Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 10
Hier is pagina 10 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
=
A
er
N
Di:
=
De
=
Nd
Ned
Sax
TE
4
eN
a
”
4
Re
is
A
5
Cd
3%;
>
<
ed
EN
ex
es
rn
w
er"
m
En
£
hi
ORIGINEEL
EE
& VEGAN
,
4
bvb
brik
=
Tony
lj
=
N
a
Ps
ji
|
Ey
N
Bi
if
Sy
14
IN
ÿ
il
1
we.
a
Quiche met aardperen, kastanjes en champignons
6 PERSONEN | VOORBEREIDING 30 MIN | BEREIDING 1 U 20 MIN | MAKKELIJK | €
500 g aardperen, geschild en in dunne
© Leg het kruimeldeeg ineen
plakjes| 2 elkoolzaadolie | 2 teentjes
knoflook | 200g:
kel 1
ijngesnip-
langwerpige bakvorm, Snij overtollige
randen weg en prik de deegbodem hier
A
perd | 100 gcashewnoten, 4u of een nacht
en daar in met een vork. Verdeel er de
geweekt in water | 300 gzijdetofoe | 1 el
\
”
ke
boekweitmeel | 1 à 2elamandelmelk
plakjes aardpeer, de shitake en de
+ €
kastanjes over. Gieter dan het beslag
|200gkruimeldeeg | 200g kastanjes,
\
vacuüm verpakt | 1 tlrozemarijn, fijngehakt
met cashewnoten over en bak 40 à
|1ltijm | een paar sprietjesbieslook,
45 min in de oven. Bestrooi na 40 min
Lef
IT
É
8
fijngesnipperd | een paar plukjes peterselie
met de rozemarijn en de tijm en zet nog
5 min terug in de oven. Werk af met de
© verwarm de oven voor op 180°C.
bieslook en wat blaadjes peterselie,
B
Pa
D
=
AS
Gi
SL
Schik de aardpeer op een bakplaat, giet
Le
er de olie over, leg er de teentjes
el
PE
“ei
[+73
knoflook bijen rooster ongeveer 35 min
hd
in de oven. Bak intussen de shiitake en
Frankrijk, Beaujolais, Moulin
ei
7
de uikort in een braadpan
a Vent Arnaud Aucoeur
sk,
ù
© Siet de cashewnoten af en mixze
Vieilles Vignes, Rood
Ti
FA
met de tofoe en het boekweitmeeel tot
+
een romig beslag. Voeg eventueel een
Û
re]
scheutje amandelmelk toe om het
Ca
PERP
beslag smeuiger te maken. Kruid naar
47 GKOOLHIDRATEN 18.89
Dich
ic B
smaak met zout en peper.
as!
ow
LS QT
10;
| feesten 2019