Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 12


Hier is pagina 12 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Carrefour Folder 01.12.2019

Hier is pagina 12 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 12

; ® Zr - 4 Waterzooi de luxe * 4 PERSONEN VOORBEREIDING 25 MIN BEREIDING 30 MIN 57 Ie MAKKELIJK | €€ 800ml kokosmelk! Y:Lvisfond | sap en geraspte zeste van 4% # 1 limoen | 1 handvol verse koriander, alleen de blaadjes | 350g krielaardappelen, geschild en in stukjes| 18tongrolletjes | 1kgkokkels, overvloedig gespoeld | 1 handvol zeekraal | boter | B 2 wortelen, in julienne | u 1 courgette, Julienne | zout, peper Mal Breng de kokosmelk aan de \ kook met de visfond, het limoensap en de zeste. Voeg de korianderblaadjes toe en mix Giet door een zeef en hou de saus warm. © kook de aardappelen gaar in licht gezouten water. Kruid de D vis en de schelpen met zout en Pa peper en stoom ze. Laat boter smelten en bak de zeekraal al he é krokant. © Leg de wortelen, de courgette et de aardappelen in de saus en laat 10 min sudderen. Verdeel over diepe borden en à u schik er telkens 4 tongrolleties op. Werk af met de schelpen en de zeekraal. ie : 5 - ÿ. Pen HE grammen 610 sui RS 122 QUELS | 1 EIWITTEN ran u 12) | feesten 2019

Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 12