Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 74




Hier is pagina 74 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Op zoek naa

snelle feest-

ideeën? Snuffel

meteen door

rsnel

onze recepten

voor gevarieerde

Supe

apjes en

heerlijke

+

rechten die

*

SCOREN

x

in een wip op

tafel staan.

aies y

;

La

Pe

4

“r

®

u



Ger

Ga

Glaasjes met farfalle,

Mediterrane minihapjes

Toast met eendenborst

pesto en geroosterde

pijnboompitten

4PERSONEN | VOORBEREIDING

en uienkonfijt

10 MIN | MAKKELIJK | €

4 PERSONEN | VOORBEREIDING

4 PERSONEN | VOORBEREIDING

10 MIN | MAKKELIJK | €

100 g mini rode paprika'smet ricotta |

10 MIN | MAKKELIJK | €

12zakouski's van bladerdeeg Carrefour |

200gfarfallesalade | pesto Carrefour |

3kerstomaten, in kwartjes | 12kapper-

16 ronde toastjes | 100g uienkonfijt

Carrefour | 150 g gedroogde eenden-

geroosterde pijnboompitten |

tes | tuinkers

borst |B ananaskersen (physelis),

fijngehakte peterselie | 1citroen

© Hak de paprika's gevuld met ricot-

doormidden gesneden | takjes tijm |

@ vu ae glaasjes met de farfalle-

‘afijn Vul hiermee de bladerdeeg

grof zeezout

salade,

hapjes (met een lepel)

@ Besmeer elk toastje met

© schep er1 tl pesto op.

O versier elk hapje met een kwartje

1 uienkonfijt

tomaat en een kappertje.

© werkaf met pijnboompitten, peter-

© Leg er een sneetje eendenborst

bovenop

selie enenkele druppels citroensap.

© werk af met een takje tuinkers.

© Leg 1/2 ananaskers op elke toast

Werk af met tijm en grof zeezout

ORTIEZI6 KCAL

{SUIKERS |20g WEZELS | 12 q WITTEN

129 VETTEN | 14 gHOOLHIDRATEN

q

{SUIKERS 11,39 VEELS | gENMITEN

7 aVETIEN | 1 gHOOLMYDRATEN | 3,3 g

‘SUIKERS 1.2 gVEZELS | g EMITTEN

A1 9 VETEN | 34 KOOLAIRATEN ag



wr

ES

ce

Garand.

Le

Ge

El

HET ZOET-ZOUTE DUO

VERFUND

SMEUÏG DUO

LITILESALAD FARFALLE & COURGETTE, CARREFOUR. LUNCH

ZAKOUSKI BLADERDEEG, CARREFOUR, 54 6. € 1.85

UENKONELITNATUUR, CARREFOUR SELECTION, 22.

TIME 2006, € 4 € 20PER KGI + PUNBOOMPITTEN,

LE AA PER KG]

€125

5h PER KG

MELBATOAST, CARREFOUR

CARREFOUR HUIS &FRUIS 15 6 (€48 PER KOL

A0 6, 89 (e ans PER KOl

74, SEOPL | feesten 2019 *