Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 50




Hier is pagina 50 van 131 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Pi VANDAAG KOOP IK ...

=

E

ROSBIEF MET PESTO EN GEROOSTERDE

GEBRADEN KIP ‘EN CRAPAUDINE' Wy

P130

© 25 MIN + 50 MIN BRAADTUD © GEMIDDELD_ ©

É

f

=

LENS p130

GROENTEN MET PARMIGIANO

Vetten: 20 g - Koolhydraten: 38 g

08

Vezels: 4g- Eiwiten Alg

Vetten: 57g - Koolhydraten:10g

a@

Vezels: 5g Eiwitten: 528

Ex

« 1 maiskip CogArdenne

+ Hbussel tm

+ 100 g gerookte Brugse ham

+ 800 g krieijes

« 1 rosbief van 750 g

+ 5elolifolie

+ 1bussellente-utjes.

+ 19cl gevogeltefond

« 1 bussel groene asperges

- Peper en zout

+ 1 verse knoflookbol

» Ys bussel wortelen

Voor de pesto:

+ 3eloliflie

« bussel rozemarijn

+ Peperen zout

+ Loourgette

+ 25 rucola

« bussel oregano

« 5 takjes tijm

+ bosje basilicum

« 5 takjes rozemarijn

+ 50 parmigiano

+ 5takjesoregano

+ 1dl olifolie

© Verwarm de oven voor op 190°C. Snijd de kip

‘en crapaudine' verwijder de ruggengraat met een

» Ys bussel fijne basilicum

+ 60 pijnboompitten

gevogelteschaar of een groot mes. Leg de kip open en steek

+ 30 g parmigiano

met een mes in het been ter hoogte van de hals (tussen de

2 borsten) om het te breken, zodat je de kip volledig plat

© Verwarm de oven voorop 160°C. Breek het harde

NUVOLA CUMULO

uiteinde van de asperges en schil ze. Schil de wortelen.

BIO 2018

kunt leggen. (Je vindt de step-by-stepop p. 47)

Snijd de courgette overlangs in 8 partjes en ontpit ze.

Itali®-Toscane

@ Bekleed een heel grote ovenschaal met bakpapier

en leg er de kip in, met de velkant naar boven. Schik de

Bekleed de ovenplaat met bakpapier en schik er alle

Een ronde, pitige

groenten op. Besprenkel ze met 3 el olifolie, bestrooi ze

wijn met een vleugje

gehalveerde krieltjes (met de snijkant naar onder), de

met de geraspte parmigiano en kruid ze met peper. Voeg

rode vruchten,

ingekorte lente-uitjes en de hele ongeschilde teentjes

knoflook rond de kip. Overgiet met de gevogeltefond en

3 takjes tijm, rozemarijn en oregano toe waarvan je de

produceerd door

blaadjes hebt afgerist. Schuif de ovenplaat in het onderste

een Belgische

voeg de rozemarijn, de oregano en de tijm toe. Besprenkel

deel van de oven.

familie.

met olijfolie, kruid met peper, met zout en schuif 40 min in

de oven.

© Leg de rosbief in een ovenschaal. Masser het vlees

met Lel olijfolie, 2 takjes tijm, rozemarijn en oregano.

© Leg de hamsneetjes op de kip en laat nog 10 min

bakken.

Schuif de ovenschaal boven de groenten in de oven en bak

alles 20 min.

@ Dien heet op, met een grote salade.

© Maak de pesto: hak de pijnboompitten in de hakmolen

@- Voor een ‘spicy’ versie, vervang je de ham door ijn

en mixer dan ook de rucolaen de helft van de olijfolie bij.

5

sneetjes pikante chorizo.

Voeg het basilicum toe, samen met de rest van de olie, en

mix opnieuw fijn. Giet de pesto in een kom en roer er de

geraspte parmigiano onder, zonder verder te kruiden.

© Haal de rosbief uit de oven, verhoog de temperatuur

tot 210°C en laat de groenten nog 10 min in het midden

van de oven bakken.

@ Bak intussen de rosbief rondom goudbruin op een

Ë gerechten

hoog vuur, in een braadpan met 1 el olijfolie. Kruid met

SALADE MET VENKEL EN AARDBEIEN

peper en zout. Draai de rosbief om op een plank, bedek

Mengeling van jonge sla - Postelein - Met de mandoline

hem met aluminiumpapier, laat hem 5 min rusten en

|

gesneden venkel - Met de mandoline gesneden peer

snijd hem in sneetjes. Serveer met de (lichtjes gezouten)

groenten en werk af met plukjes fijne basilicum. Geef er de

MOINETTE BIO

«In 2 gesneden aardbeien

Voor de saus: Citroensap - Vinaigrette met honing +

pesto en krieltjes met tijm bij.

Een kruidig,

Mosterd - Olijfolie

delicaat blond bier

@- Haal de rosbief 1 u op voorhand uit de koelkast. Zo wordt het

van bijons met

r

vlees weer mals en kan de warmte tijdens het braden goed tot

aroma's van mout,

SALADE MET RODE BIETEN

in zijn kem doordringen.

hop en fuit.

EN BLAUWE BESSEN

Spinazieblaadjes - In 2 gesneden gekookte biominibietjes -

Met de mandoline gesneden appel - Blauwe bessen

Voor de saus: Vinaigrette met mosterd op oude wijze -

Ciderazijn « Olijfolie

OP JOUW MAAT!

SALADE MET KOOLRABI

Vind je jouw gading

niet tussen de

In 2 gesneden little gemharten - Rucola + Met de

mandoline gesneden koolrabi » Verse kruiden naar keuze

voorverpakte porties

(munt, basilicum, koriander …

in de slagerijafdeling?

Vraag onze slagers wat

Voor de saus: Citroensap - Water - Tahinivinaigrette

je nodig hebt.

50

ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.