Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 23




Hier is pagina 23 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

cocktails

Kf

jl

Benoît Couderé,

wijnexpert Carrefour

Chique

F7

y

N

tips voor

WHISKYPUNCH

=.)

bijzondere

MET GRANAATAPPEL

1

cocktails.

|

EN VEENBESSEN

@

M

Uit een fles champagne

ROZEMARLN-

|

schenk je 6 à7 glazen.

STROOP

Meer gasten? Kies

m 4 takken

dan een magnum,

rozemarijn, 2 stuks

het equivalent van

steranijs, het sap van

2 flessen, Bovendien is

2limoenen, 2509

dat het ideale formaat

suiker ml water

voor de bewaring van

samen ineen pannetje

champagne.

en laat 40 mi

Ideren

Ananas Grove

==

CS

I

Liz

Laat afkoelen,

|

Champagne, cava en

CN

tot

Prosecco worden fris

gebruik apr

maar niet ijskoud

a

gedronken. Dan

verliezen ze namelijk

hun fijne smaak en

BRAMBLE SOUR

ANANAS GROVE

elegantie. De ideale

temperatuur is 9°C.

=

LE

Mix 90 ml gin met 100 g

Meng 50 ml rum met het

Om een fles bubbels

snel te koelen, vul je

braambessen, het sap van

sap van 2 limoenen en

een ijsemmer met

1limoen en 2 el rozema-

60 ml ananassap. Giet in

ijsblokjes. Voeg wat

rijnstroop. Voeg 1eiwit toe

longdrinkglazen en voeg

zout toe en gieter

en schud de cocktail 30 sec.

ijsblokjes en plakjes van

water bij, dat mee

Verdeel over coupes en

1limoen en 4 kumquats toe.

zal bevrièzen. Leg

vervolgens de fles in

werk af met braambessen.

Decoreer met muntblaadjes

het ijs.

Meng in een schenkkan 250 ml whisky,

ALCOHOLVRIJ:

ALCOHOLVRIJ:

=

60 ml agavesiroop, 750 ml ijskoud

Vervang de gin door 50 ml zwarte

Vervang de rum door 1 tl

veenbessensap, 250 mlijskoud

bessensap en 50 ml kersensap.

rietsuiker en 50 ml bruisende

Een glaseen rijmlaagje

even? Dompel

i

sinaasappelsap, 375 ml spuitwater en

limonade.

150 g granaatappelpitten. Giet het

le bovenran(

citroensap en dan in

mengsel in hoge glazen gevuld met

fijne kristalsuiker.

ijsblokjes. Werk af met een takje tijm.

Laat drogen. Voor een

ri

WIST JE DIT?

gekleur

ALCOHOLVRIJ:

Het eiwit verandert niets aan

vervang je

jmlaagje

Vergeet de whisky...

citroensap door siroop

de smaak van de cocktail maar

van grenadine of munt.

voegt weltertuur toe

ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.

feesten 2019 |

123