Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 12




Hier is pagina 12 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

;

®

Zr

-

4

Waterzooi de luxe

*

4 PERSONEN

VOORBEREIDING 25 MIN

BEREIDING 30 MIN

57

Ie

MAKKELIJK | €€

800ml kokosmelk! Y:Lvisfond

| sap en geraspte zeste van

4%

#

1 limoen | 1 handvol verse

koriander, alleen de blaadjes |

350g krielaardappelen, geschild en

in stukjes| 18tongrolletjes |

1kgkokkels, overvloedig gespoeld

| 1 handvol zeekraal | boter |

B

2 wortelen, in julienne |

u

1 courgette,

Julienne | zout,

peper

Mal

Breng de kokosmelk aan de

\

kook met de visfond, het

limoensap en de zeste. Voeg de

korianderblaadjes toe en mix

Giet door een zeef en hou de

saus warm.

© kook de aardappelen gaar in

licht gezouten water. Kruid de

D

vis en de schelpen met zout en

Pa

peper en stoom ze. Laat boter

smelten en bak de zeekraal

al

he

é

krokant.

© Leg de wortelen, de

courgette et de aardappelen in

de saus en laat 10 min sudderen.

Verdeel over diepe borden en

à

u

schik er telkens 4 tongrolleties

op. Werk af met de schelpen en

de zeekraal.

ie

: 5

-

ÿ.

Pen

HE grammen 610

sui

RS 122 QUELS | 1 EIWITTEN

ran

u

12)

| feesten 2019