Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 60




Hier is pagina 60 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

+

Gevulde

x

t

butternul

a

Sr

Groentetorentje met bloemkoolkoekjes

|

APERSONEN | VOORBEREIDING 15 MIN | BEREIDING 30 MIN

MAKKELUK | €

8 tomaten, in dunne schijfjes |

mengsel 12 gelijke ronde schijfjes

gegrilde paprika's,in bokaal |

van1 em dik, zoals minipizzais, en

Skerstomaten in 3 kleuren, in

leg ze tussen 2 vellen bakpapier.

kwartjes| 12 mozzarellabolletjes,

Zet ze 8 à 11 min in de oven.

in 2 gesneden |1 el olijfolie |

ni

A a

De

versbasilicum | zout, peper

© voor de torentjes: stapel

a

|

Wz

VOORDEBLOEMKOOLKOEKJES

achtereenvolgens 1 bloemkool-

Ex

ji

1kleine bloemkool | 509

koekje, dunne schijfjes tomaat,

Ion

parmezaan | 1 tLgedroogd

1bloemkoolkoekje,1 sneetje

k

*

basilicum | 1 tl gedroogde oregano

egrilde paprika, kwartjes

A

|Yatllookpoeder | %tlgeplette

kerstomaten, halve bolletjes

bv

re

AU

chilipeper | 1 el amandelpoeder

mozzarella en tot slot 1 bloemkool

dr

En

ei | 1 snuifje zout

koekje. Zet 5 à 7 min in de oven.

Pr

Kruid met zout en peper. Mix enkele

g

© voor de koekjes: doe de

PR

bloemkool in de keukenrobot en

blaadjes basilicum met de olijfolie

en sprenkel over de torentjes. Werk

mix heel fijn (tot sneeuwvlokken).



Kook 4 min in de microgolfoven

afmet basilicumblaadjes en de

resterende halve mozzarella's.

ofstoom gaar. Meng de

bloemkool met de andere

à ja

4

ingrediënten.

©®

À

<=

© verwarm de oven voor op

uk;

200°C. Maak met het bloemkool-

zen

3.

3 KOOLMDRATEN 17.09.

«RS |

MES | ET

Butternut met vulling van quinoa

4À6 PERSONEN | VOORBEREIDING 20 MIN | BEREIDING 1 U | MAKKELIJK | €

Groentetorentje

met bloemkoolkoekjes

3kleine butternutpompoenen

© verwarm de oven voor op 180°C. Snij de butter-

| 1snuifjekomijnpoeder |

nuts in de lengte in tweeën en verwijder de pitten en

1snuifjekaneelpoeder |

vezels Kruid met komijn, kaneel, zouten peper, be-

olijfolie | 350 g quinoa

sprenkel met een scheutje olijfolie en rooster 40 min

| zuien, fijngehakt | 1teentje

knoflook, fijngehakt | 2509

in de oven. Spoel de quinoa en kook hem volgens de

aanwijzingen op de verpakking, Laat met het deksel

bruine champignons |4takjes

tim +extravoor de afwerking

opde pan afkoelen.

| 200 gverse spinazie,

© Fruit de uien en de helft van de knoflook op een

ni

7

gespoeld | 1 stuk kaas Brugge

laag vuur in een scheutje olie en schep er dan de

Blomme | zout, peper

RR

quinoa door: Snij de champignons in dunne plakjes.

en leg ze mee in de pan. Voeg de tjmblaadies toe

ET,

en kruid naar smaak met zout en peper. Bak de rest

7

van de knoflook goudbruin in een beetje olie, doe

>

#

erde spinazie bij kruid met zout en laat slinken Giet

2.)

overtollig vocht weg en voeg de spinazie toe aan het

eN

Frankrijk, Bordeaux,

quinoamengsel

Château EEK Food

© Haal de buttemuts uit de oven. Schep er het

quinoa-spinaziemengsel op en lepel daarover een

©®

eetlepel cranberrysaus (zie hiernaast) Leg op elke

pompoen een plak Brugge Blomme en zet alles

Frankrijk, Beaujolais,

PER PORTE 619 KCAL

Chénas Château des

170 VETTEN | gKOOLHIDRATEN | 1 q

onder de owengril tot de kaas gesmolten is.

SUKERS | 14 gVEZELS| 17 gEIITTEN

Werk af met plukjestjm en dien op.

Paquelets, Rood

60, SEOPL | feesten 2019 *