Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 66
Hier is pagina 66 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
kidsmenu
+
ih,
Aardappelen op z'n Zweeds
en
met spekjes en kaas
gloemkoolsoeP
met brie
|
#
4PERSONEN | VOORBEREIDING 15 MIN
+
BEREIDING 1 U 15 MIN | MAKKELIJK | €
Ge
Bkleine aard-
verwarm de oven voor op 200°C. Maak met een,
e
appelen | boter
scherp mes een aartal dunne insnijdingen in de
| 4el cheddar,
geraspt |
aardappelen. Doe in elke snede een beetje boter.
Kruid met zout en peper en zet1 uin de oven.
100g gerookte
spekblokjes |
© strooi de cheddar over de aardappelen en zet
4el zure room |
nog 5min inde oven
2lenteuitjes,
fijngesnipperd |
© Bak de spekblokjes krokant in een pan zonder
=
zel bieslook,
vetstof en laat ze uitlekken op keukenpapier. Leg
gesnipperd | zout,
op elke aardappel el zure room, een beetje
=
spekjes wat lente-ui en bieslook en dien op.
—
ee)
AN
Z
>
ZN
==
5%
ALKAN
Nes
[ITTEIERELS
Nee
Sar
SCALE ANNE
1 Yen
er
Ant
M
DL
Bloemkoolsoep
met brie
4 PERSONEN
3
VOORBEREIDING 10 MIN
A
BEREIDING 15 MIN
Bi
MAKKELUK | €
1ui,gesnipperd | 1teentjeknoflook,
fijngehakt | 50 gboter + 1 el | 400 g
=
4
bloemkool + 1 roosje | 600 ml
‘groentebouillon | 150 ml room |
nootmuskaat | 2009 brie, zonder korst
| zel granaatappelpitjes | zout, peper
’
p
© Fruit de uien de knoflock in de
2
Ti
F
boter in een grote kookpan. Snij de
E
Een beetje bang dat de kinderen de
bloemkoolin roosjes en voeg ze
DR
toe. Laat enkele minuten bakken.
wat scherpe smaak van deze soep
niet zullen waarderen? Vervang de,
© voeg de bouillon toe en laat nog
ru
brie dan door een paar eetlepels
honing. Daar wordtde soep meteen
10 min sudderen, Mix de soep, voeg
wat zoeter van!
de room toe en breng op smaak
met zout, peper en nootmuskaat.
© voeg de brie en1 el boter toe en
mi nogmaals. Verdeel de velouté
over 4 glaasjes. Rasp het resteren
de bloemkoolroosje over de glazen.
PER PORTE 5
9 a VETTEN 164 gKOOLIDRATEN 6.60
Werkaf met enkele granaatappel-
SUIKERS 144 q VES | 169 EIWITTEN
pitjes en dien op.
66, SEOPL | feesten 2019 *