Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 35


Hier is pagina 35 van 131 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.



Delhaize Folder 15.04.2021

Hier is pagina 35 van 131 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 35

# 5 MOET JE PROEVEN! BÀ … BEL DUFFEL _ Steven leidt Vegobel met zijn twee broers, met wie hij een passie deelt voor de natuur, % de keuken en de heerlijke combinatie van ve de twee. FETE e x “Wat zijn de troeven van je aromatische kruiden?” j én STEVEN LAUWERS: “Het zijn volgroeide planten die biologisch gekweekt worden in een omgeving die hun natuurlijke groei stimuleert. Dat geeft hen die heerlijke geur en 5 De. smaak. En ze zijn supervers! Enerzijds omdat je ze met de we > dd kluit koopt — ze leven dus nog — en anderzijds omdat ze Det. bij jou in de buurt groeien.” Ee re = kj “Ze groeien het hele jaar rond in de serre … Is dat wel ecologisch?” 4 STEVEN: “Tegenwoordig wil iedereen het hele jaar door 87 m LES: ES met verse kruiden koken. En het is nog altijd beter om ed ee a ve biokruiden van bij ons te eten, zelfs als ze uit de serre ‘komen, dan ze per vliegtuig aan te voeren. Voor ons is Li > ecologie ook van groot belang. Een paar voorbeelden. | 4 LU PT] 7 A FA ® Voor onze serreteelt gebruiken we zonne-energie. We 1 LL gieten onze planten met regenwater. En we hebben een Jd u pi 100% milieuvriendelijke verpakking ontwikkeld.” Are} EL ip “Zijn verse kruiden trendy in de keuken?” 7 STEVEN: “Heel trendy zelfs! Ze worden almaar meer door chefs gebruikt (en als gevolg daarvan ook N a (3 Se > door particulieren) want ze vormen een natuurlijke en gezonde manier om je gerechten op smaak te Cd & ee, brengen. Tegenwoordig worden ze zelfs in nagerechten gebruikt! Denk maar aan pepermunt, Thaise basilicum, a citroenverbena … en groene basilicum (zie recept p. 77). Deze tijd van het jaar vind je bij Delhaize een aantal Er speciale kruiden. Kijk maar eens goed!” CE “Wat zijn jouw favoriete kruiden?” ’ à STEVEN: “Ik heb twee favorieten. Rond Pasen is het æ de periode van de dragon. Mijn lievelingsgerecht is piepkuiken gevuld met dragon in de oven, met een a roomsaus gemaakt met het braadvocht. Heerlijk met frieten en een frisse salade! En voor een vakantiegevoel op mijn bord voeg ik wel eens kleine blaadjes basilicum $ ( ‘pistou' toe. Met zijn uitgesproken aroma's is deze f fijnbladige basilicum ideaal voor een verse pestosaus. Meer heb je niet nodig voor een zalig pastagerecht” À 35 a

Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 35