Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 50
Hier is pagina 50 van 131 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Pi VANDAAG KOOP IK ...
=
E
ROSBIEF MET PESTO EN GEROOSTERDE
GEBRADEN KIP ‘EN CRAPAUDINE' Wy
P130
© 25 MIN + 50 MIN BRAADTUD © GEMIDDELD_ ©
É
f
=
LENS p130
GROENTEN MET PARMIGIANO
Vetten: 20 g - Koolhydraten: 38 g
08
Vezels: 4g- Eiwiten Alg
Vetten: 57g - Koolhydraten:10g
a@
Vezels: 5g Eiwitten: 528
Ex
« 1 maiskip CogArdenne
+ Hbussel tm
+ 100 g gerookte Brugse ham
+ 800 g krieijes
« 1 rosbief van 750 g
+ 5elolifolie
+ 1bussellente-utjes.
+ 19cl gevogeltefond
« 1 bussel groene asperges
- Peper en zout
+ 1 verse knoflookbol
» Ys bussel wortelen
Voor de pesto:
+ 3eloliflie
« bussel rozemarijn
+ Peperen zout
+ Loourgette
+ 25 rucola
« bussel oregano
« 5 takjes tijm
+ bosje basilicum
« 5 takjes rozemarijn
+ 50 parmigiano
+ 5takjesoregano
+ 1dl olifolie
© Verwarm de oven voor op 190°C. Snijd de kip
‘en crapaudine' verwijder de ruggengraat met een
» Ys bussel fijne basilicum
+ 60 pijnboompitten
gevogelteschaar of een groot mes. Leg de kip open en steek
+ 30 g parmigiano
met een mes in het been ter hoogte van de hals (tussen de
2 borsten) om het te breken, zodat je de kip volledig plat
© Verwarm de oven voorop 160°C. Breek het harde
NUVOLA CUMULO
uiteinde van de asperges en schil ze. Schil de wortelen.
BIO 2018
kunt leggen. (Je vindt de step-by-stepop p. 47)
Snijd de courgette overlangs in 8 partjes en ontpit ze.
Itali®-Toscane
@ Bekleed een heel grote ovenschaal met bakpapier
en leg er de kip in, met de velkant naar boven. Schik de
Bekleed de ovenplaat met bakpapier en schik er alle
Een ronde, pitige
groenten op. Besprenkel ze met 3 el olifolie, bestrooi ze
wijn met een vleugje
gehalveerde krieltjes (met de snijkant naar onder), de
met de geraspte parmigiano en kruid ze met peper. Voeg
rode vruchten,
ingekorte lente-uitjes en de hele ongeschilde teentjes
knoflook rond de kip. Overgiet met de gevogeltefond en
3 takjes tijm, rozemarijn en oregano toe waarvan je de
produceerd door
blaadjes hebt afgerist. Schuif de ovenplaat in het onderste
een Belgische
voeg de rozemarijn, de oregano en de tijm toe. Besprenkel
deel van de oven.
familie.
met olijfolie, kruid met peper, met zout en schuif 40 min in
de oven.
© Leg de rosbief in een ovenschaal. Masser het vlees
met Lel olijfolie, 2 takjes tijm, rozemarijn en oregano.
© Leg de hamsneetjes op de kip en laat nog 10 min
bakken.
Schuif de ovenschaal boven de groenten in de oven en bak
alles 20 min.
@ Dien heet op, met een grote salade.
© Maak de pesto: hak de pijnboompitten in de hakmolen
@- Voor een ‘spicy’ versie, vervang je de ham door ijn
en mixer dan ook de rucolaen de helft van de olijfolie bij.
5
sneetjes pikante chorizo.
Voeg het basilicum toe, samen met de rest van de olie, en
mix opnieuw fijn. Giet de pesto in een kom en roer er de
geraspte parmigiano onder, zonder verder te kruiden.
© Haal de rosbief uit de oven, verhoog de temperatuur
tot 210°C en laat de groenten nog 10 min in het midden
van de oven bakken.
@ Bak intussen de rosbief rondom goudbruin op een
Ë gerechten
hoog vuur, in een braadpan met 1 el olijfolie. Kruid met
SALADE MET VENKEL EN AARDBEIEN
peper en zout. Draai de rosbief om op een plank, bedek
Mengeling van jonge sla - Postelein - Met de mandoline
hem met aluminiumpapier, laat hem 5 min rusten en
|
gesneden venkel - Met de mandoline gesneden peer
snijd hem in sneetjes. Serveer met de (lichtjes gezouten)
groenten en werk af met plukjes fijne basilicum. Geef er de
MOINETTE BIO
«In 2 gesneden aardbeien
Voor de saus: Citroensap - Vinaigrette met honing +
pesto en krieltjes met tijm bij.
Een kruidig,
Mosterd - Olijfolie
delicaat blond bier
@- Haal de rosbief 1 u op voorhand uit de koelkast. Zo wordt het
van bijons met
r
vlees weer mals en kan de warmte tijdens het braden goed tot
aroma's van mout,
SALADE MET RODE BIETEN
in zijn kem doordringen.
hop en fuit.
EN BLAUWE BESSEN
Spinazieblaadjes - In 2 gesneden gekookte biominibietjes -
Met de mandoline gesneden appel - Blauwe bessen
Voor de saus: Vinaigrette met mosterd op oude wijze -
Ciderazijn « Olijfolie
OP JOUW MAAT!
SALADE MET KOOLRABI
Vind je jouw gading
niet tussen de
In 2 gesneden little gemharten - Rucola + Met de
mandoline gesneden koolrabi » Verse kruiden naar keuze
voorverpakte porties
(munt, basilicum, koriander …
in de slagerijafdeling?
Vraag onze slagers wat
Voor de saus: Citroensap - Water - Tahinivinaigrette
je nodig hebt.
50
ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.