Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 58




Hier is pagina 58 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

.r

+

“u

RL

VEGGIE

à

f

OR-

Carpacciovanrode biet

Pastinaak-kroketten

4 PERSONEN

met groene saus

GERECH-

£

S

VOORBEREIDING 15 MIN

BEREIDING 10 MIN

ins

MAKKELIJK | €

% radicchio | 3el sesamolie | 1el

olijfolie | 1/3bosje peterselie | 2 rode

5

3

bieten | 2 chioggiabieten | 1 rode ui

w

| 1elgembersiroop | 2 el ciderazijn

Fi

of rijstazijn | 1 handvolrucola |

Vi

4

es

5

da



1009 parmezaanschilfers| peper en zout

nae

Es

Hr



je

SLIMME

ord

VEGGIE TIPS

© Maak de radicchio schoon en

er

maak de bladeren los. Mix de twee

ta

Maak volop gebruik

van peulvruchten.

soorten olie met de peterselie tot een

id

|

mooie, gladde emulsie.

Ze zijn en uitstekende

bron van eiwitten en

complae

Koolhydraten.

I



33%

Kies plantaardige oliën

Italië, Campanië, Tombacco

3

die van nature ij ijn

Aglianico, Rood

; Spanje,Naterra —

N

aan alfa-linoleenzuur

en omega 3-vetzuren

7

(olie van hennep,

huttentu, linzad,

Bi

Pastinaak-kroketten met groene saus

walnoten

A4PERSONEN | VOORBEREIDING 50 MIN | RUSTTIJD 3U | BEREIDING 40 MIN

en koolzaad).

rn

ie

VRIJ MAKKELIJK | €



2009 pastinaak, fijngehakt | 2009 wortelen,

panko. Spuit lange slierten van de groentepuree

Gebruik je ook geen

fijngehakt | olijfolie | takjes tijm | 45 gboter,

op een plank en snij ze in kroketten. Haal de

melkproducten? Haal

gesmolten | 3 eieren, gesplitst + 1losgeklopt ei |

kroketten achtereenvolgens door de bloem, het

dan je onmisbare

bloem | 1509 panko | plantaardige frituurolie | zout

calcium uit onder meer

eien de panko. Laat 1u afgedekt rusten in de

kolen, spinaze,

VOORDEMAYONAISE

koelkast. Mix voor de mayonaise de yoghurt

waterkers, amandelen,

70gyoghurt | % bosje bieslook | 2 el peterselie |

walnoten, sesam,

zelmunt | 100 gmayonaise

met de kruiden fijn en voeg toe aan de

mayonaise.

peterselie, kiwi,

VOOR DESALADE

Sinaasappel.

© verhit de frituurolie tot 180°C, 15 min voor je

2radicchios, in vieren | 4kleine kroppen Romeinse

_

sla,intweeën | olifolie | 4el bladpeterselie, grof

aan tafel gaat. Bak de kroketten goudbruin. Laat

uitlekken op keukenpapier Gril ondertussen de

Ga zeker voor tofoe,

gehakt | 1 rode ui, gesnipperd | balsamicoazijn |

die heel veel

zout, peper

stukken radicchio en Romeinse sla (afhankelijk

waardevolle stoffen

re

van de grootte tussen 3 en 10 min) ineen

bevat: 15% eiwitten

© verwarm de oven voor op 200°C. Leg de

grllpan met wat olie en kruid ze met zout en

en 2% vezels. Hijis

I

PA -

pastinaak en de wortel in een ovenschaal en,

peper. Werk af met peterselie, rode uien

ook ijk aan ijzer,

besprenkel met olijfolie. Voeg de tijm toe en bak

magnesium en

N 3

balsamicoazijn. Serveer de kroketten met de

calcium, en daardoor

hi

20 min in de oven. Schep regelmatig om. Pureer

mayonaise en de gegrilde sla

de groenten zodra ze gaar zijn. Kruid naar smaak

een goede

vleesvevanger

met zout voeg de gesmolten boter en de

Hij bet namelijk

3 eidooierstoe en meng goed. Klop de eiwitten

alle essentiële

vetzuren, en dat zonder

stif en meng door de puree, Schep de groente-

de cholesterol!

puree in een spuitzak en laat 2 u afkoelen in de

koelkast.

_

@ Bereid 3 borden voor een met bloem, een

PER PORTE 258 CAL

Les

met het losgeklopte ei en een derde met de

‘dag VETT 48 KODLMORATEN | 109

Ro

SUKERS | 10 9VEZALS |169EMITTEN

58| oge | feesten 2019 *