaize Folder 15.04.2021

Hier is pagina 22 van 131 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 22

BÀ rip van pe CHEF Koken met Lys 100% 5 TIGISCHE > INGREDIËNTEN: ga jij de uitdaging aan? De lente is het uitgelezen seizoen om de Belgische keuken én Belgische ingrediënten te (herontdekken. Jeroen neemt je mee op culinaire trip in eigen land en stelt zijn favoriete ingrediënten voor. JEROEN DE PAUW: “Ik maak er een prioriteit van om zo lokaal en zo seizoensvers mogelijk te koken. Da's niet alleen beter voor de planeet, maar ook voor onze boeren en voor jezelf. Elk seizoen kleuren andere groenten, fruit, vis- en vleessoorten je menu. De lente is trouwens het uitgelezen seizoen om voor lokaal en verste gaan. De eerste primeurs komen piepen and I love them. Je kunt mij altijd plezieren met een | bussel witte asperges (zie p. 26), omdat je er zoooveel lekkere dingen mee kunt maken. Denk niet alleen aan asperges op Vlaamse wijze of een klassieke aspergeroomsoep, maar ook een bouillon van aspergeschillen is verrassend lekker … en +nowaste!” “Wat is je favoriete stuk Belgisch vlees?” JEROEN: “Belgisch rundvlees staat hoog aangeschreven, maar Belgisch varkensvlees smaakt ook altijd. Varkensgehakt, -ham en -spek zijn populair, maar geef mij maar een mooie, dikke varkenskotelet. Het ribbeen en het randje vet geven de kotelet extra veel smaak. Breng op smaak met een homemade marinade en bak kort in de grillpan À of op de barbecue, zodat de binnenkant nog een beetje rozig is … Mmm, ik krijg het water al in de mond (lacht)!” WN

Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 22