Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 120
Hier is pagina 120 van 131 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Pi DE ZOETE BLADZIJDEN
CHOCOLADECUPCAKES
CHOCOLADEMOELLEUX MET FLEUR DE SEL Weef
© 15 MIN + 25 MIN BAKTIJD © GEMAKKELIJK © €
ELEN
P130
MET AARDBEIEN EN
FRAMBOZENMERINGUES
Vetten:31g- Koolhydraten :38
8
Vezeis:3g- Eiwitien:6g
TZSTURS
+ Seieren
Vetten:22g - Koolhydraten:30g.
« Lel bloem
©
Vezels: 2g- Eiwitten :4g
+ 200 g kristalsuiker
Voor de cupcakes:
+ 200 g Callets Dessert (of gehakte pure culinaire chocolade)
» 2eieren
+ 200 g boter met zout uit Guérande
+ 125 g zelfrijzende bloem
+ 100 g kristalsuiker
© Verwarm de oven voor op 190°C. Houd een klontje boter apart voor
+ 100 g Calls Dessert (of gehakte pure culinaire chocolade)
de bakvorm en doe de rest in stukken in een kookpot. Verwarm op een
+ 120 g boter
zacht vuurtje en strooi er de chocolade bovenop zodra de boter begint
«1 snufje zout
te smelten. Laat heel langzaam smelten en haal de pan van het vuur
Voor de garnituur.
vóór alles volledig gesmolten is, Laat 2 min rusten en meng dan
+ 250 g aardbeien
@ Voeg de suiker toe en vervolgens, één voor één, de eieren, terwijl je
+ 150 mascarpone
+ 2 el bloemsuiker
de bereiding telkens mengt. Roer er de gezeefde bloem onder.
© Bekleed de bodem van een bakvorm van 20 cm diameter met een
+ 100 g Calls Dessert (of gehakte pure culinaire chocolade)
op maat gesneden stuk bakpapier. Beboter de randen van de vorm en
+ 1 zakje frambozenmeringues Tarte à Moi (50 g)
+ 25 g boter
giet er het deeg in. Schuif 25 min in de oven. Laat afkoelen en ontvorm.
Als je tijd hebt, dek de moelleux af en laat hem tot de volgende dag
«1 snufje zout
Extra:
rusten … hij zal nog lekkerder zijn!
« 12 papieren baking cups
+ 2 spuitzakken
% De grootte van de bakvorm is essentieel om de juiste dikte en de juiste garing van
de moelleux te bekomen. Heb je enkel een Hassieke bakvorm van 24 cm, gebruik
dan volgende hoeveelheden: itn, 240 gsuiker, 240 g choc, 240 gboer
@ Maak de cupcakes: verwarm de oven voor
en 1 bolle el bloem.
op 180°C. Klop de malse boter, de suiker en de
eieren tot een schuimig mengsel. Roer er eerst de
gesmolten chocolade onder (au bain-marie of inde
microgolf), dan de bloem en het zout. Bekleed een
muffinbakvorm met papieren baking cups en verdeel
er het deeg over. Schuif 15 min in de oven en laat
CHOCOLADEMOUSSE MET HAZELNOTEN Wey
afkoelen.
© 20 MIN (+ 2 U KOELTUD)
CRETE
A BPERS.
P130
@ Smet intussen de boter op een heel zacht vuurtje
Verten :19g- Koolhydraten:20g
in een steelpan, giet er de chocolade bovenop, haal
a@
Vezels: 3g- Eiwitten: 78
de pan van het vuur en laat 5 min rusten. Meng (zet de
pan indien nodig even op het vuur), giet in een kom en
« 6 eiwitten + 3 eidooiers
laat tot een romige textuur rusten. Doe de bereiding in
+ 100 g witte geroosterde hazelnoten
+ 50g rietsuiker
een spuitzak
© Bewerk de mascarpone, de bloemsuiker en het
+ 100 g smeerpasta met hazelnoten Rigoni di Asiago
+ 100 g Callets Dessert (of gehakte pure culinaire chocolade)
zout met een vork tot een smeuïge crème. Doe ze in
een spuitzak
© smelt de chocolade au bain-marie. Haal de pan van het vuur en
© Werk de afgekoelde cupcakes af met de 2 soorten
menger de smeerpasta met hazelnoten onder. Voeg de eidooiers één
glazuur en laat eventueel in de koelkast stollen
voor één en al roerend toe. Giet de bereiding in een slakom. Klop de
alsje tijd hebt. Voeg net voor het opdienen stukjes
eiwitten tot stevig schuim en schep ze voorzichtig bij de chocolade.
aardbeien en meringues toe.
Verdeel de mousse over glazen, dek af en laat minstens 2 u in de
koelkast opstijven
@- eh je enkel Hassieke bloem in huis?
Gebruk er 120 g van en voeg 4 zakje bakpoeder toe
© Hak de hazelnoten grof en fruit ze in een braadpan met de rietsuiker,
tot ze karamelliseren. Strooi ze op een vel bakpapier en laat afkoelen.
1]
Stamp ze lichtjes fijn
A
© Bestrooi de mousses net voor het opdienen met de
INDONESIA - LATITUDE 28
ui
Deze koffie met aroma's van
gekaramelliseerde hazelnoten.
pure chocolade is rechtstreeks.
Bewaar jeje eieren gewoonlijk in de koelkast? Haal ze er dan op tjd uit: eieren
afkomstig van het eiland
Sumatra. De bonen vorden erop
op kamertemperatuur laten zich veel gemakkelijker tot schuim kloppen!
traditionele wize gedroogd zodat
de loffie minder zuur is en voller
van smaak.
120