Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 7
Hier is pagina 7 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
SE
IE
=,
ej)
Forelmousse met blokjes appel
CF
Ken
en rode biet
6 PERSONEN | VOORBEREIDING 15 MIN
MAKKELIJK | €€
100 ml slagroom (35% vetgehalte) | 125 g gerookte forel |
1el zure room! 2 takjes dille (+ 2takjes extra) | % rode biet
(voorgekookt)! % appel Granny Smith | citroensap | zout,
peper
[
wi
@ Kop in een kom de room, de gerookte forel, de zure
Tap.
room en 2 takjes dille tot een gladde mousse. Kruid met
zouten peper.
+
D
© snij de appel en de biet in kleine blokjes. Besprenkel
de appelblokjes met citroensap, Zet 2 el van het
appel-bietmengsel opzij en verdeel de rest over de
62%
glaasjes
= à
© ul een spuitzak met de forelmousse en spuit op de
blokjes in de glaasjes. Werk af met de apart gehouden
blokjes appel en biet en een beetje die, Zet tot het
serveren in de koelkast.
IA
België, Namen, Domaine
Ry d'Argent Le Bon Goût
des Belges, Wit
PER PORTIE 134 KCAL
10gVETIEN. 48 gKOOLORATEN | Lg
(SUKERS|1J&g VEELS 4 g WITTEN
f
…
à
TA
4
ze
A
a
ee
À
4
x
hi
ñ
8 t
ee
Ee
y
ur
w
W
Li
Wr
De
Forelmousse met
Ere
blokjes appel en
rode biet
Kmer
>
ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.
feesten 2019 |
Li