Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 124
Hier is pagina 124 van 131 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Delhaize magazine #55
42
EXCLUSIEVE
CAT]
Vanaf
Receptenindex
24 4 juni
in je Delhaize
winkel.
NKJE
In het volgende À
Die
Gembershotjes
78
HOOFDGERECHTEN
Delhaize magazine
Risotto met asperges en grijze
APERITIEF
27
garnalen
© Mim
eieren met gerookte forel …64
® Lamsbout met rozemarijn en
39
‘Aperitiefwafeltjes met spek en kaas …84
driepepersaus
[)
© Rilettes van zalm met boter
93
©
Varkensgebraad met appels
©
Lauwe soep met courgettes
en Luikse siroop
49
en waterkers
102
Kalfsgebraad op lage temperatuur
met waterkerssaus en
VOORGERECHTEN
49
lentegroentjes
© ‘No waste’ aspergesoep
© Rosbief met pesto en geroosterde
met verse kruiden
28
50
N
groenten met parmigiano
#
Asperges, mousselinesaus en
© Gebraden kip ‘en crapaudine’
50
gepocheerde eieren
28
® Quiche met schapenkaas,
Gegrilde asperges met gedroogde
spinazie en cashewnoten
84
tomaten en parmigiano
28
Zeetong meunière
93
28
e
Aspergekroketten
Baron van kabeljauw met
Zomerse favoriet: meloen!
Cocotte-eieren met Delice
kreeftensaus en wortelen
64
uitde oven
102
Val-Dieu en groenten
Bladerdeegtaart
met cocotte-eieren
64
NAGERECHTEN
Koude komkommer- en
Brusselse wafel met aardbeien
Rendezvous
courgettesoep
78
Aardbeientiramisu met
78
78
Zalm gravlax in alle eenvoud
basilicumsiroop
1: Tell
Salade van rauwe en geroosterde
Rode vruchtenflappen
93
kerstomaten, aardbeien en
95
Korstdeeg
mozzarella
102
Layercake met rode vruchten
102
Chocoladetaart met
BIJGERECHTEN
zoute karamel
17
Salade met venkel en aardbeien
50
Chocoladecupcakes met aardbeien
Salade met rode bieten en blauwe
120
en frambozenmeringues
bessen
50
Chocolademoelleux
Salade met koolrabi
50
met fleur de sel
120
e
Focaccia met kerstomaten en
Chocolademousse
lente-uitjes
78
met hazelnoten
120
Rendez-vous aan de BBQ!
LUNCH
© © Aspergesalade met waterkers
en gegrilde makreel
28
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100 ml van je recept, klaargemaakt
Boterham met hummus en heilbot „58
NUTR
CORE
volgens de bereidingswijze. Onze berekening van de Nutri-Score zal zo goed
e
Boterham met geitenkaas, babybietjes
mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige
en dadels
58
factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen
Boterham met rundercarpaccio en
onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de
appelkapperties
58
Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen
waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening
Boterham met kipcurry en
te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bijv. verwijderen van aardappelschillen
fysalissen
58
of de pit van perzik; volume-af of -toename (bijv koken van rijst) … Deze omrekeningsfactoren
Boterham met geitenkaas cuberdon/
werden toegepast o.b. ‘Maten en gewichten’: handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van
bloemen en radijzen
58
voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening
met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout
LEGENDE @® veGGlE © GLUTENVRIJ — LACTOSEVRIJ
dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
(COLOFON Verantwoordelijke uitgever Delhaize Le Lion / De Leeuw C
m. VA, Osseghemstraat 53, 1080 Brussel, BO D402206.045 Brand & Go-to-Market Director: Francois Nelen
Digital Content & Sponsoring Manager: \alenline Janssen Content & Owned Media Manager: \alri
aller Hoofdredacteur: Vincen Lens Art Director: Hugues Legros Redactie-assistente
Van der Elst, Margaux D
ler Redactiecomité: Céline Joos, Sandıa Weichselbaum Chefs: Line Couvreur, Jeroen De Pauw Styliste Sonja Mei
Fotografie: Annabel Sougnd,
Dimitri
‚Studio Wauters. Vormgevers: Piere Saysouk Eric Verdonck Studio: Aline Geuguel, Brit Tels, Guy Van Haerenborgh Redactierecepten: Gema Gomez Copywriters: Lisa L
[el
olie De Vr
conrsouel
Catherine Quadens Marie Van Den Berghe Vertalers: Sophie Del
udens Eindcorrectie: Caroline Coppens, Evelyn Verhestraeten, Filip Leloup
02
Productie: Gicom Producer: Babelie Gevls Drukwerk: T'HOOFT Redameregie:
Gicom, nangyvan dervelden(@gicom be
124