Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 12
Hier is pagina 12 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
;
®
Zr
-
4
Waterzooi de luxe
*
4 PERSONEN
VOORBEREIDING 25 MIN
BEREIDING 30 MIN
57
Ie
MAKKELIJK | €€
800ml kokosmelk! Y:Lvisfond
| sap en geraspte zeste van
4%
#
1 limoen | 1 handvol verse
koriander, alleen de blaadjes |
350g krielaardappelen, geschild en
in stukjes| 18tongrolletjes |
1kgkokkels, overvloedig gespoeld
| 1 handvol zeekraal | boter |
B
2 wortelen, in julienne |
u
1 courgette,
Julienne | zout,
peper
Mal
Breng de kokosmelk aan de
\
kook met de visfond, het
limoensap en de zeste. Voeg de
korianderblaadjes toe en mix
Giet door een zeef en hou de
saus warm.
© kook de aardappelen gaar in
licht gezouten water. Kruid de
D
vis en de schelpen met zout en
Pa
peper en stoom ze. Laat boter
smelten en bak de zeekraal
al
he
é
krokant.
© Leg de wortelen, de
courgette et de aardappelen in
de saus en laat 10 min sudderen.
Verdeel over diepe borden en
à
u
schik er telkens 4 tongrolleties
op. Werk af met de schelpen en
de zeekraal.
ie
: 5
-
ÿ.
Pen
HE grammen 610
sui
RS 122 QUELS | 1 EIWITTEN
ran
u
12)
| feesten 2019