Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 41
Hier is pagina 41 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
r
vlees & gevogelte
Rundergebraad met
champignonvulling
we
ge
==
ts
27
PA
=
Eendenbout met vijgen en
Se
porto-honingsaus
=
APERSONEN | VOORBEREIDING 15 MIN
7
ur
BEREIDING 2U | MAKKELIJK | €
Le
60 gboter | 4eendenbouten | 200 ml porto | 240 ml
kippenbouillon | 25 ml honing |4vijgen,in stukken |
de pitten van 1 granaatappel | 4 stronkjes witloof |
1zak diepvrieskroketten
>
3
© verhit 40 g boter op een hoog vuur en bak de
=
e
eendenbouten 5 min.
*
© Blus met de porto. Giet de bouillon en de
EN
honing in de pan en laat ongeveer 2 u sudderen
2
Voeg 10 min voor het einde de vijgen en de
granaatappelpitten toe.
=. \
N
© ni intussen het harde koontje uit het witloof.
en bak het bruin in 20 g boter Giet er een beetje
= Un
water bijen laat gaar sudderen. Bak een paar
Extren nadura, Habla
la Tierra, Rood
minuten voorde eend gaar is de kroketten in hete
frituurolie volgens de aanwijzingen op de
PER PORTE 297 KCAL
2026 VETTEN | 1,86 KOOUIDRATEN | 1,56
verpakking. Dien op bij de eendenbouten, de saus
(SUNKERS |35 6 VEZELS | 445 GEWITEN
en het witloof.
Rundergebraad met champignon-
vulling
6 PERSONEN | VOORBEREIDING 15 MIN
PER PORTIE 517 KCAL
BEREIDING 1U 5MIN | MAKKELIJK | €
wa
TEN 182 G KOOLMORATEN 1826
{SUIKERS 15 GVEZELS 53,1 G EMITTEN
50gboter +2el | 300g kastanjechampignons,in dunne
plakjes | 200g spruitjes, gehalveerd | 1 tak rozemarijn
+denaaldes van 1 extratak | 1 groterunderfilet van 1kg
æ
1509 rauwe ham (type Parmaham) | 200 mlrode wijn |
=)
200mlbouilon | zout, peper
© Laat zel boter smelten in een braadpan en bak
z
de champignons en de spruitjes goudbruin met wat
rozemarijnnaaldjes. Kruid met zout en peper; haal uit
de pan en laat uitlekken op keukenpapier
© snij net gebraad horizontaal grotendeels door en
plooihet open. Bekleed het met de plakken rauwe
ham en schep er het champignonmengsel op (zet
x
het teveel even apart). Strooi er rozemarijn
naaldjes over. Rol het vlees op en bind het goed vast
ed
met keukentouw Leg er de tak rozemarijn op en
ee
4
Re
kruid met zout en peper.
x
3e
u”
© verwarm de ovenvoor op 150°C. Laat de 50 g
boter smelten en bruinen in een braadpan en bak
het gebraad rondom goudbruin. Zet het daarna
a
55 min tot 1u 5 min in de oven, Haal het gebraad uit
de oven en laat het even rusten, Blus de pan met de
rode wijn en de bouillon, breng aan de kook en laat
min
Zeu
op een hoog vuur inkoken. Dien het vlees op met de
saus en de rest van de champignons en spruitjes.
Eendenbout met vijgen
ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.
en porto-honingsaus