Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 10




Hier is pagina 10 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

=

A

er

N

Di:

=

De

=

Nd

Ned

Sax

TE

4

eN

a



4

Re

is

A

5

Cd

3%;

>

<

ed

EN

ex

es

rn

w

er"

m

En

£

hi

ORIGINEEL

EE

& VEGAN

,

4

bvb

brik

=

Tony

lj

=

N

a

Ps

ji

|

Ey

N

Bi

if

Sy

14

IN

ÿ

il

1

we.

a

Quiche met aardperen, kastanjes en champignons

6 PERSONEN | VOORBEREIDING 30 MIN | BEREIDING 1 U 20 MIN | MAKKELIJK | €

500 g aardperen, geschild en in dunne

© Leg het kruimeldeeg ineen

plakjes| 2 elkoolzaadolie | 2 teentjes

knoflook | 200g:

kel 1

ijngesnip-

langwerpige bakvorm, Snij overtollige

randen weg en prik de deegbodem hier

A

perd | 100 gcashewnoten, 4u of een nacht

en daar in met een vork. Verdeel er de

geweekt in water | 300 gzijdetofoe | 1 el

\



ke

boekweitmeel | 1 à 2elamandelmelk

plakjes aardpeer, de shitake en de

+ €

kastanjes over. Gieter dan het beslag

|200gkruimeldeeg | 200g kastanjes,

\

vacuüm verpakt | 1 tlrozemarijn, fijngehakt

met cashewnoten over en bak 40 à

|1ltijm | een paar sprietjesbieslook,

45 min in de oven. Bestrooi na 40 min

Lef

IT

É

8

fijngesnipperd | een paar plukjes peterselie

met de rozemarijn en de tijm en zet nog

5 min terug in de oven. Werk af met de

© verwarm de oven voor op 180°C.

bieslook en wat blaadjes peterselie,

B

Pa

D

=

AS

Gi

SL

Schik de aardpeer op een bakplaat, giet

Le

er de olie over, leg er de teentjes

el

PE

“ei

[+73

knoflook bijen rooster ongeveer 35 min

hd

in de oven. Bak intussen de shiitake en

Frankrijk, Beaujolais, Moulin

ei

7

de uikort in een braadpan

a Vent Arnaud Aucoeur

sk,

ù

© Siet de cashewnoten af en mixze

Vieilles Vignes, Rood

Ti

FA

met de tofoe en het boekweitmeeel tot

+

een romig beslag. Voeg eventueel een

Û

re]

scheutje amandelmelk toe om het

Ca

PERP

beslag smeuiger te maken. Kruid naar

47 GKOOLHIDRATEN 18.89

Dich

ic B

smaak met zout en peper.

as!

ow

LS QT

10;

| feesten 2019