Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 58


Hier is pagina 58 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Carrefour Folder 01.12.2019

Hier is pagina 58 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 58

.r + “u RL VEGGIE à f OR- Carpacciovanrode biet Pastinaak-kroketten 4 PERSONEN met groene saus GERECH- £ S VOORBEREIDING 15 MIN BEREIDING 10 MIN ins MAKKELIJK | € % radicchio | 3el sesamolie | 1el olijfolie | 1/3bosje peterselie | 2 rode 5 3 bieten | 2 chioggiabieten | 1 rode ui w | 1elgembersiroop | 2 el ciderazijn Fi of rijstazijn | 1 handvolrucola | Vi 4 es 5 da LÉ 1009 parmezaanschilfers| peper en zout nae Es Hr ’ je SLIMME ord VEGGIE TIPS © Maak de radicchio schoon en er maak de bladeren los. Mix de twee ta Maak volop gebruik van peulvruchten. soorten olie met de peterselie tot een id | mooie, gladde emulsie. Ze zijn en uitstekende bron van eiwitten en complae Koolhydraten. I — 33% Kies plantaardige oliën Italië, Campanië, Tombacco 3 die van nature ij ijn Aglianico, Rood ; Spanje,Naterra — N aan alfa-linoleenzuur en omega 3-vetzuren 7 (olie van hennep, huttentu, linzad, Bi Pastinaak-kroketten met groene saus walnoten A4PERSONEN | VOORBEREIDING 50 MIN | RUSTTIJD 3U | BEREIDING 40 MIN en koolzaad). rn ie VRIJ MAKKELIJK | € — 2009 pastinaak, fijngehakt | 2009 wortelen, panko. Spuit lange slierten van de groentepuree Gebruik je ook geen fijngehakt | olijfolie | takjes tijm | 45 gboter, op een plank en snij ze in kroketten. Haal de melkproducten? Haal gesmolten | 3 eieren, gesplitst + 1losgeklopt ei | kroketten achtereenvolgens door de bloem, het dan je onmisbare bloem | 1509 panko | plantaardige frituurolie | zout calcium uit onder meer eien de panko. Laat 1u afgedekt rusten in de kolen, spinaze, VOORDEMAYONAISE koelkast. Mix voor de mayonaise de yoghurt waterkers, amandelen, 70gyoghurt | % bosje bieslook | 2 el peterselie | walnoten, sesam, zelmunt | 100 gmayonaise met de kruiden fijn en voeg toe aan de mayonaise. peterselie, kiwi, VOOR DESALADE Sinaasappel. © verhit de frituurolie tot 180°C, 15 min voor je 2radicchios, in vieren | 4kleine kroppen Romeinse _ sla,intweeën | olifolie | 4el bladpeterselie, grof aan tafel gaat. Bak de kroketten goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier Gril ondertussen de Ga zeker voor tofoe, gehakt | 1 rode ui, gesnipperd | balsamicoazijn | die heel veel zout, peper stukken radicchio en Romeinse sla (afhankelijk waardevolle stoffen re van de grootte tussen 3 en 10 min) ineen bevat: 15% eiwitten © verwarm de oven voor op 200°C. Leg de grllpan met wat olie en kruid ze met zout en en 2% vezels. Hijis I PA - pastinaak en de wortel in een ovenschaal en, peper. Werk af met peterselie, rode uien ook ijk aan ijzer, besprenkel met olijfolie. Voeg de tijm toe en bak magnesium en N 3 balsamicoazijn. Serveer de kroketten met de calcium, en daardoor hi 20 min in de oven. Schep regelmatig om. Pureer mayonaise en de gegrilde sla de groenten zodra ze gaar zijn. Kruid naar smaak een goede vleesvevanger met zout voeg de gesmolten boter en de Hij bet namelijk 3 eidooierstoe en meng goed. Klop de eiwitten alle essentiële vetzuren, en dat zonder stif en meng door de puree, Schep de groente- de cholesterol! puree in een spuitzak en laat 2 u afkoelen in de koelkast. _ @ Bereid 3 borden voor een met bloem, een PER PORTE 258 CAL Les met het losgeklopte ei en een derde met de ‘dag VETT 48 KODLMORATEN | 109 Ro SUKERS | 10 9VEZALS |169EMITTEN 58| oge | feesten 2019 *

Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 58