Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 58
Hier is pagina 58 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
.r
+
“u
RL
VEGGIE
à
f
OR-
Carpacciovanrode biet
Pastinaak-kroketten
4 PERSONEN
met groene saus
GERECH-
£
S
VOORBEREIDING 15 MIN
BEREIDING 10 MIN
ins
MAKKELIJK | €
% radicchio | 3el sesamolie | 1el
olijfolie | 1/3bosje peterselie | 2 rode
5
3
bieten | 2 chioggiabieten | 1 rode ui
w
| 1elgembersiroop | 2 el ciderazijn
Fi
of rijstazijn | 1 handvolrucola |
Vi
4
es
5
da
LÉ
1009 parmezaanschilfers| peper en zout
nae
Es
Hr
’
je
SLIMME
ord
VEGGIE TIPS
© Maak de radicchio schoon en
er
maak de bladeren los. Mix de twee
ta
Maak volop gebruik
van peulvruchten.
soorten olie met de peterselie tot een
id
|
mooie, gladde emulsie.
Ze zijn en uitstekende
bron van eiwitten en
complae
Koolhydraten.
I
—
33%
Kies plantaardige oliën
Italië, Campanië, Tombacco
3
die van nature ij ijn
Aglianico, Rood
; Spanje,Naterra —
N
aan alfa-linoleenzuur
en omega 3-vetzuren
7
(olie van hennep,
huttentu, linzad,
Bi
Pastinaak-kroketten met groene saus
walnoten
A4PERSONEN | VOORBEREIDING 50 MIN | RUSTTIJD 3U | BEREIDING 40 MIN
en koolzaad).
rn
ie
VRIJ MAKKELIJK | €
—
2009 pastinaak, fijngehakt | 2009 wortelen,
panko. Spuit lange slierten van de groentepuree
Gebruik je ook geen
fijngehakt | olijfolie | takjes tijm | 45 gboter,
op een plank en snij ze in kroketten. Haal de
melkproducten? Haal
gesmolten | 3 eieren, gesplitst + 1losgeklopt ei |
kroketten achtereenvolgens door de bloem, het
dan je onmisbare
bloem | 1509 panko | plantaardige frituurolie | zout
calcium uit onder meer
eien de panko. Laat 1u afgedekt rusten in de
kolen, spinaze,
VOORDEMAYONAISE
koelkast. Mix voor de mayonaise de yoghurt
waterkers, amandelen,
70gyoghurt | % bosje bieslook | 2 el peterselie |
walnoten, sesam,
zelmunt | 100 gmayonaise
met de kruiden fijn en voeg toe aan de
mayonaise.
peterselie, kiwi,
VOOR DESALADE
Sinaasappel.
© verhit de frituurolie tot 180°C, 15 min voor je
2radicchios, in vieren | 4kleine kroppen Romeinse
_
sla,intweeën | olifolie | 4el bladpeterselie, grof
aan tafel gaat. Bak de kroketten goudbruin. Laat
uitlekken op keukenpapier Gril ondertussen de
Ga zeker voor tofoe,
gehakt | 1 rode ui, gesnipperd | balsamicoazijn |
die heel veel
zout, peper
stukken radicchio en Romeinse sla (afhankelijk
waardevolle stoffen
re
van de grootte tussen 3 en 10 min) ineen
bevat: 15% eiwitten
© verwarm de oven voor op 200°C. Leg de
grllpan met wat olie en kruid ze met zout en
en 2% vezels. Hijis
I
PA -
pastinaak en de wortel in een ovenschaal en,
peper. Werk af met peterselie, rode uien
ook ijk aan ijzer,
besprenkel met olijfolie. Voeg de tijm toe en bak
magnesium en
N 3
balsamicoazijn. Serveer de kroketten met de
calcium, en daardoor
hi
20 min in de oven. Schep regelmatig om. Pureer
mayonaise en de gegrilde sla
de groenten zodra ze gaar zijn. Kruid naar smaak
een goede
vleesvevanger
met zout voeg de gesmolten boter en de
Hij bet namelijk
3 eidooierstoe en meng goed. Klop de eiwitten
alle essentiële
vetzuren, en dat zonder
stif en meng door de puree, Schep de groente-
de cholesterol!
puree in een spuitzak en laat 2 u afkoelen in de
koelkast.
_
@ Bereid 3 borden voor een met bloem, een
PER PORTE 258 CAL
Les
met het losgeklopte ei en een derde met de
‘dag VETT 48 KODLMORATEN | 109
Ro
SUKERS | 10 9VEZALS |169EMITTEN
58| oge | feesten 2019 *