Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 120


Hier is pagina 120 van 131 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.



Delhaize Folder 15.04.2021

Hier is pagina 120 van 131 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 120

Pi DE ZOETE BLADZIJDEN CHOCOLADECUPCAKES CHOCOLADEMOELLEUX MET FLEUR DE SEL Weef © 15 MIN + 25 MIN BAKTIJD © GEMAKKELIJK © € ELEN P130 MET AARDBEIEN EN FRAMBOZENMERINGUES Vetten:31g- Koolhydraten :38 8 Vezeis:3g- Eiwitien:6g TZSTURS + Seieren Vetten:22g - Koolhydraten:30g. « Lel bloem © Vezels: 2g- Eiwitten :4g + 200 g kristalsuiker Voor de cupcakes: + 200 g Callets Dessert (of gehakte pure culinaire chocolade) » 2eieren + 200 g boter met zout uit Guérande + 125 g zelfrijzende bloem + 100 g kristalsuiker © Verwarm de oven voor op 190°C. Houd een klontje boter apart voor + 100 g Calls Dessert (of gehakte pure culinaire chocolade) de bakvorm en doe de rest in stukken in een kookpot. Verwarm op een + 120 g boter zacht vuurtje en strooi er de chocolade bovenop zodra de boter begint «1 snufje zout te smelten. Laat heel langzaam smelten en haal de pan van het vuur Voor de garnituur. vóór alles volledig gesmolten is, Laat 2 min rusten en meng dan + 250 g aardbeien @ Voeg de suiker toe en vervolgens, één voor één, de eieren, terwijl je + 150 mascarpone + 2 el bloemsuiker de bereiding telkens mengt. Roer er de gezeefde bloem onder. © Bekleed de bodem van een bakvorm van 20 cm diameter met een + 100 g Calls Dessert (of gehakte pure culinaire chocolade) op maat gesneden stuk bakpapier. Beboter de randen van de vorm en + 1 zakje frambozenmeringues Tarte à Moi (50 g) + 25 g boter giet er het deeg in. Schuif 25 min in de oven. Laat afkoelen en ontvorm. Als je tijd hebt, dek de moelleux af en laat hem tot de volgende dag «1 snufje zout Extra: rusten … hij zal nog lekkerder zijn! « 12 papieren baking cups + 2 spuitzakken % De grootte van de bakvorm is essentieel om de juiste dikte en de juiste garing van de moelleux te bekomen. Heb je enkel een Hassieke bakvorm van 24 cm, gebruik dan volgende hoeveelheden: itn, 240 gsuiker, 240 g choc, 240 gboer @ Maak de cupcakes: verwarm de oven voor en 1 bolle el bloem. op 180°C. Klop de malse boter, de suiker en de eieren tot een schuimig mengsel. Roer er eerst de gesmolten chocolade onder (au bain-marie of inde microgolf), dan de bloem en het zout. Bekleed een muffinbakvorm met papieren baking cups en verdeel er het deeg over. Schuif 15 min in de oven en laat CHOCOLADEMOUSSE MET HAZELNOTEN Wey afkoelen. © 20 MIN (+ 2 U KOELTUD) CRETE A BPERS. P130 @ Smet intussen de boter op een heel zacht vuurtje Verten :19g- Koolhydraten:20g in een steelpan, giet er de chocolade bovenop, haal a@ Vezels: 3g- Eiwitten: 78 de pan van het vuur en laat 5 min rusten. Meng (zet de pan indien nodig even op het vuur), giet in een kom en « 6 eiwitten + 3 eidooiers laat tot een romige textuur rusten. Doe de bereiding in + 100 g witte geroosterde hazelnoten + 50g rietsuiker een spuitzak © Bewerk de mascarpone, de bloemsuiker en het + 100 g smeerpasta met hazelnoten Rigoni di Asiago + 100 g Callets Dessert (of gehakte pure culinaire chocolade) zout met een vork tot een smeuïge crème. Doe ze in een spuitzak © smelt de chocolade au bain-marie. Haal de pan van het vuur en © Werk de afgekoelde cupcakes af met de 2 soorten menger de smeerpasta met hazelnoten onder. Voeg de eidooiers één glazuur en laat eventueel in de koelkast stollen voor één en al roerend toe. Giet de bereiding in een slakom. Klop de alsje tijd hebt. Voeg net voor het opdienen stukjes eiwitten tot stevig schuim en schep ze voorzichtig bij de chocolade. aardbeien en meringues toe. Verdeel de mousse over glazen, dek af en laat minstens 2 u in de koelkast opstijven @- eh je enkel Hassieke bloem in huis? Gebruk er 120 g van en voeg 4 zakje bakpoeder toe © Hak de hazelnoten grof en fruit ze in een braadpan met de rietsuiker, tot ze karamelliseren. Strooi ze op een vel bakpapier en laat afkoelen. 1] Stamp ze lichtjes fijn A © Bestrooi de mousses net voor het opdienen met de INDONESIA - LATITUDE 28 ui Deze koffie met aroma's van gekaramelliseerde hazelnoten. pure chocolade is rechtstreeks. Bewaar jeje eieren gewoonlijk in de koelkast? Haal ze er dan op tjd uit: eieren afkomstig van het eiland Sumatra. De bonen vorden erop op kamertemperatuur laten zich veel gemakkelijker tot schuim kloppen! traditionele wize gedroogd zodat de loffie minder zuur is en voller van smaak. 120

Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 120