Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 92
Hier is pagina 92 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.

Hier is pagina 92 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 92
Mi es underpasteitjes (777 met bier Deze pa: LUK A 6 PERSONEN ne pi erd op de traditionele Engelse VOORBEREIDING 25 MIN BEREIDING 1 U 45 MIN euken. Je kunt ze perfect bereiden met restjes kip, rundsvlees of wild, maar MAKKELIJK | € zit d met s, groenten en cheddar. kgrundsvlees, in blokjes gesneden = Makkelijk te maken, en een must bij IJ [bloem | olijfolie | 1 ui, gesnipperd een Very British brunch! | 2teentjes knoflook, geperst. | Ztakken selderj,inkleineblokjes | 3laurierbladeren | 1 eltomaten- puree | 1elbalsamioazin | 1flage he blondbier | 250mlrunderbouillon nn | 1elbruinesuiker | 2rollen Kant-en-klaar kruimeldeeg]| F eidooier, losgeklopt | zout, peper Pe 54 VOORDE SALSA 300 kerstomaten, in vieren ze Fe gesneden | zel peterselie, fijngehakt | 1 sjalot, gesnipperd | sep van Yalimoen | olijfolie © Meng alle ingrediënten voor de salsa. Kruid met zouten peper en zet in de koelkast © kruid het vlees met zout en peper en strooi er bloem over. a te Verhit1 el olijfolie in een hoge dN \ kookpan en schroei het vlees rondom dicht. Schep het uit de pan. Verhit in dezelfde pan een extra scheutje olijfolie Fruit er de ui, de knoflook en de selderij in en laat een paar minuten sudderen, Leg het vlees weer a in de pan, voeg de laurier, de Ex A tomatenpuree, de balsamico azijn, het bier, de bouilon en de suiker toe en breng aan de kook. Laat 1 u sudderen © pureer het vlees met de ww saus. Verwarm de oven voor op 200°C. Snij 12 cirkels uit rj ET Te het kruimeldeeg. Verdeel de soBr vleespuree over 6 van de deeg- Pasteitfes kun je NETTE cirkels en leg er telkens een tweede deegeirkel op. Klem NG aardappelpuree beide cirkels samen dicht met enerwien, naar behulp van een vork. Maak in Ee de bovenkant van elk pasteitje LE een sneetje met een scherp mes. Borstel eidooier over de pasteitjes en bak ze 30 min be in de oven. Dien op met de tomatensalsa, ik 8 N we 92, | feesten 2019
Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 92