Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 120




Hier is pagina 120 van 131 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Pi DE ZOETE BLADZIJDEN

CHOCOLADECUPCAKES

CHOCOLADEMOELLEUX MET FLEUR DE SEL Weef

© 15 MIN + 25 MIN BAKTIJD © GEMAKKELIJK © €

ELEN

P130

MET AARDBEIEN EN

FRAMBOZENMERINGUES

Vetten:31g- Koolhydraten :38

8

Vezeis:3g- Eiwitien:6g

TZSTURS

+ Seieren

Vetten:22g - Koolhydraten:30g.

« Lel bloem

©

Vezels: 2g- Eiwitten :4g

+ 200 g kristalsuiker

Voor de cupcakes:

+ 200 g Callets Dessert (of gehakte pure culinaire chocolade)

» 2eieren

+ 200 g boter met zout uit Guérande

+ 125 g zelfrijzende bloem

+ 100 g kristalsuiker

© Verwarm de oven voor op 190°C. Houd een klontje boter apart voor

+ 100 g Calls Dessert (of gehakte pure culinaire chocolade)

de bakvorm en doe de rest in stukken in een kookpot. Verwarm op een

+ 120 g boter

zacht vuurtje en strooi er de chocolade bovenop zodra de boter begint

«1 snufje zout

te smelten. Laat heel langzaam smelten en haal de pan van het vuur

Voor de garnituur.

vóór alles volledig gesmolten is, Laat 2 min rusten en meng dan

+ 250 g aardbeien

@ Voeg de suiker toe en vervolgens, één voor één, de eieren, terwijl je

+ 150 mascarpone

+ 2 el bloemsuiker

de bereiding telkens mengt. Roer er de gezeefde bloem onder.

© Bekleed de bodem van een bakvorm van 20 cm diameter met een

+ 100 g Calls Dessert (of gehakte pure culinaire chocolade)

op maat gesneden stuk bakpapier. Beboter de randen van de vorm en

+ 1 zakje frambozenmeringues Tarte à Moi (50 g)

+ 25 g boter

giet er het deeg in. Schuif 25 min in de oven. Laat afkoelen en ontvorm.

Als je tijd hebt, dek de moelleux af en laat hem tot de volgende dag

«1 snufje zout

Extra:

rusten … hij zal nog lekkerder zijn!

« 12 papieren baking cups

+ 2 spuitzakken

% De grootte van de bakvorm is essentieel om de juiste dikte en de juiste garing van

de moelleux te bekomen. Heb je enkel een Hassieke bakvorm van 24 cm, gebruik

dan volgende hoeveelheden: itn, 240 gsuiker, 240 g choc, 240 gboer

@ Maak de cupcakes: verwarm de oven voor

en 1 bolle el bloem.

op 180°C. Klop de malse boter, de suiker en de

eieren tot een schuimig mengsel. Roer er eerst de

gesmolten chocolade onder (au bain-marie of inde

microgolf), dan de bloem en het zout. Bekleed een

muffinbakvorm met papieren baking cups en verdeel

er het deeg over. Schuif 15 min in de oven en laat

CHOCOLADEMOUSSE MET HAZELNOTEN Wey

afkoelen.

© 20 MIN (+ 2 U KOELTUD)

CRETE

A BPERS.

P130

@ Smet intussen de boter op een heel zacht vuurtje

Verten :19g- Koolhydraten:20g

in een steelpan, giet er de chocolade bovenop, haal

a@

Vezels: 3g- Eiwitten: 78

de pan van het vuur en laat 5 min rusten. Meng (zet de

pan indien nodig even op het vuur), giet in een kom en

« 6 eiwitten + 3 eidooiers

laat tot een romige textuur rusten. Doe de bereiding in

+ 100 g witte geroosterde hazelnoten

+ 50g rietsuiker

een spuitzak

© Bewerk de mascarpone, de bloemsuiker en het

+ 100 g smeerpasta met hazelnoten Rigoni di Asiago

+ 100 g Callets Dessert (of gehakte pure culinaire chocolade)

zout met een vork tot een smeuïge crème. Doe ze in

een spuitzak

© smelt de chocolade au bain-marie. Haal de pan van het vuur en

© Werk de afgekoelde cupcakes af met de 2 soorten

menger de smeerpasta met hazelnoten onder. Voeg de eidooiers één

glazuur en laat eventueel in de koelkast stollen

voor één en al roerend toe. Giet de bereiding in een slakom. Klop de

alsje tijd hebt. Voeg net voor het opdienen stukjes

eiwitten tot stevig schuim en schep ze voorzichtig bij de chocolade.

aardbeien en meringues toe.

Verdeel de mousse over glazen, dek af en laat minstens 2 u in de

koelkast opstijven

@- eh je enkel Hassieke bloem in huis?

Gebruk er 120 g van en voeg 4 zakje bakpoeder toe

© Hak de hazelnoten grof en fruit ze in een braadpan met de rietsuiker,

tot ze karamelliseren. Strooi ze op een vel bakpapier en laat afkoelen.

1]

Stamp ze lichtjes fijn

A

© Bestrooi de mousses net voor het opdienen met de

INDONESIA - LATITUDE 28

ui

Deze koffie met aroma's van

gekaramelliseerde hazelnoten.

pure chocolade is rechtstreeks.

Bewaar jeje eieren gewoonlijk in de koelkast? Haal ze er dan op tjd uit: eieren

afkomstig van het eiland

Sumatra. De bonen vorden erop

op kamertemperatuur laten zich veel gemakkelijker tot schuim kloppen!

traditionele wize gedroogd zodat

de loffie minder zuur is en voller

van smaak.

120