Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 92




Hier is pagina 92 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Mi

es

underpasteitjes

(777

met bier

Deze pa:

LUK

A

6 PERSONEN

ne

pi

erd op de traditionele Engelse

VOORBEREIDING 25 MIN

BEREIDING 1 U 45 MIN

euken. Je kunt ze perfect bereiden met

restjes kip, rundsvlees of wild, maar

MAKKELIJK | €

zit

d met

s, groenten en cheddar.

kgrundsvlees, in blokjes gesneden

=

Makkelijk te maken, en een must bij

IJ

[bloem | olijfolie | 1 ui, gesnipperd

een Very British brunch!

| 2teentjes knoflook, geperst.

| Ztakken selderj,inkleineblokjes

| 3laurierbladeren | 1 eltomaten-

puree | 1elbalsamioazin | 1flage

he

blondbier | 250mlrunderbouillon

nn

| 1elbruinesuiker | 2rollen

Kant-en-klaar kruimeldeeg]|

F

eidooier, losgeklopt | zout, peper

Pe

54

VOORDE SALSA

300 kerstomaten, in vieren

ze

Fe

gesneden | zel peterselie,

fijngehakt | 1 sjalot, gesnipperd

| sep van Yalimoen | olijfolie

© Meng alle ingrediënten voor

de salsa. Kruid met zouten

peper en zet in de koelkast

© kruid het vlees met zout en

peper en strooi er bloem over.

a

te

Verhit1 el olijfolie in een hoge

dN \

kookpan en schroei het vlees

rondom dicht. Schep het uit de

pan. Verhit in dezelfde pan een

extra scheutje olijfolie Fruit er

de ui, de knoflook en de selderij

in en laat een paar minuten

sudderen, Leg het vlees weer

a

in de pan, voeg de laurier, de

Ex

A

tomatenpuree, de balsamico

azijn, het bier, de bouilon en

de suiker toe en breng aan de

kook. Laat 1 u sudderen

© pureer het vlees met de

ww

saus. Verwarm de oven voor

op 200°C. Snij 12 cirkels uit

rj

ET

Te

het kruimeldeeg. Verdeel de

soBr

vleespuree over 6 van de deeg-

Pasteitfes kun je

NETTE

cirkels en leg er telkens een

tweede deegeirkel op. Klem

NG

aardappelpuree

beide cirkels samen dicht met

enerwien, naar

behulp van een vork. Maak in

Ee

de bovenkant van elk pasteitje

LE

een sneetje met een scherp

mes. Borstel eidooier over de

pasteitjes en bak ze 30 min

be

in de oven. Dien op met de

tomatensalsa,

ik

8

N

we

92,

| feesten 2019