Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 9
Hier is pagina 9 van 131 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
OT |
BEL
Gezonder leven
BEGINT LOKAAL!
We willen met z’n allen gezonder leven, maar hoe zet je die
stap écht? Wel, je hoeft het eigenlijk niet zo ver te zoeken.
België telt geweldig veel lekkers dat dagelijks wordt ge(s)maakt
door formidabele boeren, brouwers en makers.
Laat je tot 9 juni inspireren door meer dan 1.600 Belgische toppers, die
we met veel plezier eens extra in het zonnetje zetten. We helpen je in dit
magazine alvast op weg met 42 seizoensverse recepten, waarin lokaal
lekkers jouw kookshow steelt. Je twijfelt? Ontdek 3 redenen waarom
meer België op je tafel een subeliem idee is!
EET JE GESCHIEDENIS
Onze favoriete Belgische producten worden generatie na generatie met liefde
én expertise ge(s)maakt door vakmannen en -vrouwen uit alle uithoeken van
het land, die traditie en duurzame technologieën perfect durven te combineren.
Vraag maar aan Kelly Bryon van varkensboerderij Ecofarm (p. 49) of Jeanette
van der Steen van wijndomein Bon Baron (p. 108) die de Belgische zon niet
meer kunnen missen voor hun zonnepanelen.
STEUN JE BIOBOEREN
Wie voor lokaal
kkers kiest, ondersteunt de lokale economie en de seizoensverse
kleuren, geuren en smaken die daarbij horen. Ze passen niet alleen ín onze
Belgische gerechten, maar brengen ook je favoriete wereldgerechten op smaak.
Wat dacht je bijvoorbeeld van Franse mimosa-eieren (p. 62) met Belgische
bio-eieren uit Bekkevoort (p. 63) en verse biokruiden uit Duffel (p. 35)?
VERGROEN JE TOEKOMST
Wij houden van seizoensverse asperges, radijsjes, kervel en sla op kluit
(zie p. 25)! En jij? Mooi meegenomen: al het lekkers uit eigen land legt een
kortere afstand af. Bekijk de kaart op de volgende pagina maar eens!
En da's goed voor de versheid van je favoriete ingrediënten én onze ecologisch
voetafdruk. Jaja, ook het milieu zegt: merci!
NOG MEER BELGISCHE
INSPIRATIE?
Je vindt ‘top de volgende
pagina en op delhaize.be
se
2