Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 124




Hier is pagina 124 van 131 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize magazine #55

42

EXCLUSIEVE

CAT]

Vanaf

Receptenindex

24 4 juni

in je Delhaize

winkel.

NKJE

In het volgende À

Die

Gembershotjes

78

HOOFDGERECHTEN

Delhaize magazine

Risotto met asperges en grijze

APERITIEF

27

garnalen

© Mim

eieren met gerookte forel …64

® Lamsbout met rozemarijn en

39

‘Aperitiefwafeltjes met spek en kaas …84

driepepersaus

[)

© Rilettes van zalm met boter

93

©

Varkensgebraad met appels

©

Lauwe soep met courgettes

en Luikse siroop

49

en waterkers

102

Kalfsgebraad op lage temperatuur

met waterkerssaus en

VOORGERECHTEN

49

lentegroentjes

© ‘No waste’ aspergesoep

© Rosbief met pesto en geroosterde

met verse kruiden

28

50

N

groenten met parmigiano

#

Asperges, mousselinesaus en

© Gebraden kip ‘en crapaudine’

50

gepocheerde eieren

28

® Quiche met schapenkaas,

Gegrilde asperges met gedroogde

spinazie en cashewnoten

84

tomaten en parmigiano

28

Zeetong meunière

93

28

e

Aspergekroketten

Baron van kabeljauw met

Zomerse favoriet: meloen!

Cocotte-eieren met Delice

kreeftensaus en wortelen

64

uitde oven

102

Val-Dieu en groenten

Bladerdeegtaart

met cocotte-eieren

64

NAGERECHTEN

Koude komkommer- en

Brusselse wafel met aardbeien

Rendezvous

courgettesoep

78

Aardbeientiramisu met

78

78

Zalm gravlax in alle eenvoud

basilicumsiroop

1: Tell

Salade van rauwe en geroosterde

Rode vruchtenflappen

93

kerstomaten, aardbeien en

95

Korstdeeg

mozzarella

102

Layercake met rode vruchten

102

Chocoladetaart met

BIJGERECHTEN

zoute karamel

17

Salade met venkel en aardbeien

50

Chocoladecupcakes met aardbeien

Salade met rode bieten en blauwe

120

en frambozenmeringues

bessen

50

Chocolademoelleux

Salade met koolrabi

50

met fleur de sel

120

e

Focaccia met kerstomaten en

Chocolademousse

lente-uitjes

78

met hazelnoten

120

Rendez-vous aan de BBQ!

LUNCH

© © Aspergesalade met waterkers

en gegrilde makreel

28

De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100 ml van je recept, klaargemaakt

Boterham met hummus en heilbot „58

NUTR

CORE

volgens de bereidingswijze. Onze berekening van de Nutri-Score zal zo goed

e

Boterham met geitenkaas, babybietjes

mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige

en dadels

58

factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen

Boterham met rundercarpaccio en

onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de

appelkapperties

58

Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen

waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening

Boterham met kipcurry en

te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bijv. verwijderen van aardappelschillen

fysalissen

58

of de pit van perzik; volume-af of -toename (bijv koken van rijst) … Deze omrekeningsfactoren

Boterham met geitenkaas cuberdon/

werden toegepast o.b. ‘Maten en gewichten’: handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van

bloemen en radijzen

58

voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening

met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout

LEGENDE @® veGGlE © GLUTENVRIJ — LACTOSEVRIJ

dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

(COLOFON Verantwoordelijke uitgever Delhaize Le Lion / De Leeuw C

m. VA, Osseghemstraat 53, 1080 Brussel, BO D402206.045 Brand & Go-to-Market Director: Francois Nelen

Digital Content & Sponsoring Manager: \alenline Janssen Content & Owned Media Manager: \alri

aller Hoofdredacteur: Vincen Lens Art Director: Hugues Legros Redactie-assistente

Van der Elst, Margaux D

ler Redactiecomité: Céline Joos, Sandıa Weichselbaum Chefs: Line Couvreur, Jeroen De Pauw Styliste Sonja Mei

Fotografie: Annabel Sougnd,

Dimitri

‚Studio Wauters. Vormgevers: Piere Saysouk Eric Verdonck Studio: Aline Geuguel, Brit Tels, Guy Van Haerenborgh Redactierecepten: Gema Gomez Copywriters: Lisa L

[el

olie De Vr

conrsouel

Catherine Quadens Marie Van Den Berghe Vertalers: Sophie Del

udens Eindcorrectie: Caroline Coppens, Evelyn Verhestraeten, Filip Leloup

02

Productie: Gicom Producer: Babelie Gevls Drukwerk: T'HOOFT Redameregie:

Gicom, nangyvan dervelden(@gicom be

124