Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 27
Hier is pagina 27 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Lolly's van foie gras,
x
speculaas en peer
4PERSONEN
Pakketjes van carpaccio
VOORBEREIDING 10 MIN
met truffelmayonaise
Ca
accio van zeebaars
BEREIDINGS MIN | MAKKELIJK
€
APERSONEN
S
if
met groene asperges
VOORBEREIDING 10 MIN
S
%
en notensaus
Zperen | 20gboter | 1el suiker |
MAKKELIJK | €€€
s VEGGIE
Aspeculaasjes | 200 gfoie gras
4 PERSONEN
sneetjes rundercarpaccio | 1 handvol
& ZOET-
VOORBEREIDING 20 MIN
@ schil de peren, verwijder het
rucola | zel pijnboompitten, geroosterd |
HARTIG £
BEREIDINGS MIN | MAKKELIJK | €
klokhuis en snij het vruchtvlees in
zel parmezaan, geraspt | bieslook
8 groene aspergepunten | 30g noten,
VOOR DETRUFFELMAYONAISE
nn
dikke, vierkante plakjes. Laat de
geroosterd | 1 el geroosterde notenolie.
boter met de suiker smelten in een
1eidooier | 1tlmosterd | 1elwitte
|4el sojasaus | sapvan citroen |
stoofpan en bak de plakjes peer
‘wijnazijn | 150mlzonnebloemolie |
1stukje gember van 2 cm, geraspt |
5 min op een zacht vuur. Laat
eltruffelolie | zout, peper
1teentje knoflook, geperst |
afkoelen.
|l
2 lente-uitjes, heel fijn gesnipperd |
© Klop voor de mayonaise de
© Mix de speculaasjes fijn. Snij de
eidooier los met zout, peper, de.
300g zeebaars, in heeldunne sneetjes |
zout, peper
foie gras in plakken die even dik en
mosterd en de witte wijnazijn. Voeg
groot zijn als de peer. Leg een
de zonnebloemolie in een straaltje
@ Blancheer de aspergepunten
plakje peer tussen twee plakjes foie
N
en al kloppend toetot de mayonaise
een paar minuten in licht gezouten +
gras
indikt voeg detruffelolie toe
kokend Water.
© Bestrooi één kant van de
én klop nog wat verder.
© Hak de noten grof. Meng de
=
torentjes van boven tot onder met
@ Leg op elk bord twee sneetjes
==
notenolie met de sojasaus, het
cafpaccio. Leg in het midden 1 el
citroensap, denoten, de gember,
speculaas. Prik ze op een stokje en
Æ
mayonaise en een beetje rucola,
>
de knoflook en de lente-uitjes en
“
Fra notion
en strooi er pijnboompitten en
kruid met zout en peper.
parmezaan over.
Er
© schik de vis op de borden,
© pak de hoekpunten van het vlees
à
nappeer metde saus en werk af
vast en knoop ze samen dicht met
met de aspergepunten.
zoet-hartig
een sprietje bieslook Werkaf met
extra parmezaan, een paar druppels,
=
truffelolie en peper:
Lolly's van foie gras,
speculaas en peer
2
Le
Pakketjes van carpaccio
FE
NI
met truffelmayonaise
se
RS
4.
=
«1.
=
Sg
À
2
L
5
4
ES
pre
Le
=
Ze
Carpaccio van zeebaars
me
>
met groene asperges
KR
en notensaus
&
re
X
+
=
=
=
RE
x
Ei
je
2
TR
Ei
PER PORIE
PER PORTIE 543 KCAL
5
A8 VETTE 33 KOOLHYORATEN] 15)
a Ten
SoVEITEN|099 KOOLMORAEN [050
Le
SUKERS|
SUKERS| L7gVEZELS|
MITTEN
=
Ba en:
SUIKERS |I, ABRIS EURE
=
ei
1%
=
u
U
EN
E
Sn
«feesten 2019 |
=
Ve
>;
Ui ie
Ah
SE