Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 60
Hier is pagina 60 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
+
Gevulde
x
t
butternul
a
Sr
Groentetorentje met bloemkoolkoekjes
|
APERSONEN | VOORBEREIDING 15 MIN | BEREIDING 30 MIN
MAKKELUK | €
8 tomaten, in dunne schijfjes |
mengsel 12 gelijke ronde schijfjes
gegrilde paprika's,in bokaal |
van1 em dik, zoals minipizzais, en
Skerstomaten in 3 kleuren, in
leg ze tussen 2 vellen bakpapier.
kwartjes| 12 mozzarellabolletjes,
Zet ze 8 à 11 min in de oven.
in 2 gesneden |1 el olijfolie |
ni
A a
De
versbasilicum | zout, peper
© voor de torentjes: stapel
a
|
Wz
VOORDEBLOEMKOOLKOEKJES
achtereenvolgens 1 bloemkool-
Ex
ji
1kleine bloemkool | 509
koekje, dunne schijfjes tomaat,
Ion
parmezaan | 1 tLgedroogd
1bloemkoolkoekje,1 sneetje
k
*
basilicum | 1 tl gedroogde oregano
egrilde paprika, kwartjes
A
|Yatllookpoeder | %tlgeplette
kerstomaten, halve bolletjes
bv
re
AU
chilipeper | 1 el amandelpoeder
mozzarella en tot slot 1 bloemkool
dr
En
ei | 1 snuifje zout
koekje. Zet 5 à 7 min in de oven.
Pr
Kruid met zout en peper. Mix enkele
g
© voor de koekjes: doe de
PR
bloemkool in de keukenrobot en
blaadjes basilicum met de olijfolie
en sprenkel over de torentjes. Werk
mix heel fijn (tot sneeuwvlokken).
“
Kook 4 min in de microgolfoven
afmet basilicumblaadjes en de
resterende halve mozzarella's.
ofstoom gaar. Meng de
bloemkool met de andere
à ja
4
ingrediënten.
©®
À
<=
© verwarm de oven voor op
uk;
200°C. Maak met het bloemkool-
zen
3.
3 KOOLMDRATEN 17.09.
«RS |
MES | ET
Butternut met vulling van quinoa
4À6 PERSONEN | VOORBEREIDING 20 MIN | BEREIDING 1 U | MAKKELIJK | €
Groentetorentje
met bloemkoolkoekjes
3kleine butternutpompoenen
© verwarm de oven voor op 180°C. Snij de butter-
| 1snuifjekomijnpoeder |
nuts in de lengte in tweeën en verwijder de pitten en
1snuifjekaneelpoeder |
vezels Kruid met komijn, kaneel, zouten peper, be-
olijfolie | 350 g quinoa
sprenkel met een scheutje olijfolie en rooster 40 min
| zuien, fijngehakt | 1teentje
knoflook, fijngehakt | 2509
in de oven. Spoel de quinoa en kook hem volgens de
aanwijzingen op de verpakking, Laat met het deksel
bruine champignons |4takjes
tim +extravoor de afwerking
opde pan afkoelen.
| 200 gverse spinazie,
© Fruit de uien en de helft van de knoflook op een
ni
7
gespoeld | 1 stuk kaas Brugge
laag vuur in een scheutje olie en schep er dan de
Blomme | zout, peper
RR
quinoa door: Snij de champignons in dunne plakjes.
en leg ze mee in de pan. Voeg de tjmblaadies toe
ET,
en kruid naar smaak met zout en peper. Bak de rest
7
van de knoflook goudbruin in een beetje olie, doe
>
#
erde spinazie bij kruid met zout en laat slinken Giet
2.)
overtollig vocht weg en voeg de spinazie toe aan het
eN
Frankrijk, Bordeaux,
quinoamengsel
Château EEK Food
© Haal de buttemuts uit de oven. Schep er het
quinoa-spinaziemengsel op en lepel daarover een
©®
eetlepel cranberrysaus (zie hiernaast) Leg op elke
pompoen een plak Brugge Blomme en zet alles
Frankrijk, Beaujolais,
PER PORTE 619 KCAL
Chénas Château des
170 VETTEN | gKOOLHIDRATEN | 1 q
onder de owengril tot de kaas gesmolten is.
SUKERS | 14 gVEZELS| 17 gEIITTEN
Werk af met plukjestjm en dien op.
Paquelets, Rood
60, SEOPL | feesten 2019 *