Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 124


Hier is pagina 124 van 131 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.



Delhaize Folder 15.04.2021

Hier is pagina 124 van 131 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 124

Delhaize magazine #55 42 EXCLUSIEVE CAT] Vanaf Receptenindex 24 4 juni in je Delhaize winkel. NKJE In het volgende À Die Gembershotjes 78 HOOFDGERECHTEN Delhaize magazine Risotto met asperges en grijze APERITIEF 27 garnalen © Mim eieren met gerookte forel …64 ® Lamsbout met rozemarijn en 39 ‘Aperitiefwafeltjes met spek en kaas …84 driepepersaus [) © Rilettes van zalm met boter 93 © Varkensgebraad met appels © Lauwe soep met courgettes en Luikse siroop 49 en waterkers 102 Kalfsgebraad op lage temperatuur met waterkerssaus en VOORGERECHTEN 49 lentegroentjes © ‘No waste’ aspergesoep © Rosbief met pesto en geroosterde met verse kruiden 28 50 N groenten met parmigiano # Asperges, mousselinesaus en © Gebraden kip ‘en crapaudine’ 50 gepocheerde eieren 28 ® Quiche met schapenkaas, Gegrilde asperges met gedroogde spinazie en cashewnoten 84 tomaten en parmigiano 28 Zeetong meunière 93 28 e Aspergekroketten Baron van kabeljauw met Zomerse favoriet: meloen! Cocotte-eieren met Delice kreeftensaus en wortelen 64 uitde oven 102 Val-Dieu en groenten Bladerdeegtaart met cocotte-eieren 64 NAGERECHTEN Koude komkommer- en Brusselse wafel met aardbeien Rendezvous courgettesoep 78 Aardbeientiramisu met 78 78 Zalm gravlax in alle eenvoud basilicumsiroop 1: Tell Salade van rauwe en geroosterde Rode vruchtenflappen 93 kerstomaten, aardbeien en 95 Korstdeeg mozzarella 102 Layercake met rode vruchten 102 Chocoladetaart met BIJGERECHTEN zoute karamel 17 Salade met venkel en aardbeien 50 Chocoladecupcakes met aardbeien Salade met rode bieten en blauwe 120 en frambozenmeringues bessen 50 Chocolademoelleux Salade met koolrabi 50 met fleur de sel 120 e Focaccia met kerstomaten en Chocolademousse lente-uitjes 78 met hazelnoten 120 Rendez-vous aan de BBQ! LUNCH © © Aspergesalade met waterkers en gegrilde makreel 28 De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100 ml van je recept, klaargemaakt Boterham met hummus en heilbot „58 NUTR CORE volgens de bereidingswijze. Onze berekening van de Nutri-Score zal zo goed e Boterham met geitenkaas, babybietjes mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige en dadels 58 factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen Boterham met rundercarpaccio en onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de appelkapperties 58 Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening Boterham met kipcurry en te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bijv. verwijderen van aardappelschillen fysalissen 58 of de pit van perzik; volume-af of -toename (bijv koken van rijst) … Deze omrekeningsfactoren Boterham met geitenkaas cuberdon/ werden toegepast o.b. ‘Maten en gewichten’: handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van bloemen en radijzen 58 voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout LEGENDE @® veGGlE © GLUTENVRIJ — LACTOSEVRIJ dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd. (COLOFON Verantwoordelijke uitgever Delhaize Le Lion / De Leeuw C m. VA, Osseghemstraat 53, 1080 Brussel, BO D402206.045 Brand & Go-to-Market Director: Francois Nelen Digital Content & Sponsoring Manager: \alenline Janssen Content & Owned Media Manager: \alri aller Hoofdredacteur: Vincen Lens Art Director: Hugues Legros Redactie-assistente Van der Elst, Margaux D ler Redactiecomité: Céline Joos, Sandıa Weichselbaum Chefs: Line Couvreur, Jeroen De Pauw Styliste Sonja Mei Fotografie: Annabel Sougnd, Dimitri ‚Studio Wauters. Vormgevers: Piere Saysouk Eric Verdonck Studio: Aline Geuguel, Brit Tels, Guy Van Haerenborgh Redactierecepten: Gema Gomez Copywriters: Lisa L [el olie De Vr conrsouel Catherine Quadens Marie Van Den Berghe Vertalers: Sophie Del udens Eindcorrectie: Caroline Coppens, Evelyn Verhestraeten, Filip Leloup 02 Productie: Gicom Producer: Babelie Gevls Drukwerk: T'HOOFT Redameregie: Gicom, nangyvan dervelden(@gicom be 124

Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 124