Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 60
Hier is pagina 60 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.

Hier is pagina 60 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 60
+ Gevulde x t butternul a Sr Groentetorentje met bloemkoolkoekjes | APERSONEN | VOORBEREIDING 15 MIN | BEREIDING 30 MIN MAKKELUK | € 8 tomaten, in dunne schijfjes | mengsel 12 gelijke ronde schijfjes gegrilde paprika's,in bokaal | van1 em dik, zoals minipizzais, en Skerstomaten in 3 kleuren, in leg ze tussen 2 vellen bakpapier. kwartjes| 12 mozzarellabolletjes, Zet ze 8 à 11 min in de oven. in 2 gesneden |1 el olijfolie | ni A a De versbasilicum | zout, peper © voor de torentjes: stapel a | Wz VOORDEBLOEMKOOLKOEKJES achtereenvolgens 1 bloemkool- Ex ji 1kleine bloemkool | 509 koekje, dunne schijfjes tomaat, Ion parmezaan | 1 tLgedroogd 1bloemkoolkoekje,1 sneetje k * basilicum | 1 tl gedroogde oregano egrilde paprika, kwartjes A |Yatllookpoeder | %tlgeplette kerstomaten, halve bolletjes bv re AU chilipeper | 1 el amandelpoeder mozzarella en tot slot 1 bloemkool dr En ei | 1 snuifje zout koekje. Zet 5 à 7 min in de oven. Pr Kruid met zout en peper. Mix enkele g © voor de koekjes: doe de PR bloemkool in de keukenrobot en blaadjes basilicum met de olijfolie en sprenkel over de torentjes. Werk mix heel fijn (tot sneeuwvlokken). “ Kook 4 min in de microgolfoven afmet basilicumblaadjes en de resterende halve mozzarella's. ofstoom gaar. Meng de bloemkool met de andere à ja 4 ingrediënten. ©® À <= © verwarm de oven voor op uk; 200°C. Maak met het bloemkool- zen 3. 3 KOOLMDRATEN 17.09. «RS | MES | ET Butternut met vulling van quinoa 4À6 PERSONEN | VOORBEREIDING 20 MIN | BEREIDING 1 U | MAKKELIJK | € Groentetorentje met bloemkoolkoekjes 3kleine butternutpompoenen © verwarm de oven voor op 180°C. Snij de butter- | 1snuifjekomijnpoeder | nuts in de lengte in tweeën en verwijder de pitten en 1snuifjekaneelpoeder | vezels Kruid met komijn, kaneel, zouten peper, be- olijfolie | 350 g quinoa sprenkel met een scheutje olijfolie en rooster 40 min | zuien, fijngehakt | 1teentje knoflook, fijngehakt | 2509 in de oven. Spoel de quinoa en kook hem volgens de aanwijzingen op de verpakking, Laat met het deksel bruine champignons |4takjes tim +extravoor de afwerking opde pan afkoelen. | 200 gverse spinazie, © Fruit de uien en de helft van de knoflook op een ni 7 gespoeld | 1 stuk kaas Brugge laag vuur in een scheutje olie en schep er dan de Blomme | zout, peper RR quinoa door: Snij de champignons in dunne plakjes. en leg ze mee in de pan. Voeg de tjmblaadies toe ET, en kruid naar smaak met zout en peper. Bak de rest 7 van de knoflook goudbruin in een beetje olie, doe > # erde spinazie bij kruid met zout en laat slinken Giet 2.) overtollig vocht weg en voeg de spinazie toe aan het eN Frankrijk, Bordeaux, quinoamengsel Château EEK Food © Haal de buttemuts uit de oven. Schep er het quinoa-spinaziemengsel op en lepel daarover een ©® eetlepel cranberrysaus (zie hiernaast) Leg op elke pompoen een plak Brugge Blomme en zet alles Frankrijk, Beaujolais, PER PORTE 619 KCAL Chénas Château des 170 VETTEN | gKOOLHIDRATEN | 1 q onder de owengril tot de kaas gesmolten is. SUKERS | 14 gVEZELS| 17 gEIITTEN Werk af met plukjestjm en dien op. Paquelets, Rood 60, SEOPL | feesten 2019 *
Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 60