Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 78
Hier is pagina 78 van 131 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Pi KEUKENCHALLENGE
GEMBERSHOTJES
KOUDE KOMKOMMER-
8
ZALM GRAVLAX
8
EN COURGETTESOEP
P128
IN ALLE EENVOUD
P128
Vetten:0 g - Koolhydraten:3 g
©2008
Vezels: 0g- Eiwitten: Og
CE
A
PERS.
Vetten:31g - Koalhydraten:7 g
LL
Vezeis: 3g - Eiwitten: Ag
Vetten:16g- Koolhydraten: 2g
@0®
Vezels: 0 g- Elwitien:18 g
+ 500 g gember
+ 1 citroen
+ 2 komkommers
© Maak een zeefdoek nat, wring hem
« 2takjes peterselie
+ Loourgette
+ 2 dizure room
+ 750 gzalmfilet met vel
+ 3el dijonmosterd
uit en leg hem plat op het werkblad.
« 2 lente-uitjes
+ Sel olijfolie
+ 1 biocitroen
+ el fin zout uit
Zet er een rasp bovenop en rasp de
+ 1 bussel dille
Guérande
+ %bussel dragon
: Peper en zout
ongeschilde gember met de grove kant.
« 3 el kristalsuiker
- Peper
Maak een bundeltje met de zeefdoek,
@ Schil de komkommers en snijd ze
druk goed aan, pers er zoveel mogelijk
in stukken. Doe ze met de courgette in
© Leg de zalmfilet in een lange schaal,
sap uit, vang het meteen op.
stukken, de zure room, 3 el olijfolie, de
met de velkant naar onder. Bestuif
@ Voeg het sap van de citroen toe.
gehakte dragon, peper en zout in de
met zout, suiker en kruid met peper.
Serveer naar eigen smaak puur of
beker van de mixer of blender en mix
Besmeer de vis met mosterd en bedek
hem met de gehakte dille. Schik er de
aangelengd met een beetje water.
alles fijn tot een homogene soep.
@ Giet de soep in kommen, werk af met
citroen in schijfjes bovenop. Bedek
volledig en strak met vershoudfolie
gesnipperde lente-uitjes en peterselie.
AARDBEIENTIRAMISU
Besprenkel met een scheutje olijfolie,
en leger een snijplank en gewichten
bovenop (bokalen, conservenblikken ….
MET BASILICUMSIROOP
P130
kruid met peper en serveer.
ÿ
Laat 24 à 48 u in de koelkast marineren.
© 30 MIN+ 2U KOELTUD © GEMAKKELU
@ Schraap de garnituur voorzichtig van
PERS.
Je hoeft geen water toe te voegen:
de komkommers bevatten voldoende water
de zalm met een mes. Snijd de vis in fijne
om een vloeibare soep te maken.
sneetjes en serveer.
Vetten: 39 g Koolhydraten: 36,
9
Vezels: 1g-Etwitten 5g
» 2eieren
» 2el kristalsuiker
+ 500 g aardbeien
+ 8 lange vingers
» 2 biocitroenen
Voor de basilicumsiroop:
« 1 bussel basilicum
+ 500 g mascarpone
FOCACCIA MET KERSTOMATEN EN LENTE-UITJES
+ 2dl Baileys
« 15 dlrietsuikersiroop
‘Strawberries & Cream’
Verten:16g Koolhydraten: 94 g
© Klop de eiwitten tot stevig schuim
206
Vezels: 5g- Eiwitten: 16g
met de kristalsuiker. Meng er de
mascarpone en de eidooiers voorzichtig
+ 500 g dubbelgemalen hard
+ 10 gzout
+ 4 takjes tijm
tarwegriesmeel De Cecco
Peper
+ 4 basilicumblaadjes
onder. Giet er de Baileys bij en meng
+ 10 gverse gist
Voor de garnituur:
+ 1elolifolie
opnieuw.
« 6 kerstomaten
© snijd de aardbeien in kleine blokjes
+ 10 gkristalsuiker
+ 5 clolifolie
+ 2iente-uitjes
en meng ze met 2 el citroensap.
© Doe de mascarponecrème in een
@ Verwarm de oven voor op minimumtemperatuur, maar niet op hetelucht (: 40°C).
spuitzak en dresseer een bodempje
Meng de gist met 2,5 dl lauw water en laat 5 min rusten (het mengsel moet lichtjes
crème in glazen. Bedek met een laag
schuimen).
aardbeien en vervolgens met een nieuwe
@ Doe het griesmeel, de suiker en het zout in een grote slakom. Maak een putje in het
laag crème. Prik een lange vinger in elk
midden en giet er het water met de gist in. Bewerk alles met de vingers, voeg de helft
glas en voeg de rest van de aardbeien en
van de olie toe en kneed goed tot een homogeen deeg. Vorm een deegbal, leg hem op
van de crème toe. Dek af en laat 2 u in de
koelkast rusten.
de ovenplaat en bedek hem losjes met een doek. Laat 45 min in de oven rijzen.
® Verhoog de oventemperatuur tot 200°C. Snijd de deegbal in 2 porties en plet ze tot
@ Houd enkele kleine basilicumblaadjes
2 ovalen. Leg ze op bakpapier en smeer ze lichtjes in met olijfolie. Maak met je vingers
apart en mix de rest fijn met de
kleine putjes in het deeg. Besprenkel de focaccia’s met olijfolie, kruid ze met peper
suikersiroop. Druppel net voor het
en zout. Duw er de ingekorte lente-uitjes, de gehalveerde kerstomaten, de tijm en
opdienen 1 el basilicumsiroop op
het basilicum in. Bak 20 min in de oven.
elke tiramisu. Rasp er een beetje
© Besprenkel met een scheutje olijfolie en serveer warm, lauw of koud.
citroenzeste bovenop, voeg enkele kleine
basilicumblaadjes toe en werk eventueel
®- Olijven, rode vien, azemarijn, asperges, artisjokken … taat je verbeeld
de vrije loop en garneer
af met een citroenschijfje.
en
de focaccia' naar eigen smaak met llethande zonnige zuïderseingre
18