Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 74
Hier is pagina 74 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Op zoek naa
snelle feest-
ideeën? Snuffel
meteen door
rsnel
onze recepten
voor gevarieerde
Supe
apjes en
heerlijke
+
rechten die
*
SCOREN
x
in een wip op
tafel staan.
aies y
;
La
Pe
4
“r
®
u
“
Ger
Ga
Glaasjes met farfalle,
Mediterrane minihapjes
Toast met eendenborst
pesto en geroosterde
pijnboompitten
4PERSONEN | VOORBEREIDING
en uienkonfijt
10 MIN | MAKKELIJK | €
4 PERSONEN | VOORBEREIDING
4 PERSONEN | VOORBEREIDING
10 MIN | MAKKELIJK | €
100 g mini rode paprika'smet ricotta |
10 MIN | MAKKELIJK | €
12zakouski's van bladerdeeg Carrefour |
200gfarfallesalade | pesto Carrefour |
3kerstomaten, in kwartjes | 12kapper-
16 ronde toastjes | 100g uienkonfijt
Carrefour | 150 g gedroogde eenden-
geroosterde pijnboompitten |
tes | tuinkers
borst |B ananaskersen (physelis),
fijngehakte peterselie | 1citroen
© Hak de paprika's gevuld met ricot-
doormidden gesneden | takjes tijm |
@ vu ae glaasjes met de farfalle-
‘afijn Vul hiermee de bladerdeeg
grof zeezout
salade,
hapjes (met een lepel)
@ Besmeer elk toastje met
© schep er1 tl pesto op.
O versier elk hapje met een kwartje
1 uienkonfijt
tomaat en een kappertje.
© werkaf met pijnboompitten, peter-
© Leg er een sneetje eendenborst
bovenop
selie enenkele druppels citroensap.
© werk af met een takje tuinkers.
© Leg 1/2 ananaskers op elke toast
Werk af met tijm en grof zeezout
ORTIEZI6 KCAL
{SUIKERS |20g WEZELS | 12 q WITTEN
129 VETTEN | 14 gHOOLHIDRATEN
q
{SUIKERS 11,39 VEELS | gENMITEN
7 aVETIEN | 1 gHOOLMYDRATEN | 3,3 g
‘SUIKERS 1.2 gVEZELS | g EMITTEN
A1 9 VETEN | 34 KOOLAIRATEN ag
—
wr
ES
ce
Garand.
Le
Ge
El
HET ZOET-ZOUTE DUO
VERFUND
SMEUÏG DUO
LITILESALAD FARFALLE & COURGETTE, CARREFOUR. LUNCH
ZAKOUSKI BLADERDEEG, CARREFOUR, 54 6. € 1.85
UENKONELITNATUUR, CARREFOUR SELECTION, 22.
TIME 2006, € 4 € 20PER KGI + PUNBOOMPITTEN,
LE AA PER KG]
€125
5h PER KG
MELBATOAST, CARREFOUR
CARREFOUR HUIS &FRUIS 15 6 (€48 PER KOL
A0 6, 89 (e ans PER KOl
74, SEOPL | feesten 2019 *