Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 66




Hier is pagina 66 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

kidsmenu

+

ih,

Aardappelen op z'n Zweeds

en

met spekjes en kaas

gloemkoolsoeP

met brie

|

#

4PERSONEN | VOORBEREIDING 15 MIN

+

BEREIDING 1 U 15 MIN | MAKKELIJK | €

Ge

Bkleine aard-

verwarm de oven voor op 200°C. Maak met een,

e

appelen | boter

scherp mes een aartal dunne insnijdingen in de

| 4el cheddar,

geraspt |

aardappelen. Doe in elke snede een beetje boter.

Kruid met zout en peper en zet1 uin de oven.

100g gerookte

spekblokjes |

© strooi de cheddar over de aardappelen en zet

4el zure room |

nog 5min inde oven

2lenteuitjes,

fijngesnipperd |

© Bak de spekblokjes krokant in een pan zonder

=

zel bieslook,

vetstof en laat ze uitlekken op keukenpapier. Leg

gesnipperd | zout,

op elke aardappel el zure room, een beetje

=

spekjes wat lente-ui en bieslook en dien op.



ee)

AN

Z

>

ZN

==

5%

ALKAN

Nes

[ITTEIERELS

Nee

Sar

SCALE ANNE

1 Yen

er

Ant

M

DL

Bloemkoolsoep

met brie

4 PERSONEN

3

VOORBEREIDING 10 MIN

A

BEREIDING 15 MIN

Bi

MAKKELUK | €

1ui,gesnipperd | 1teentjeknoflook,

fijngehakt | 50 gboter + 1 el | 400 g

=

4

bloemkool + 1 roosje | 600 ml

‘groentebouillon | 150 ml room |

nootmuskaat | 2009 brie, zonder korst

| zel granaatappelpitjes | zout, peper



p

© Fruit de uien de knoflock in de

2

Ti

F

boter in een grote kookpan. Snij de

E

Een beetje bang dat de kinderen de

bloemkoolin roosjes en voeg ze

DR

toe. Laat enkele minuten bakken.

wat scherpe smaak van deze soep

niet zullen waarderen? Vervang de,

© voeg de bouillon toe en laat nog

ru

brie dan door een paar eetlepels

honing. Daar wordtde soep meteen

10 min sudderen, Mix de soep, voeg

wat zoeter van!

de room toe en breng op smaak

met zout, peper en nootmuskaat.

© voeg de brie en1 el boter toe en

mi nogmaals. Verdeel de velouté

over 4 glaasjes. Rasp het resteren

de bloemkoolroosje over de glazen.

PER PORTE 5

9 a VETTEN 164 gKOOLIDRATEN 6.60

Werkaf met enkele granaatappel-

SUIKERS 144 q VES | 169 EIWITTEN

pitjes en dien op.

66, SEOPL | feesten 2019 *