Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 78
Hier is pagina 78 van 131 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.

Hier is pagina 78 van 131 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 78
Pi KEUKENCHALLENGE GEMBERSHOTJES KOUDE KOMKOMMER- 8 ZALM GRAVLAX 8 EN COURGETTESOEP P128 IN ALLE EENVOUD P128 Vetten:0 g - Koolhydraten:3 g ©2008 Vezels: 0g- Eiwitten: Og CE A PERS. Vetten:31g - Koalhydraten:7 g LL Vezeis: 3g - Eiwitten: Ag Vetten:16g- Koolhydraten: 2g @0® Vezels: 0 g- Elwitien:18 g + 500 g gember + 1 citroen + 2 komkommers © Maak een zeefdoek nat, wring hem « 2takjes peterselie + Loourgette + 2 dizure room + 750 gzalmfilet met vel + 3el dijonmosterd uit en leg hem plat op het werkblad. « 2 lente-uitjes + Sel olijfolie + 1 biocitroen + el fin zout uit Zet er een rasp bovenop en rasp de + 1 bussel dille Guérande + %bussel dragon : Peper en zout ongeschilde gember met de grove kant. « 3 el kristalsuiker - Peper Maak een bundeltje met de zeefdoek, @ Schil de komkommers en snijd ze druk goed aan, pers er zoveel mogelijk in stukken. Doe ze met de courgette in © Leg de zalmfilet in een lange schaal, sap uit, vang het meteen op. stukken, de zure room, 3 el olijfolie, de met de velkant naar onder. Bestuif @ Voeg het sap van de citroen toe. gehakte dragon, peper en zout in de met zout, suiker en kruid met peper. Serveer naar eigen smaak puur of beker van de mixer of blender en mix Besmeer de vis met mosterd en bedek hem met de gehakte dille. Schik er de aangelengd met een beetje water. alles fijn tot een homogene soep. @ Giet de soep in kommen, werk af met citroen in schijfjes bovenop. Bedek volledig en strak met vershoudfolie gesnipperde lente-uitjes en peterselie. AARDBEIENTIRAMISU Besprenkel met een scheutje olijfolie, en leger een snijplank en gewichten bovenop (bokalen, conservenblikken …. MET BASILICUMSIROOP P130 kruid met peper en serveer. ÿ Laat 24 à 48 u in de koelkast marineren. © 30 MIN+ 2U KOELTUD © GEMAKKELU @ Schraap de garnituur voorzichtig van PERS. Je hoeft geen water toe te voegen: de komkommers bevatten voldoende water de zalm met een mes. Snijd de vis in fijne om een vloeibare soep te maken. sneetjes en serveer. Vetten: 39 g Koolhydraten: 36, 9 Vezels: 1g-Etwitten 5g » 2eieren » 2el kristalsuiker + 500 g aardbeien + 8 lange vingers » 2 biocitroenen Voor de basilicumsiroop: « 1 bussel basilicum + 500 g mascarpone FOCACCIA MET KERSTOMATEN EN LENTE-UITJES + 2dl Baileys « 15 dlrietsuikersiroop ‘Strawberries & Cream’ Verten:16g Koolhydraten: 94 g © Klop de eiwitten tot stevig schuim 206 Vezels: 5g- Eiwitten: 16g met de kristalsuiker. Meng er de mascarpone en de eidooiers voorzichtig + 500 g dubbelgemalen hard + 10 gzout + 4 takjes tijm tarwegriesmeel De Cecco Peper + 4 basilicumblaadjes onder. Giet er de Baileys bij en meng + 10 gverse gist Voor de garnituur: + 1elolifolie opnieuw. « 6 kerstomaten © snijd de aardbeien in kleine blokjes + 10 gkristalsuiker + 5 clolifolie + 2iente-uitjes en meng ze met 2 el citroensap. © Doe de mascarponecrème in een @ Verwarm de oven voor op minimumtemperatuur, maar niet op hetelucht (: 40°C). spuitzak en dresseer een bodempje Meng de gist met 2,5 dl lauw water en laat 5 min rusten (het mengsel moet lichtjes crème in glazen. Bedek met een laag schuimen). aardbeien en vervolgens met een nieuwe @ Doe het griesmeel, de suiker en het zout in een grote slakom. Maak een putje in het laag crème. Prik een lange vinger in elk midden en giet er het water met de gist in. Bewerk alles met de vingers, voeg de helft glas en voeg de rest van de aardbeien en van de olie toe en kneed goed tot een homogeen deeg. Vorm een deegbal, leg hem op van de crème toe. Dek af en laat 2 u in de koelkast rusten. de ovenplaat en bedek hem losjes met een doek. Laat 45 min in de oven rijzen. ® Verhoog de oventemperatuur tot 200°C. Snijd de deegbal in 2 porties en plet ze tot @ Houd enkele kleine basilicumblaadjes 2 ovalen. Leg ze op bakpapier en smeer ze lichtjes in met olijfolie. Maak met je vingers apart en mix de rest fijn met de kleine putjes in het deeg. Besprenkel de focaccia’s met olijfolie, kruid ze met peper suikersiroop. Druppel net voor het en zout. Duw er de ingekorte lente-uitjes, de gehalveerde kerstomaten, de tijm en opdienen 1 el basilicumsiroop op het basilicum in. Bak 20 min in de oven. elke tiramisu. Rasp er een beetje © Besprenkel met een scheutje olijfolie en serveer warm, lauw of koud. citroenzeste bovenop, voeg enkele kleine basilicumblaadjes toe en werk eventueel ®- Olijven, rode vien, azemarijn, asperges, artisjokken … taat je verbeeld de vrije loop en garneer af met een citroenschijfje. en de focaccia' naar eigen smaak met llethande zonnige zuïderseingre 18
Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 78