Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 27


Hier is pagina 27 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Carrefour Folder 01.12.2019

Hier is pagina 27 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 27

Lolly's van foie gras, x speculaas en peer 4PERSONEN Pakketjes van carpaccio VOORBEREIDING 10 MIN met truffelmayonaise Ca accio van zeebaars BEREIDINGS MIN | MAKKELIJK € APERSONEN S if met groene asperges VOORBEREIDING 10 MIN S % en notensaus Zperen | 20gboter | 1el suiker | MAKKELIJK | €€€ s VEGGIE Aspeculaasjes | 200 gfoie gras 4 PERSONEN sneetjes rundercarpaccio | 1 handvol & ZOET- VOORBEREIDING 20 MIN @ schil de peren, verwijder het rucola | zel pijnboompitten, geroosterd | HARTIG £ BEREIDINGS MIN | MAKKELIJK | € klokhuis en snij het vruchtvlees in zel parmezaan, geraspt | bieslook 8 groene aspergepunten | 30g noten, VOOR DETRUFFELMAYONAISE nn dikke, vierkante plakjes. Laat de geroosterd | 1 el geroosterde notenolie. boter met de suiker smelten in een 1eidooier | 1tlmosterd | 1elwitte |4el sojasaus | sapvan citroen | stoofpan en bak de plakjes peer ‘wijnazijn | 150mlzonnebloemolie | 1stukje gember van 2 cm, geraspt | 5 min op een zacht vuur. Laat eltruffelolie | zout, peper 1teentje knoflook, geperst | afkoelen. |l 2 lente-uitjes, heel fijn gesnipperd | © Klop voor de mayonaise de © Mix de speculaasjes fijn. Snij de eidooier los met zout, peper, de. 300g zeebaars, in heeldunne sneetjes | zout, peper foie gras in plakken die even dik en mosterd en de witte wijnazijn. Voeg groot zijn als de peer. Leg een de zonnebloemolie in een straaltje @ Blancheer de aspergepunten plakje peer tussen twee plakjes foie N en al kloppend toetot de mayonaise een paar minuten in licht gezouten + gras indikt voeg detruffelolie toe kokend Water. © Bestrooi één kant van de én klop nog wat verder. © Hak de noten grof. Meng de = torentjes van boven tot onder met @ Leg op elk bord twee sneetjes == notenolie met de sojasaus, het cafpaccio. Leg in het midden 1 el citroensap, denoten, de gember, speculaas. Prik ze op een stokje en Æ mayonaise en een beetje rucola, > de knoflook en de lente-uitjes en “ Fra notion en strooi er pijnboompitten en kruid met zout en peper. parmezaan over. Er © schik de vis op de borden, © pak de hoekpunten van het vlees à nappeer metde saus en werk af vast en knoop ze samen dicht met met de aspergepunten. zoet-hartig een sprietje bieslook Werkaf met extra parmezaan, een paar druppels, = truffelolie en peper: Lolly's van foie gras, speculaas en peer 2 Le Pakketjes van carpaccio FE NI met truffelmayonaise se RS 4. = «1. = Sg À 2 L 5 4 ES pre Le = Ze Carpaccio van zeebaars me > met groene asperges KR en notensaus & re X + = = = RE x Ei je 2 TR Ei PER PORIE PER PORTIE 543 KCAL 5 A8 VETTE 33 KOOLHYORATEN] 15) a Ten SoVEITEN|099 KOOLMORAEN [050 Le SUKERS| SUKERS| L7gVEZELS| MITTEN = Ba en: SUIKERS |I, ABRIS EURE = ei 1% = u U EN E Sn «feesten 2019 | = Ve >; Ui ie Ah SE

Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 27