Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 50
Hier is pagina 50 van 131 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.

Hier is pagina 50 van 131 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 50
Pi VANDAAG KOOP IK ... = E ROSBIEF MET PESTO EN GEROOSTERDE GEBRADEN KIP ‘EN CRAPAUDINE' Wy P130 © 25 MIN + 50 MIN BRAADTUD © GEMIDDELD_ © É f = LENS p130 GROENTEN MET PARMIGIANO Vetten: 20 g - Koolhydraten: 38 g 08 Vezels: 4g- Eiwiten Alg Vetten: 57g - Koolhydraten:10g a@ Vezels: 5g Eiwitten: 528 Ex « 1 maiskip CogArdenne + Hbussel tm + 100 g gerookte Brugse ham + 800 g krieijes « 1 rosbief van 750 g + 5elolifolie + 1bussellente-utjes. + 19cl gevogeltefond « 1 bussel groene asperges - Peper en zout + 1 verse knoflookbol » Ys bussel wortelen Voor de pesto: + 3eloliflie « bussel rozemarijn + Peperen zout + Loourgette + 25 rucola « bussel oregano « 5 takjes tijm + bosje basilicum « 5 takjes rozemarijn + 50 parmigiano + 5takjesoregano + 1dl olifolie © Verwarm de oven voor op 190°C. Snijd de kip ‘en crapaudine' verwijder de ruggengraat met een » Ys bussel fijne basilicum + 60 pijnboompitten gevogelteschaar of een groot mes. Leg de kip open en steek + 30 g parmigiano met een mes in het been ter hoogte van de hals (tussen de 2 borsten) om het te breken, zodat je de kip volledig plat © Verwarm de oven voorop 160°C. Breek het harde NUVOLA CUMULO uiteinde van de asperges en schil ze. Schil de wortelen. BIO 2018 kunt leggen. (Je vindt de step-by-stepop p. 47) Snijd de courgette overlangs in 8 partjes en ontpit ze. Itali®-Toscane @ Bekleed een heel grote ovenschaal met bakpapier en leg er de kip in, met de velkant naar boven. Schik de Bekleed de ovenplaat met bakpapier en schik er alle Een ronde, pitige groenten op. Besprenkel ze met 3 el olifolie, bestrooi ze wijn met een vleugje gehalveerde krieltjes (met de snijkant naar onder), de met de geraspte parmigiano en kruid ze met peper. Voeg rode vruchten, ingekorte lente-uitjes en de hele ongeschilde teentjes knoflook rond de kip. Overgiet met de gevogeltefond en 3 takjes tijm, rozemarijn en oregano toe waarvan je de produceerd door blaadjes hebt afgerist. Schuif de ovenplaat in het onderste een Belgische voeg de rozemarijn, de oregano en de tijm toe. Besprenkel deel van de oven. familie. met olijfolie, kruid met peper, met zout en schuif 40 min in de oven. © Leg de rosbief in een ovenschaal. Masser het vlees met Lel olijfolie, 2 takjes tijm, rozemarijn en oregano. © Leg de hamsneetjes op de kip en laat nog 10 min bakken. Schuif de ovenschaal boven de groenten in de oven en bak alles 20 min. @ Dien heet op, met een grote salade. © Maak de pesto: hak de pijnboompitten in de hakmolen @- Voor een ‘spicy’ versie, vervang je de ham door ijn en mixer dan ook de rucolaen de helft van de olijfolie bij. 5 sneetjes pikante chorizo. Voeg het basilicum toe, samen met de rest van de olie, en mix opnieuw fijn. Giet de pesto in een kom en roer er de geraspte parmigiano onder, zonder verder te kruiden. © Haal de rosbief uit de oven, verhoog de temperatuur tot 210°C en laat de groenten nog 10 min in het midden van de oven bakken. @ Bak intussen de rosbief rondom goudbruin op een Ë gerechten hoog vuur, in een braadpan met 1 el olijfolie. Kruid met SALADE MET VENKEL EN AARDBEIEN peper en zout. Draai de rosbief om op een plank, bedek Mengeling van jonge sla - Postelein - Met de mandoline hem met aluminiumpapier, laat hem 5 min rusten en | gesneden venkel - Met de mandoline gesneden peer snijd hem in sneetjes. Serveer met de (lichtjes gezouten) groenten en werk af met plukjes fijne basilicum. Geef er de MOINETTE BIO «In 2 gesneden aardbeien Voor de saus: Citroensap - Vinaigrette met honing + pesto en krieltjes met tijm bij. Een kruidig, Mosterd - Olijfolie delicaat blond bier @- Haal de rosbief 1 u op voorhand uit de koelkast. Zo wordt het van bijons met r vlees weer mals en kan de warmte tijdens het braden goed tot aroma's van mout, SALADE MET RODE BIETEN in zijn kem doordringen. hop en fuit. EN BLAUWE BESSEN Spinazieblaadjes - In 2 gesneden gekookte biominibietjes - Met de mandoline gesneden appel - Blauwe bessen Voor de saus: Vinaigrette met mosterd op oude wijze - Ciderazijn « Olijfolie OP JOUW MAAT! SALADE MET KOOLRABI Vind je jouw gading niet tussen de In 2 gesneden little gemharten - Rucola + Met de mandoline gesneden koolrabi » Verse kruiden naar keuze voorverpakte porties (munt, basilicum, koriander … in de slagerijafdeling? Vraag onze slagers wat Voor de saus: Citroensap - Water - Tahinivinaigrette je nodig hebt. 50 ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.
Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 50