Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 83


Hier is pagina 83 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Carrefour Folder 01.12.2019

Hier is pagina 83 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 83

Rode taart met mascarpone-glazuur VOOR 10 PERSONEN | VOORBEREIDING 40 MIN | RUSTTIJD 30 MIN | BEREIDING 35 MIN | MAKKELIJK | € 250 g boter, op kamertempera- © klop de boter en de suiker met een garde tot © Maak het glazuur: laat de witte chocolade tuur | 600g suiker | 6 eieren een romig mengsel Voeg de eieren een voor een smelten en laat afkoelen. Meng de mascarpone | 3elcacaopoeder | 2 el rode onder voortdurend roeren toe. Voeg het met de gesmolten chocolade en de malse voedingskleurstof | 3759 cacaopoeder en de rode kleurstof toe en daarna boter tot de consistentie van slagroom. Verdeel. bloem | 250 ml karnemelk | 1tlvanille-extract | 2 tl zout. afwisselend een beetje bloem en een beetje een deel van dit mengsel op een van de twee karnemelk. Voeg ten slotte de vanille en het zout taarthelften. Leg er de andere helft bovenop. | 1tlbaksoda | 1el azijn VOOR HET GLAZUUR toe. Meng de baksoda met de azijn en schep Smeer de hele taart rondom rond in met de rest 350 g witte chocolade | 2009 voorzichtig bijhet deeg. Kneed vooral niet te van het glazuur en versier met de gedroogde veel. mascarpone | 250 gboter op veenbessen. kamertemperatuur | gedroogde veenbessen © Beboter 2 ronde taartvormen van 20cm diameter en bestuif ze met bloem. El PER PORTE 913 KCAL over de twee taartvormen en bak ze 25 min in een 86 VETTEN| KOOLHYDRATEN | 72 voorverwarmde oven op 170°C. Laat afkoelen. SUKERS 1.60 TES | 999 EMI d'au it en zoet. Rode taart met mascarpone-glazuur . ee = % -< 3 d Ex # E 1 z ù - + ve £ he) u ur = = a 4 1 2 2 PS5 Ces 7 & a = I) Du 5, + | u = a hi À | a IN | ” ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND. * roeden 205 | Fol 183

Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 83