Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 83




Hier is pagina 83 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Rode taart met mascarpone-glazuur

VOOR 10 PERSONEN | VOORBEREIDING 40 MIN | RUSTTIJD 30 MIN | BEREIDING 35 MIN | MAKKELIJK | €

250 g boter, op kamertempera-

© klop de boter en de suiker met een garde tot

© Maak het glazuur: laat de witte chocolade

tuur | 600g suiker | 6 eieren

een romig mengsel Voeg de eieren een voor een

smelten en laat afkoelen. Meng de mascarpone

| 3elcacaopoeder | 2 el rode

onder voortdurend roeren toe. Voeg het

met de gesmolten chocolade en de malse

voedingskleurstof | 3759

cacaopoeder en de rode kleurstof toe en daarna

boter tot de consistentie van slagroom. Verdeel.

bloem | 250 ml karnemelk |

1tlvanille-extract | 2 tl zout.

afwisselend een beetje bloem en een beetje

een deel van dit mengsel op een van de twee

karnemelk. Voeg ten slotte de vanille en het zout

taarthelften. Leg er de andere helft bovenop.

| 1tlbaksoda | 1el azijn

VOOR HET GLAZUUR

toe. Meng de baksoda met de azijn en schep

Smeer de hele taart rondom rond in met de rest

350 g witte chocolade | 2009

voorzichtig bijhet deeg. Kneed vooral niet te

van het glazuur en versier met de gedroogde

veel.

mascarpone | 250 gboter op

veenbessen.

kamertemperatuur | gedroogde

veenbessen

© Beboter 2 ronde taartvormen van 20cm

diameter en bestuif ze met bloem.

El

PER PORTE 913 KCAL

over de twee taartvormen en bak ze 25 min in een

86 VETTEN|

KOOLHYDRATEN | 72

voorverwarmde oven op 170°C. Laat afkoelen.

SUKERS 1.60

TES | 999 EMI

d'au

it en zoet.

Rode taart met

mascarpone-glazuur

.

ee = %

-<

3

d

Ex

#

E

1

z

ù

-

+

ve

£

he)

u

ur

=

=

a

4

1

2

2

PS5

Ces

7

&

a

=

I)

Du

5,

+

|

u

=

a

hi

À

|

a

IN

|



ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.

* roeden 205 | Fol 183