Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 7




Hier is pagina 7 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

SE

IE

=,

ej)

Forelmousse met blokjes appel

CF

Ken

en rode biet

6 PERSONEN | VOORBEREIDING 15 MIN

MAKKELIJK | €€

100 ml slagroom (35% vetgehalte) | 125 g gerookte forel |

1el zure room! 2 takjes dille (+ 2takjes extra) | % rode biet

(voorgekookt)! % appel Granny Smith | citroensap | zout,

peper

[

wi

@ Kop in een kom de room, de gerookte forel, de zure

Tap.

room en 2 takjes dille tot een gladde mousse. Kruid met

zouten peper.

+

D

© snij de appel en de biet in kleine blokjes. Besprenkel

de appelblokjes met citroensap, Zet 2 el van het

appel-bietmengsel opzij en verdeel de rest over de

62%

glaasjes

= à

© ul een spuitzak met de forelmousse en spuit op de

blokjes in de glaasjes. Werk af met de apart gehouden

blokjes appel en biet en een beetje die, Zet tot het

serveren in de koelkast.

IA

België, Namen, Domaine

Ry d'Argent Le Bon Goût

des Belges, Wit

PER PORTIE 134 KCAL

10gVETIEN. 48 gKOOLORATEN | Lg

(SUKERS|1J&g VEELS 4 g WITTEN

f



à

TA

4

ze

A

a

ee

À

4

x

hi

ñ

8 t

ee

Ee

y

ur

w

W

Li

Wr

De

Forelmousse met

Ere

blokjes appel en

rode biet

Kmer

>

ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.

feesten 2019 |

Li