Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 9




Hier is pagina 9 van 131 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

OT |

BEL

Gezonder leven

BEGINT LOKAAL!

We willen met z’n allen gezonder leven, maar hoe zet je die

stap écht? Wel, je hoeft het eigenlijk niet zo ver te zoeken.

België telt geweldig veel lekkers dat dagelijks wordt ge(s)maakt

door formidabele boeren, brouwers en makers.

Laat je tot 9 juni inspireren door meer dan 1.600 Belgische toppers, die

we met veel plezier eens extra in het zonnetje zetten. We helpen je in dit

magazine alvast op weg met 42 seizoensverse recepten, waarin lokaal

lekkers jouw kookshow steelt. Je twijfelt? Ontdek 3 redenen waarom

meer België op je tafel een subeliem idee is!

EET JE GESCHIEDENIS

Onze favoriete Belgische producten worden generatie na generatie met liefde

én expertise ge(s)maakt door vakmannen en -vrouwen uit alle uithoeken van

het land, die traditie en duurzame technologieën perfect durven te combineren.

Vraag maar aan Kelly Bryon van varkensboerderij Ecofarm (p. 49) of Jeanette

van der Steen van wijndomein Bon Baron (p. 108) die de Belgische zon niet

meer kunnen missen voor hun zonnepanelen.

STEUN JE BIOBOEREN

Wie voor lokaal

kkers kiest, ondersteunt de lokale economie en de seizoensverse

kleuren, geuren en smaken die daarbij horen. Ze passen niet alleen ín onze

Belgische gerechten, maar brengen ook je favoriete wereldgerechten op smaak.

Wat dacht je bijvoorbeeld van Franse mimosa-eieren (p. 62) met Belgische

bio-eieren uit Bekkevoort (p. 63) en verse biokruiden uit Duffel (p. 35)?

VERGROEN JE TOEKOMST

Wij houden van seizoensverse asperges, radijsjes, kervel en sla op kluit

(zie p. 25)! En jij? Mooi meegenomen: al het lekkers uit eigen land legt een

kortere afstand af. Bekijk de kaart op de volgende pagina maar eens!

En da's goed voor de versheid van je favoriete ingrediënten én onze ecologisch

voetafdruk. Jaja, ook het milieu zegt: merci!

NOG MEER BELGISCHE

INSPIRATIE?

Je vindt ‘top de volgende

pagina en op delhaize.be

se

2