Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 92
Hier is pagina 92 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Mi
es
underpasteitjes
(777
met bier
Deze pa:
LUK
A
6 PERSONEN
ne
pi
erd op de traditionele Engelse
VOORBEREIDING 25 MIN
BEREIDING 1 U 45 MIN
euken. Je kunt ze perfect bereiden met
restjes kip, rundsvlees of wild, maar
MAKKELIJK | €
zit
d met
s, groenten en cheddar.
kgrundsvlees, in blokjes gesneden
=
Makkelijk te maken, en een must bij
IJ
[bloem | olijfolie | 1 ui, gesnipperd
een Very British brunch!
| 2teentjes knoflook, geperst.
| Ztakken selderj,inkleineblokjes
| 3laurierbladeren | 1 eltomaten-
puree | 1elbalsamioazin | 1flage
he
blondbier | 250mlrunderbouillon
nn
| 1elbruinesuiker | 2rollen
Kant-en-klaar kruimeldeeg]|
F
eidooier, losgeklopt | zout, peper
Pe
54
VOORDE SALSA
300 kerstomaten, in vieren
ze
Fe
gesneden | zel peterselie,
fijngehakt | 1 sjalot, gesnipperd
| sep van Yalimoen | olijfolie
© Meng alle ingrediënten voor
de salsa. Kruid met zouten
peper en zet in de koelkast
© kruid het vlees met zout en
peper en strooi er bloem over.
a
te
Verhit1 el olijfolie in een hoge
dN \
kookpan en schroei het vlees
rondom dicht. Schep het uit de
pan. Verhit in dezelfde pan een
extra scheutje olijfolie Fruit er
de ui, de knoflook en de selderij
in en laat een paar minuten
sudderen, Leg het vlees weer
a
in de pan, voeg de laurier, de
Ex
A
tomatenpuree, de balsamico
azijn, het bier, de bouilon en
de suiker toe en breng aan de
kook. Laat 1 u sudderen
© pureer het vlees met de
ww
saus. Verwarm de oven voor
op 200°C. Snij 12 cirkels uit
rj
ET
Te
het kruimeldeeg. Verdeel de
soBr
vleespuree over 6 van de deeg-
Pasteitfes kun je
NETTE
cirkels en leg er telkens een
tweede deegeirkel op. Klem
NG
aardappelpuree
beide cirkels samen dicht met
enerwien, naar
behulp van een vork. Maak in
Ee
de bovenkant van elk pasteitje
LE
een sneetje met een scherp
mes. Borstel eidooier over de
pasteitjes en bak ze 30 min
be
in de oven. Dien op met de
tomatensalsa,
ik
8
N
we
92,
| feesten 2019