Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 41




Hier is pagina 41 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

r

vlees & gevogelte

Rundergebraad met

champignonvulling

we

ge

==

ts

27

PA

=

Eendenbout met vijgen en

Se

porto-honingsaus

=

APERSONEN | VOORBEREIDING 15 MIN

7

ur

BEREIDING 2U | MAKKELIJK | €

Le

60 gboter | 4eendenbouten | 200 ml porto | 240 ml

kippenbouillon | 25 ml honing |4vijgen,in stukken |

de pitten van 1 granaatappel | 4 stronkjes witloof |

1zak diepvrieskroketten

>

3

© verhit 40 g boter op een hoog vuur en bak de

=

e

eendenbouten 5 min.

*

© Blus met de porto. Giet de bouillon en de

EN

honing in de pan en laat ongeveer 2 u sudderen

2

Voeg 10 min voor het einde de vijgen en de

granaatappelpitten toe.

=. \

N

© ni intussen het harde koontje uit het witloof.

en bak het bruin in 20 g boter Giet er een beetje

= Un

water bijen laat gaar sudderen. Bak een paar

Extren nadura, Habla

la Tierra, Rood

minuten voorde eend gaar is de kroketten in hete

frituurolie volgens de aanwijzingen op de

PER PORTE 297 KCAL

2026 VETTEN | 1,86 KOOUIDRATEN | 1,56

verpakking. Dien op bij de eendenbouten, de saus

(SUNKERS |35 6 VEZELS | 445 GEWITEN

en het witloof.

Rundergebraad met champignon-

vulling

6 PERSONEN | VOORBEREIDING 15 MIN

PER PORTIE 517 KCAL

BEREIDING 1U 5MIN | MAKKELIJK | €

wa

TEN 182 G KOOLMORATEN 1826

{SUIKERS 15 GVEZELS 53,1 G EMITTEN

50gboter +2el | 300g kastanjechampignons,in dunne

plakjes | 200g spruitjes, gehalveerd | 1 tak rozemarijn

+denaaldes van 1 extratak | 1 groterunderfilet van 1kg

æ

1509 rauwe ham (type Parmaham) | 200 mlrode wijn |

=)

200mlbouilon | zout, peper

© Laat zel boter smelten in een braadpan en bak

z

de champignons en de spruitjes goudbruin met wat

rozemarijnnaaldjes. Kruid met zout en peper; haal uit

de pan en laat uitlekken op keukenpapier

© snij net gebraad horizontaal grotendeels door en

plooihet open. Bekleed het met de plakken rauwe

ham en schep er het champignonmengsel op (zet

x

het teveel even apart). Strooi er rozemarijn

naaldjes over. Rol het vlees op en bind het goed vast

ed

met keukentouw Leg er de tak rozemarijn op en

ee

4

Re

kruid met zout en peper.

x

3e

u”

© verwarm de ovenvoor op 150°C. Laat de 50 g

boter smelten en bruinen in een braadpan en bak

het gebraad rondom goudbruin. Zet het daarna

a

55 min tot 1u 5 min in de oven, Haal het gebraad uit

de oven en laat het even rusten, Blus de pan met de

rode wijn en de bouillon, breng aan de kook en laat

min

Zeu

op een hoog vuur inkoken. Dien het vlees op met de

saus en de rest van de champignons en spruitjes.

Eendenbout met vijgen

ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.

en porto-honingsaus