Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 41


Hier is pagina 41 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Carrefour Folder 01.12.2019

Hier is pagina 41 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 41

r vlees & gevogelte Rundergebraad met champignonvulling we ge == ts 27 PA = Eendenbout met vijgen en Se porto-honingsaus = APERSONEN | VOORBEREIDING 15 MIN 7 ur BEREIDING 2U | MAKKELIJK | € Le 60 gboter | 4eendenbouten | 200 ml porto | 240 ml kippenbouillon | 25 ml honing |4vijgen,in stukken | de pitten van 1 granaatappel | 4 stronkjes witloof | 1zak diepvrieskroketten > 3 © verhit 40 g boter op een hoog vuur en bak de = e eendenbouten 5 min. * © Blus met de porto. Giet de bouillon en de EN honing in de pan en laat ongeveer 2 u sudderen 2 Voeg 10 min voor het einde de vijgen en de granaatappelpitten toe. =. \ N © ni intussen het harde koontje uit het witloof. en bak het bruin in 20 g boter Giet er een beetje = Un water bijen laat gaar sudderen. Bak een paar Extren nadura, Habla la Tierra, Rood minuten voorde eend gaar is de kroketten in hete frituurolie volgens de aanwijzingen op de PER PORTE 297 KCAL 2026 VETTEN | 1,86 KOOUIDRATEN | 1,56 verpakking. Dien op bij de eendenbouten, de saus (SUNKERS |35 6 VEZELS | 445 GEWITEN en het witloof. Rundergebraad met champignon- vulling 6 PERSONEN | VOORBEREIDING 15 MIN PER PORTIE 517 KCAL BEREIDING 1U 5MIN | MAKKELIJK | € wa TEN 182 G KOOLMORATEN 1826 {SUIKERS 15 GVEZELS 53,1 G EMITTEN 50gboter +2el | 300g kastanjechampignons,in dunne plakjes | 200g spruitjes, gehalveerd | 1 tak rozemarijn +denaaldes van 1 extratak | 1 groterunderfilet van 1kg æ 1509 rauwe ham (type Parmaham) | 200 mlrode wijn | =) 200mlbouilon | zout, peper © Laat zel boter smelten in een braadpan en bak z de champignons en de spruitjes goudbruin met wat rozemarijnnaaldjes. Kruid met zout en peper; haal uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier © snij net gebraad horizontaal grotendeels door en plooihet open. Bekleed het met de plakken rauwe ham en schep er het champignonmengsel op (zet x het teveel even apart). Strooi er rozemarijn naaldjes over. Rol het vlees op en bind het goed vast ed met keukentouw Leg er de tak rozemarijn op en ee 4 Re kruid met zout en peper. x 3e u” © verwarm de ovenvoor op 150°C. Laat de 50 g boter smelten en bruinen in een braadpan en bak het gebraad rondom goudbruin. Zet het daarna a 55 min tot 1u 5 min in de oven, Haal het gebraad uit de oven en laat het even rusten, Blus de pan met de rode wijn en de bouillon, breng aan de kook en laat min Zeu op een hoog vuur inkoken. Dien het vlees op met de saus en de rest van de champignons en spruitjes. Eendenbout met vijgen ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND. en porto-honingsaus

Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 41