Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 124
Hier is pagina 124 van 131 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.

Hier is pagina 124 van 131 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 124
Delhaize magazine #55 42 EXCLUSIEVE CAT] Vanaf Receptenindex 24 4 juni in je Delhaize winkel. NKJE In het volgende À Die Gembershotjes 78 HOOFDGERECHTEN Delhaize magazine Risotto met asperges en grijze APERITIEF 27 garnalen © Mim eieren met gerookte forel …64 ® Lamsbout met rozemarijn en 39 ‘Aperitiefwafeltjes met spek en kaas …84 driepepersaus [) © Rilettes van zalm met boter 93 © Varkensgebraad met appels © Lauwe soep met courgettes en Luikse siroop 49 en waterkers 102 Kalfsgebraad op lage temperatuur met waterkerssaus en VOORGERECHTEN 49 lentegroentjes © ‘No waste’ aspergesoep © Rosbief met pesto en geroosterde met verse kruiden 28 50 N groenten met parmigiano # Asperges, mousselinesaus en © Gebraden kip ‘en crapaudine’ 50 gepocheerde eieren 28 ® Quiche met schapenkaas, Gegrilde asperges met gedroogde spinazie en cashewnoten 84 tomaten en parmigiano 28 Zeetong meunière 93 28 e Aspergekroketten Baron van kabeljauw met Zomerse favoriet: meloen! Cocotte-eieren met Delice kreeftensaus en wortelen 64 uitde oven 102 Val-Dieu en groenten Bladerdeegtaart met cocotte-eieren 64 NAGERECHTEN Koude komkommer- en Brusselse wafel met aardbeien Rendezvous courgettesoep 78 Aardbeientiramisu met 78 78 Zalm gravlax in alle eenvoud basilicumsiroop 1: Tell Salade van rauwe en geroosterde Rode vruchtenflappen 93 kerstomaten, aardbeien en 95 Korstdeeg mozzarella 102 Layercake met rode vruchten 102 Chocoladetaart met BIJGERECHTEN zoute karamel 17 Salade met venkel en aardbeien 50 Chocoladecupcakes met aardbeien Salade met rode bieten en blauwe 120 en frambozenmeringues bessen 50 Chocolademoelleux Salade met koolrabi 50 met fleur de sel 120 e Focaccia met kerstomaten en Chocolademousse lente-uitjes 78 met hazelnoten 120 Rendez-vous aan de BBQ! LUNCH © © Aspergesalade met waterkers en gegrilde makreel 28 De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100 ml van je recept, klaargemaakt Boterham met hummus en heilbot „58 NUTR CORE volgens de bereidingswijze. Onze berekening van de Nutri-Score zal zo goed e Boterham met geitenkaas, babybietjes mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige en dadels 58 factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen Boterham met rundercarpaccio en onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de appelkapperties 58 Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening Boterham met kipcurry en te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bijv. verwijderen van aardappelschillen fysalissen 58 of de pit van perzik; volume-af of -toename (bijv koken van rijst) … Deze omrekeningsfactoren Boterham met geitenkaas cuberdon/ werden toegepast o.b. ‘Maten en gewichten’: handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van bloemen en radijzen 58 voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout LEGENDE @® veGGlE © GLUTENVRIJ — LACTOSEVRIJ dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd. (COLOFON Verantwoordelijke uitgever Delhaize Le Lion / De Leeuw C m. VA, Osseghemstraat 53, 1080 Brussel, BO D402206.045 Brand & Go-to-Market Director: Francois Nelen Digital Content & Sponsoring Manager: \alenline Janssen Content & Owned Media Manager: \alri aller Hoofdredacteur: Vincen Lens Art Director: Hugues Legros Redactie-assistente Van der Elst, Margaux D ler Redactiecomité: Céline Joos, Sandıa Weichselbaum Chefs: Line Couvreur, Jeroen De Pauw Styliste Sonja Mei Fotografie: Annabel Sougnd, Dimitri ‚Studio Wauters. Vormgevers: Piere Saysouk Eric Verdonck Studio: Aline Geuguel, Brit Tels, Guy Van Haerenborgh Redactierecepten: Gema Gomez Copywriters: Lisa L [el olie De Vr conrsouel Catherine Quadens Marie Van Den Berghe Vertalers: Sophie Del udens Eindcorrectie: Caroline Coppens, Evelyn Verhestraeten, Filip Leloup 02 Productie: Gicom Producer: Babelie Gevls Drukwerk: T'HOOFT Redameregie: Gicom, nangyvan dervelden(@gicom be 124
Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 124