Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 27




Hier is pagina 27 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Lolly's van foie gras,

x

speculaas en peer

4PERSONEN

Pakketjes van carpaccio

VOORBEREIDING 10 MIN

met truffelmayonaise

Ca

accio van zeebaars

BEREIDINGS MIN | MAKKELIJK



APERSONEN

S

if

met groene asperges

VOORBEREIDING 10 MIN

S

%

en notensaus

Zperen | 20gboter | 1el suiker |

MAKKELIJK | €€€

s VEGGIE

Aspeculaasjes | 200 gfoie gras

4 PERSONEN

sneetjes rundercarpaccio | 1 handvol

& ZOET-

VOORBEREIDING 20 MIN

@ schil de peren, verwijder het

rucola | zel pijnboompitten, geroosterd |

HARTIG £

BEREIDINGS MIN | MAKKELIJK | €

klokhuis en snij het vruchtvlees in

zel parmezaan, geraspt | bieslook

8 groene aspergepunten | 30g noten,

VOOR DETRUFFELMAYONAISE

nn

dikke, vierkante plakjes. Laat de

geroosterd | 1 el geroosterde notenolie.

boter met de suiker smelten in een

1eidooier | 1tlmosterd | 1elwitte

|4el sojasaus | sapvan citroen |

stoofpan en bak de plakjes peer

‘wijnazijn | 150mlzonnebloemolie |

1stukje gember van 2 cm, geraspt |

5 min op een zacht vuur. Laat

eltruffelolie | zout, peper

1teentje knoflook, geperst |

afkoelen.

|l

2 lente-uitjes, heel fijn gesnipperd |

© Klop voor de mayonaise de

© Mix de speculaasjes fijn. Snij de

eidooier los met zout, peper, de.

300g zeebaars, in heeldunne sneetjes |

zout, peper

foie gras in plakken die even dik en

mosterd en de witte wijnazijn. Voeg

groot zijn als de peer. Leg een

de zonnebloemolie in een straaltje

@ Blancheer de aspergepunten

plakje peer tussen twee plakjes foie

N

en al kloppend toetot de mayonaise

een paar minuten in licht gezouten +

gras

indikt voeg detruffelolie toe

kokend Water.

© Bestrooi één kant van de

én klop nog wat verder.

© Hak de noten grof. Meng de

=

torentjes van boven tot onder met

@ Leg op elk bord twee sneetjes

==

notenolie met de sojasaus, het

cafpaccio. Leg in het midden 1 el

citroensap, denoten, de gember,

speculaas. Prik ze op een stokje en

Æ

mayonaise en een beetje rucola,

>

de knoflook en de lente-uitjes en



Fra notion

en strooi er pijnboompitten en

kruid met zout en peper.

parmezaan over.

Er

© schik de vis op de borden,

© pak de hoekpunten van het vlees

à

nappeer metde saus en werk af

vast en knoop ze samen dicht met

met de aspergepunten.

zoet-hartig

een sprietje bieslook Werkaf met

extra parmezaan, een paar druppels,

=

truffelolie en peper:

Lolly's van foie gras,

speculaas en peer

2

Le

Pakketjes van carpaccio

FE

NI

met truffelmayonaise

se

RS

4.

=

«1.

=

Sg

À

2

L

5

4

ES

pre

Le

=

Ze

Carpaccio van zeebaars

me

>

met groene asperges

KR

en notensaus

&

re

X

+

=

=

=

RE

x

Ei

je

2

TR

Ei

PER PORIE

PER PORTIE 543 KCAL

5

A8 VETTE 33 KOOLHYORATEN] 15)

a Ten

SoVEITEN|099 KOOLMORAEN [050

Le

SUKERS|

SUKERS| L7gVEZELS|

MITTEN

=

Ba en:

SUIKERS |I, ABRIS EURE

=

ei

1%

=

u

U

EN

E

Sn

«feesten 2019 |

=

Ve

>;

Ui ie

Ah

SE